Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Cardiff (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Cardiff de la aeroportul din București este de 974 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 398 RON (în luna februarie) și 1491 RON (în luna august), ceea ce înseamnă o economie de 577 RON sau un supliment de 517 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 0 la 249 RON și că, în general, este mai economic să pleci într-o sâmbătă și să revii într-o o marţi pe un zbor direct.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Cardiff. Verifică pagina noastră Când să mergi în Cardiff înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Cardiff.

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 5853 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Cardiff din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna februarie, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (398 RON , economisind 577 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 974 RON ). În schimb, august va fi cel mai scump (1491 RON ).

Zbor București-Cardiff: când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie 482 RON preț bun
Februarie 398 RON
preț foarte bun
Martie 587 RON preț bun
Aprilie 1212 RON preț ridicat
Mai 1118 RON preț ridicat
Iunie 1267 RON preț ridicat
Iulie 1491 RON
preț foarte ridicat
August 1491 RON
preț foarte ridicat
Septembrie 1386 RON preț ridicat
Octombrie 1138 RON preț ridicat
Noiembrie 438 RON preț bun
Decembrie 646 RON preț bun

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Cardiff

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Cardiff variază de la 0 la 2236 RON. 30% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 0 la 249 RON), 1% la prețul maxim (de la 1987 la 2236 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 0 la 249 RON (30% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Cardiff

Există 6 de companii care deservesc București de la aeroportul din Cardiff: Wizz Air, Ryanair, KLM, Blue Air, Air France și wizz air malta.

Analiză de date:

Din cele 5853 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană Wizz Air a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (68% din timp) pe ruta București->Cardiff.

Zbor direct sau zbor cu escală(e)?

Analiză de date:

Pentru a beneficia de cel mai bun preț pentru zborul București-Cardiff, ar trebui să luați un zbor direct (economisiți în medie 4317 RON în comparație cu un zbor cu una sau mai multe escale).

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Cardiff care pleacă într-o sâmbătă sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o sâmbătă ca dată de plecare, puteți economisi în medie 223 RON. În schimb, plecând într-o luni, s-ar putea să plătiți mai mult cu 552 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Cardiff la București care pleacă într-o marţi sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o marţi ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 233 RON. În schimb, plecând din Cardiff într-o joi riști să plătești mai mult, 661 RON.Când să-ți rezervi biletul de avion București - Cardiff pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 2 până la 3 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 6 până la 7 de luni în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Cardiff, se recomandă să vă rezervați biletul într-o miercuri.

În ce lună mergi la Cardiff?

Vă oferim în mod specific cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletul de avion și prețul corect de plată în funcție de luna de plecare:

ianuarie februarie martie aprilie mai iunie iulie august septembrie octombrie noiembrie decembrie

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Cardiff, se recomandă să îl cumpărați cu 2 până la 3 de luni înainte de plecare (costă în medie 507 RON, ceea ce reprezintă o economie de 467 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 6 până la 7 de luni în avans, veți plăti prețul întreg (293 RON mai mult decât prețul mediu).

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, miercuri este ziua în care biletele de avion spre București->Cardiff sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o miercuri vei economisi 39 RON. În schimb, cumpărându-l într-o joi riști să plătești cu 95 RON mai mult.
Monedă