Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Abidjan (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Abidjan de la aeroportul din București este de 3880 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 3259 RON (în luna martie) și 4546 RON (în luna iulie), ceea ce înseamnă o economie de 621 RON sau un supliment de 666 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 4223 la 4472 RON și, în general, este mai economic să plecați într-o miercuri și să reveniți într- o marţi pe un zbor cu 1 sau mai multe escale.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Abidjan. Verifică pagina noastră Când să mergi în Abidjan înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Abidjan.

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 1008 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Abidjan din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna martie, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (3259 RON , economisind 621 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 3880 RON ). În schimb, iulie va fi cel mai scump (4546 RON ).

Zbor București-Abidjan: când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie 4005 RON preț corect
Februarie 3741 RON preț corect
Martie 3259 RON
preț foarte bun
Aprilie 3861 RON preț corect
Mai 3607 RON preț corect
Iunie 3900 RON preț corect
Iulie 4546 RON
preț foarte ridicat
August 4546 RON preț ridicat
Septembrie 3806 RON preț corect
Octombrie 3662 RON preț corect
Noiembrie 3548 RON preț corect
Decembrie 4049 RON preț corect

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Abidjan

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Abidjan variază de la 1987 la 5714 RON. 2% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 1988 la 2236 RON), 1% la prețul maxim (de la 5465 la 5714 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 4223 la 4472 RON (14% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Abidjan

Există 6 de companii care deservesc București de la aeroportul din Abidjan: Turkish Airlines, Ryanair, Wizz Air, wizz air malta, Emirates și Blue Air.

Analiză de date:

Din cele 1008 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană Turkish Airlines a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (21% din timp) pe ruta București->Abidjan.

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Abidjan care pleacă într-o miercuri sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o miercuri ca dată de plecare, puteți economisi în medie 149 RON. În schimb, plecând într-o sâmbătă, s-ar putea să plătiți mai mult cu 214 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Abidjan la București care pleacă într-o marţi sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o marţi ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 293 RON. În schimb, plecând din Abidjan într-o miercuri riști să plătești mai mult, 199 RON.


Cele mai bune prețuri București-Abidjan

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Abidjan03-03 până la 10-03-20244273 RON 
București → Abidjan07-03 până la 18-03-20243712 RON 
București → Abidjan11-03 până la 15-03-20243841 RON 


Când să-ți rezervi biletul de avion București - Abidjan pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 3 până la 4 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 0 la 1 lună în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Abidjan, se recomandă să vă rezervați biletul într-o miercuri.

În ce lună mergi la Abidjan?

Vă oferim în mod specific cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletul de avion și prețul corect de plată în funcție de luna de plecare:

ianuarie februarie

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Abidjan, se recomandă să îl cumpărați cu 3 până la 4 de luni înainte de plecare (costă în medie 3433 RON, ceea ce reprezintă o economie de 447 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 0 la 1 lună în avans, veți plăti prețul întreg (234 RON mai mult decât prețul mediu).

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, miercuri este ziua în care biletele de avion spre București->Abidjan sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o miercuri vei economisi 154 RON. În schimb, cumpărându-l într-o joi riști să plătești cu 150 RON mai mult.
Monedă