Zboruri către Austria din București

Prețul mediu pentru a merge în Austria din București este de 986 RON (dus-întors). Variază de la 443 RON (Viena) la 1255 RON (Innsbruck) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Austria în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Viena, Salzburg, Graz și Innsbruck.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Viena443 RONianuarie (cel mai ieftin), februarie, martie
Salzburg1036 RONaprilie, mai (cel mai ieftin)
Graz1195 RONmartie, noiembrie (cel mai ieftin)
Innsbruck1255 RONianuarie, martie (cel mai ieftin)

Prețul biletului de avion dus-întors București-Austria lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie324 RON la 1150 RONpreț ridicat
Februarie374 RON la 1215 RONpreț corect
Martie329 RON la 1086 RONpreț corect
Aprilie468 RON la 1175 RONpreț ridicat
Mai453 RON la 1190 RONpreț corect
Iunie523 RON la 1280 RONpreț foarte ridicat
Iulie508 RON la 1275 RONpreț ridicat
August498 RON la 1439 RONpreț ridicat
Septembrie473 RON la 1459 RONpreț foarte ridicat
Octombrie429 RON la 1270 RONpreț ridicat
Noiembrie399 RON la 1190 RONpreț corect
Decembrie503 RON la 1419 RONpreț foarte ridicat

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 60167 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Austria din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Austria din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Viena în Austria

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Viena este de 443 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Viena.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Viena în Austria în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (324 RON , economisind 120 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 443 RON ). Evitați luna iunie care este statistic cea mai scumpă (523 RON , adică 80 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Viena și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Salzburg în Austria

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Salzburg este de 1036 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Salzburg.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o joi

întoarce-te într-o duminică

Analiză de date:

Călătorește la Salzburg în Austria în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (767 RON , economisind 269 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1036 RON ). Evitați luna decembrie care este statistic cea mai scumpă (1285 RON , adică 249 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Salzburg și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Graz în Austria

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Graz este de 1195 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Graz.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o vineri

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Graz în Austria în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (1021 RON , economisind 175 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1195 RON ). Evitați luna decembrie care este statistic cea mai scumpă (1419 RON , adică 224 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Graz și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Innsbruck în Austria

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Innsbruck este de 1255 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Innsbruck.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o joi

întoarce-te într-o duminică

Analiză de date:

Călătorește la Innsbruck în Austria în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (1086 RON , economisind 170 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1255 RON ). Evitați luna septembrie care este statistic cea mai scumpă (1459 RON , adică 205 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Innsbruck și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-Austria

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Viena02-07 până la 19-07-2024190 RON 
București → Viena05-09 până la 18-09-2024215 RON 
București → Viena11-09 până la 18-09-2024249 RON 
București → Viena13-09 până la 28-09-2024210 RON 
București → Viena18-09 până la 28-09-2024215 RON 
București → Viena24-09 până la 28-09-2024210 RON 
București → Viena10-10 până la 23-10-2024249 RON 
București → Viena17-10 până la 27-10-2024239 RON 
București → Viena23-10 până la 31-10-2024234 RON 
București → Viena24-10 până la 31-10-2024219 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Austria (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Viena

Prețul biletelor către Viena variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Viena, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Viena.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Viena în Austria 2 până la 3 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 359 RON , ceea ce înseamnă o economie de 85 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (140 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Viena și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Salzburg

Prețul biletelor către Salzburg variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Salzburg, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Salzburg.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Salzburg în Austria 10 până la 11 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 792 RON , ceea ce înseamnă o economie de 244 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (175 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Salzburg și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Graz

Prețul biletelor către Graz variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Graz, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Graz.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Graz în Austria 4 până la 5 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1026 RON , ceea ce înseamnă o economie de 170 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (135 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Graz și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Innsbruck

Prețul biletelor către Innsbruck variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Innsbruck, trebuie să vă cumpărați biletul într-o vineri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Innsbruck.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Innsbruck în Austria 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1105 RON , ceea ce înseamnă o economie de 150 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (100 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Innsbruck și alte statisticiMonedă