Când să mergi în Pretoria

Când să mergi în Pretoria? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

 • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Pretoria sunt Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 • În medie, cele mai calde luni sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 • Pretoria are perioade secetoase în Mai, Iunie, Iulie, August și Septembrie
 • Cele mai ploioase luni sunt Ianuarie, Noiembrie și Decembrie

Pentru informații complete despre climă și vreme în Pretoria într-o anumită lună, faceți clic pe linia corespunzătoare de mai jos:

Ianuarie 79°F/85°F
48%
3.7in
Februarie 77°F/85°F
39%
2in
Martie 76°F/83°F
33%
1.7in
Aprilie 70°F/77°F
19%
1.2in
Mai 67°F/74°F
3%
0.2in
Iunie 59°F/68°F
1%
0.2in
Iulie 59°F/67°F
0%
0in
August 65°F/74°F
1%
0.1in
Septembrie 74°F/81°F
6%
0.4in
Octombrie 77°F/83°F
24%
1.8in
Noiembrie 77°F/85°F
35%
3in
Decembrie 79°F/85°F
45%
3in

Vremea și clima în Pretoria

 • în ianuarie clima este acceptabilă, totuși OK. La venirea serii, temperatura medie este de 74°F și plouă aproximativ 3.7in în fiecare lună.
 • Din februarie până în martie clima este bună. De exemplu 83°F este temperatura maximă în luna martie și plouă aproximativ 33% din timp în luna martie.
 • În luna aprilie clima este perfectă. La prânz, sunt în medie 76°F și vă puteți aștepta la 1.2in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • Din mai până în august clima este favorabilă. De exemplu 74°F este temperatura maximă în luna august și plouă aproximativ 1% din timp în luna august.
 • În luna septembrie clima este perfectă. Temperatura ajunge la 81°F și plouă aproximativ 6% din timp în luna septembrie.
 • Între octombrie și noiembrie clima este bună. La venirea serii, temperatura medie este de 72°F și vă puteți aștepta la 3in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • în decembrie clima este OK. De exemplu 85°F este temperatura maximă în luna decembrie și plouă în decembrie aproximativ 3in.

Pretoria : HeroGrafice: temperatura și precipitațiile în Pretoria

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Pretoria : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

UmiditateAfrica de Sud - Harta țării

Pretoria apare pe harta de mai jos cu o pictogramă albastră. Celelalte orașe sau locații în Africa de Sud apar pe hartă cu o pictogramă neagră. Plasați cursorul pentru informații despre climă.

Chargement en cours
Legendă: Pretoria alte locații

Principalele orașe în Africa de Sud

Vedeți lista completă a orașelor

Modificați unitățile