Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Saint-Barthelemy (Gustavia) (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Saint-Barthelemy (Gustavia) de la aeroportul din București este de 5393 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 3523 RON (în luna mai) și 6548 RON (în luna octombrie), ceea ce înseamnă o economie de 1871 RON sau un supliment de 1155 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 5473 la 5722 RON și că, în general, este mai economic să pleci într-o marţi și să revii într-o o miercuri pe un zbor direct.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Saint-Barthelemy (Gustavia). Verifică pagina noastră Când să mergi în Saint-Barthelemy (Gustavia) înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Saint-Barthelemy (Gustavia).

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 1016 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Saint-Barthelemy din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna mai, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (3523 RON , economisind 1871 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 5393 RON ). În schimb, octombrie va fi cel mai scump (6548 RON ).

Zbor București-Saint-Barthelemy (Gustavia): când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț bun* Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie5692 RON 6443 RON preț ridicat
Februarie5448 RON 6234 RON preț ridicat
Martie3020 RON 4513 RON preț bun
Aprilie3428 RON 5204 RON preț corect
Mai1622 RON 3523 RON preț foarte bun
Iunie2722 RON 4130 RON preț bun
Iulie3274 RON 5130 RON preț corect
August3846 RON 5657 RON preț ridicat
Septembrie4727 RON 5090 RON preț corect
Octombrie5622 RON 6548 RON preț foarte ridicat
Noiembrie4931 RON 5707 RON preț ridicat
Decembrie5558 RON 6538 RON preț ridicat

*preț interesant pentru a-ți cumpăra biletul de avion: dacă vezi acest preț sau mai ieftin în timpul căutării tale de zboruri, grăbește-te și cumpără-l!

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Saint-Barthelemy (Gustavia)

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Saint-Barthelemy (Gustavia) variază de la 249 la 8707 RON. 4% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 249 la 498 RON), 2% la prețul maxim (de la 8458 la 8707 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 5473 la 5722 RON (7% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Saint-Barthelemy

Există 7 de companii care deservesc București de la aeroportul din Saint-Barthelemy (Gustavia): Air France, Wizz Air, Ryanair, KLM, Tarom, wizz air malta și Blue Air.

Analiză de date:

Din cele 1016 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană Air France a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (32% din timp) pe ruta București->Saint-Barthelemy.

Zbor direct sau zbor cu escală(e)?

Analiză de date:

Pentru a beneficia de cel mai bun preț pentru zborul București-Saint-Barthelemy (Gustavia), ar trebui să luați un zbor direct (economisiți în medie 26333 RON în comparație cu un zbor cu una sau mai multe escale).

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Saint-Barthelemy (Gustavia) care pleacă într-o marţi sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o marţi ca dată de plecare, puteți economisi în medie 358 RON. În schimb, plecând într-o vineri, s-ar putea să plătiți mai mult cu 344 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Saint-Barthelemy (Gustavia) la București care pleacă într-o miercuri sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o miercuri ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 532 RON. În schimb, plecând din Saint-Barthelemy (Gustavia) într-o sâmbătă riști să plătești mai mult, 324 RON.Când să-ți rezervi biletul de avion București - Saint-Barthelemy (Gustavia) pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 5 până la 6 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 0 la 1 lună în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Saint-Barthelemy, se recomandă să vă rezervați biletul într-o marţi.

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Saint-Barthelemy (Gustavia), se recomandă să îl cumpărați cu 5 până la 6 de luni înainte de plecare (costă în medie 4369 RON, ceea ce reprezintă o economie de 1024 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 0 la 1 lună în avans, veți plăti prețul întreg (727 RON mai mult decât prețul mediu).

În funcție de luna de plecare

Cel mai bun moment pentru a-ți cumpăra biletul de avion de la București la Saint-Barthelemy (Gustavia) poate varia în funcție de luna ta de plecare. Prin urmare, vă oferim statistici despre când să vă rezervați zborul lună de lună.

Plecare în... Cu cât timp înainte ar trebui să rezerv?
Ianuarie

Cel mai bun moment: 0 la 1 lună înainte de plecare (preț mediu: 6349 RON)

Februarie-
Martie

Cel mai bun moment: 0 la 1 lună înainte de plecare (preț mediu: 3592 RON)

Aprilie-
Mai-
Iunie-
Iulie-
August-
Septembrie-
Octombrie-
Noiembrie-
Decembrie-

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, marţi este ziua în care biletele de avion spre București->Saint-Barthelemy sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o marţi vei economisi 990 RON. În schimb, cumpărându-l într-o vineri riști să plătești cu 1020 RON mai mult.
Monedă