Zboruri către Austria din București

Prețul mediu pentru a merge în Austria din București este de 999 RON (dus-întors). Variază de la 378 RON (Viena) la 1277 RON (Innsbruck) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Austria în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Viena, Salzburg, Graz și Innsbruck.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Viena378 RONianuarie, februarie, martie (cel mai ieftin), octombrie, noiembrie
Salzburg1113 RONfebruarie (cel mai ieftin), noiembrie (cel mai ieftin)
Graz1217 RONmartie, noiembrie (cel mai ieftin)
Innsbruck1277 RONianuarie, martie (cel mai ieftin)

Prețul biletului de avion dus-întors București-Austria lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie284 RON la 1168 RONpreț corect
Februarie299 RON la 1217 RONpreț corect
Martie274 RON la 1108 RONpreț corect
Aprilie477 RON la 1222 RONpreț ridicat
Mai423 RON la 1252 RONpreț corect
Iunie492 RON la 1361 RONpreț foarte ridicat
Iulie457 RON la 1322 RONpreț ridicat
August438 RON la 1481 RONpreț foarte ridicat
Septembrie363 RON la 1486 RONpreț foarte ridicat
Octombrie308 RON la 1287 RONpreț ridicat
Noiembrie289 RON la 1193 RONpreț corect
Decembrie383 RON la 1461 RONpreț foarte ridicat

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 60525 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Austria din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Austria din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Viena în Austria

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Viena este de 378 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Viena.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Viena în Austria în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (274 RON , economisind 105 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 378 RON ). Evitați luna iunie care este statistic cea mai scumpă (492 RON , adică 115 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Viena și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Salzburg în Austria

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Salzburg este de 1113 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Salzburg.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o joi

întoarce-te într-o duminică

Analiză de date:

Călătorește la Salzburg în Austria în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (959 RON , economisind 154 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1113 RON ). Evitați luna decembrie care este statistic cea mai scumpă (1277 RON , adică 164 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Salzburg și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Graz în Austria

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Graz este de 1217 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Graz.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o vineri

întoarce-te într-o sâmbătă

Analiză de date:

Călătorește la Graz în Austria în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (1019 RON , economisind 199 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1217 RON ). Evitați luna decembrie care este statistic cea mai scumpă (1461 RON , adică 244 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Graz și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Innsbruck în Austria

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Innsbruck este de 1277 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Innsbruck.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o joi

întoarce-te într-o duminică

Analiză de date:

Călătorește la Innsbruck în Austria în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (1063 RON , economisind 214 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1277 RON ). Evitați luna septembrie care este statistic cea mai scumpă (1486 RON , adică 209 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Innsbruck și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-Austria

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Viena04-02 până la 14-02-2024269 RON 
București → Viena02-03 până la 14-03-2024323 RON 
București → Viena03-03 până la 14-03-2024279 RON 
București → Viena04-03 până la 09-03-2024264 RON 
București → Viena10-03 până la 27-03-2024259 RON 
București → Viena13-03 până la 27-03-2024264 RON 
București → Viena18-03 până la 27-03-2024318 RON 
București → Viena20-03 până la 27-03-2024269 RON 
București → Viena23-03 până la 27-03-2024269 RON 
București → Viena10-04 până la 19-04-2024333 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Austria (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Viena

Prețul biletelor către Viena variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Viena, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Viena.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Viena în Austria 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 279 RON , ceea ce înseamnă o economie de 100 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (115 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Viena și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Salzburg

Prețul biletelor către Salzburg variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Salzburg, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Salzburg.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Salzburg în Austria 10 până la 11 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 770 RON , ceea ce înseamnă o economie de 343 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (204 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Salzburg și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Graz

Prețul biletelor către Graz variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Graz, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Graz.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Graz în Austria 4 până la 5 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1004 RON , ceea ce înseamnă o economie de 214 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (179 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Graz și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Innsbruck

Prețul biletelor către Innsbruck variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Innsbruck, trebuie să vă cumpărați biletul într-o vineri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Innsbruck.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Innsbruck în Austria 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1123 RON , ceea ce înseamnă o economie de 154 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (120 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Innsbruck și alte statisticiMonedă