Când să mergi în Honolulu (Oahu)

Când să mergi în Honolulu (Oahu)? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

  • Vremea este bună pe tot parcursul anului în Honolulu (Oahu)
  • În medie, cele mai calde luni sunt Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie
  • Cele mai ploioase luni sunt Februarie, Martie și Decembrie
  • Cele mai bune luni pentru înot sunt Iulie, August, Septembrie și Octombrie


Prognoza meteo anuală pentru Honolulu (Oahu)

Pentru informații complete despre climă și vreme în Honolulu (Oahu) într-o anumită lună, faceți clic pe linia corespunzătoare de mai jos:

Ianuarie 74°F/77°F
2in
Februarie 72°F/77°F
3.6in
Martie 74°F/77°F
4.1in
Aprilie 74°F/77°F
2.7in
Mai 76°F/79°F
2.8in
Iunie 77°F/81°F
2in
Iulie 79°F/83°F
1.6in
August 79°F/83°F
2.5in
Septembrie 79°F/83°F
2.6in
Octombrie 77°F/83°F
3.2in
Noiembrie 76°F/81°F
2.3in
Decembrie 74°F/79°F
3.3in


Vremea și clima în Honolulu (Oahu)

Conform clasificării Köppen-Geiger, orașul Honolulu (Oahu) este caracterizat de un climat de savană tropicală (cu veri uscate). Temperatura maximă în Honolulu (Oahu) este în medie de 79°F, medie anuală (variază de la 77°F în luna martie la 83°F în luna septembrie). Volumul de precipitații atinge 32.4in pe an, cu o valoare minimă de 1.6in în luna iulie și o valoare maximă de 4.1in în luna martie.
  • În luna ianuarie clima este foarte bună. La prânz, sunt în medie 77°F.
  • Din februarie până în mai clima este favorabilă. În medie, dimineața sunt 77°F și vă puteți aștepta la 2.8in de ploaie pe lună în această perioadă.
  • În luna iunie clima este perfectă. Termometrul ajunge la 81°F°C și, în iunie, sunt de așteptat 2 zile cu ploaie.
  • Între lunile iulie și septembrie clima este frumoasă. De exemplu 83°F este temperatura maximă în luna septembrie și plouă aproximativ 11% din timp în luna septembrie.
  • În luna octombrie clima este foarte bună. De exemplu 83°F este temperatura maximă în luna octombrie și plouă aproximativ 15% din timp în luna octombrie.
  • Între noiembrie și decembrie clima este favorabilă. De exemplu 79°F este temperatura maximă în luna decembrie și, în decembrie, sunt de așteptat 4 zile cu ploaie.

Honolulu (Oahu) : Waikiki Beach et Diamond Head Crater à Honolulu sur l’île de OahuGrafice: temperatura și precipitațiile în Honolulu (Oahu)

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Honolulu (Oahu) : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, temperatura mării, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Temperatura mării

Umiditate


Cea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Honolulu (Oahu) la prețuri mici

Prețurile medii ale cazării la hotel în Honolulu (Oahu), în fiecare lună

În general, în luna Noiembrie puteți găsi cel mai mic preț la camere de hotel în Honolulu (Oahu). Dacă doriți să faceți economii, aceasta este o perioadă bună în care vă puteți programa călătoria! În schimb, statistic vorbind, cele mai mari prețuri la camerele de hotel se înregistrează în luna Decembrie.

Rezervați o cameră de hotel la cel mai bun preț

Prețul mediu al biletelor de avion pentru destinația Honolulu (Oahu)

Prețul unui bilet de avion dus-întors pe ruta București-Honolulu (Oahu) este în medie mai scăzut dacă plecați în luna martie (în medie 4371 RON): aceasta este cea mai bună perioadă pentru persoanele cu buget redus. Pe de altă parte, dacă plecați în călătorie în luna iulie, puteți plăti cu 2163 RON mai mult pentru un bilet de avion cu destinația Honolulu (Oahu).

Cumpărați un bilet de avion la cel mai bun preț

Preț mediu pentru închirierea unei mașini în Honolulu (Oahu)

Închirierea unei mașini în Honolulu (Oahu) costă în medie 185 RON/zi. Acest preț variază cu aproximativ 70 RON, în funcție de lună. Astfel, în luna decembrie, închirierea unei mașini pentru 24 h costă în medie 143 RON, aceasta fiind cea mai bună perioadă dacă doriți să faceți economii! Prețul mediu în luna iulie este de 212 RON.

Închiriați o mașină la cel mai bun prețAlte orașe și locuri în apropiere de Honolulu (Oahu)

Chargement en cours
Legendă: Honolulu (Oahu) alte locații

Modificați unitățile