Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Lusaka (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Lusaka de la aeroportul din București este de 5111 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 4802 RON (în luna martie) și 5654 RON (în luna decembrie), ceea ce înseamnă o economie de 309 RON sau un supliment de 543 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 4732 la 4981 RON și, în general, este mai economic să plecați într-o miercuri și să reveniți într- o joi pe un zbor cu 1 sau mai multe escale.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Lusaka. Verifică pagina noastră Când să mergi în Lusaka înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Lusaka.

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 1043 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Lusaka din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna martie, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (4802 RON , economisind 309 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 5111 RON ). În schimb, decembrie va fi cel mai scump (5654 RON ).

Zbor București-Lusaka: când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț bun* Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie4792 RON 5350 RON preț corect
Februarie4448 RON 5305 RON preț corect
Martie4448 RON 4802 RON preț foarte bun
Aprilie4687 RON 4926 RON preț corect
Mai4553 RON 4842 RON preț corect
Iunie4538 RON 4877 RON preț corect
Iulie4936 RON 5235 RON preț corect
August4747 RON 5230 RON preț corect
Septembrie4802 RON 5056 RON preț corect
Octombrie4702 RON 4956 RON preț corect
Noiembrie4623 RON 5051 RON preț corect
Decembrie5076 RON 5654 RON preț foarte ridicat

*preț interesant pentru a-ți cumpăra biletul de avion: dacă vezi acest preț sau mai ieftin în timpul căutării tale de zboruri, grăbește-te și cumpără-l!

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Lusaka

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Lusaka variază de la 3735 la 6475 RON. 3% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 3736 la 3985 RON), 1% la prețul maxim (de la 6226 la 6475 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 4732 la 4981 RON (28% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Lusaka

Există 8 de companii care deservesc București de la aeroportul din Lusaka: Qatar Airways, Emirates, Tarom, Wizz Air, Ryanair, Turkish Airlines, Flydubai și Blue Air.

Analiză de date:

Din cele 1043 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană Qatar Airways a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (26% din timp) pe ruta București->Lusaka.

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Lusaka care pleacă într-o miercuri sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o miercuri ca dată de plecare, puteți economisi în medie 119 RON. În schimb, plecând într-o vineri, s-ar putea să plătiți mai mult cu 145 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Lusaka la București care pleacă într-o joi sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o joi ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 104 RON. În schimb, plecând din Lusaka într-o marţi riști să plătești mai mult, 230 RON.Când să-ți rezervi biletul de avion București - Lusaka pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 1 până la 2 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 3 până la 4 de luni în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Lusaka, se recomandă să vă rezervați biletul într-o miercuri.

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Lusaka, se recomandă să îl cumpărați cu 1 până la 2 de luni înainte de plecare (costă în medie 4827 RON, ceea ce reprezintă o economie de 284 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 3 până la 4 de luni în avans, veți plăti prețul întreg (323 RON mai mult decât prețul mediu).

În funcție de luna de plecare

Cel mai bun moment pentru a-ți cumpăra biletul de avion de la București la Lusaka poate varia în funcție de luna ta de plecare. Prin urmare, vă oferim statistici despre când să vă rezervați zborul lună de lună.

Plecare în... Cu cât timp înainte ar trebui să rezerv?
Ianuarie-
Februarie-
Martie

Cel mai bun moment: 0 la 1 lună înainte de plecare (preț mediu: 4702 RON)

Aprilie-
Mai-
Iunie-
Iulie-
August-
Septembrie-
Octombrie-
Noiembrie-
Decembrie-

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, miercuri este ziua în care biletele de avion spre București->Lusaka sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o miercuri vei economisi 169 RON. În schimb, cumpărându-l într-o vineri riști să plătești cu 359 RON mai mult.
Monedă