Când să mergi în Zante

Când să mergi în Zante? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

 • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Zante sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 • În medie, cele mai calde luni sunt Iulie și August
 • Zante are perioade secetoase în Iulie și August
 • Cele mai reci luni sunt Ianuarie, Februarie și Martie
 • Cele mai ploioase luni sunt Ianuarie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 • Cele mai bune luni pentru înot sunt August și Septembrie


Prognoza meteo anuală pentru Zante

Infograficul celor mai bune perioade pentru a vizita Zante
Infograficul celor mai bune perioade pentru a vizita Zante ©unde-si-cand.net

Detalii despre vremea în Zante de la lună la lună

Pentru a obține toate informațiile despre climă și vreme în Zante pentru o lună specifică, faceți clic pe link-ul corespunzător de mai jos:

Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie DecembrieVremea și clima în Zante

Conform clasificării Köppen-Geiger, orașul Zante este caracterizat de un climat mediteraneean cu vară fierbinte. Temperatura maximă în Zante este în medie de 68°F, medie anuală (variază de la 58°F în luna ianuarie la 85°F în luna august). Volumul de precipitații atinge 25.6in pe an, cu o valoare minimă de 0.2in în luna iulie și o valoare maximă de 4.1in în luna ianuarie.
 • Din ianuarie până în martie clima este corectă. Temperatura ajunge la 59°F și vă puteți aștepta la 2.2in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • Între lunile aprilie și mai clima este favorabilă. Recordul de temperatură luna aceasta este 81°F și, în mai, sunt de așteptat 1 zile cu ploaie.
 • În luna iunie clima este foarte bună. Termometrul ajunge la 77°F°C și plouă în iunie aproximativ 0.7in.
 • Între iulie și noiembrie clima este frumoasă. Recordul de temperatură luna aceasta este 76°F și vă puteți aștepta la 3.8in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • în decembrie clima este doar OK. Recordul de temperatură luna aceasta este 70°F și plouă aproximativ 3.7in în fiecare lună.

Zante :Grafice: temperatura și precipitațiile în Zante

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Zante : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, temperatura mării, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Temperatura mării

Umiditate


Număr de turiști și sezoane turistice în Zante

Consultați datele și graficele noastre pentru a afla care este perioada sezonului turistic de vârf în Zante (și, prin urmare, perioada în care această zonă este vizitată de cel mai mare număr de turiști).

Sezoane turistice în Zante

 • Perioada de extrasezon extrem în Zante
  Lunile în care se înregistrează cel mai scăzut număr de turiști sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Noiembrie și Decembrie.
 • Perioada de extrasezon în Zante
  Lunile în care numărul de turiști este scăzut sunt Octombrie.
 • Perioada de sezon de vârf în Zante
  Numărul turiștilor care frecventează Zante este ridicat în Mai, Iunie și Septembrie.
 • Perioada de sezon de vârf extrem în Zante
  Numărul maxim de turiști se înregistrează în Zante în Iulie și August.

Grafic: indicele de frecventare în Zante de către turiști, pentru fiecare lunăCea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Zante la prețuri mici

Prețurile medii ale cazării la hotel în Zante, în fiecare lună

În general, în luna Octombrie puteți găsi cel mai mic preț la camere de hotel în Zante. Dacă doriți să faceți economii, aceasta este o perioadă bună în care vă puteți programa călătoria! În schimb, statistic vorbind, cele mai mari prețuri la camerele de hotel se înregistrează în luna August.

Rezervați o cameră de hotel la cel mai bun preț

Prețul mediu al biletelor de avion pentru destinația Zante

Prețul unui bilet de avion dus-întors pe ruta București-Zante este în medie mai scăzut dacă plecați în luna septembrie (în medie 789 RON): aceasta este cea mai bună perioadă pentru persoanele cu buget redus. Pe de altă parte, dacă plecați în călătorie în luna aprilie, puteți plăti cu 669 RON mai mult pentru un bilet de avion cu destinația Zante.

Cumpărați un bilet de avion la cel mai bun preț Prețurile biletelor de avion către Zante

Preț mediu pentru închirierea unei mașini în Zante

Închirierea unei mașini în Zante costă în medie 370 RON/zi. Acest preț variază cu aproximativ 414 RON, în funcție de lună. Astfel, în luna februarie, închirierea unei mașini pentru 24 h costă în medie 215 RON, aceasta fiind cea mai bună perioadă dacă doriți să faceți economii! Prețul mediu în luna august este de 629 RON.

Închiriați o mașină la cel mai bun preț


Alte orașe și locuri în apropiere de Zante

Chargement en cours
Legendă: Zante alte locații


Modificați unitățile