Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Birmania (Yangon (Rangoon)) (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Birmania (Yangon (Rangoon)) de la aeroportul din București este de 4709 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 4486 RON (în luna martie) și 4977 RON (în luna august), ceea ce înseamnă o economie de 224 RON sau un supliment de 269 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 4967 la 5216 RON și, în general, este mai economic să plecați într-o vineri și să reveniți într- o joi pe un zbor cu 1 sau mai multe escale.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Birmania (Yangon (Rangoon)). Verifică pagina noastră Când să mergi în Birmania (Yangon (Rangoon)) înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Birmania (Yangon (Rangoon)).

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 1474 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Birmania din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna martie, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (4486 RON , economisind 224 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 4709 RON ). În schimb, august va fi cel mai scump (4977 RON ).

Zbor București-Birmania (Yangon (Rangoon)): când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie 4769 RON preț corect
Februarie 4496 RON preț corect
Martie 4486 RON
preț foarte bun
Aprilie 4794 RON preț corect
Mai 4779 RON preț corect
Iunie 4784 RON preț corect
Iulie 4888 RON preț corect
August 4977 RON
preț foarte ridicat
Septembrie 4515 RON preț corect
Octombrie 4580 RON preț corect
Noiembrie 4590 RON preț corect
Decembrie 4833 RON preț corect

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Birmania (Yangon (Rangoon))

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Birmania (Yangon (Rangoon)) variază de la 2980 la 5961 RON. 1% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 2981 la 3229 RON), 1% la prețul maxim (de la 5712 la 5961 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 4967 la 5216 RON (42% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Birmania

Există 6 de companii care deservesc București de la aeroportul din Birmania (Yangon (Rangoon)): Qatar Airways, Aeroflot, Tarom, Flydubai, Turkish Airlines și Wizz Air.

Analiză de date:

Din cele 1474 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană Qatar Airways a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (54% din timp) pe ruta București->Birmania.

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Birmania (Yangon (Rangoon)) care pleacă într-o vineri sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o vineri ca dată de plecare, puteți economisi în medie 243 RON. În schimb, plecând într-o miercuri, s-ar putea să plătiți mai mult cu 269 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Birmania (Yangon (Rangoon)) la București care pleacă într-o joi sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o joi ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 109 RON. În schimb, plecând din Birmania (Yangon (Rangoon)) într-o miercuri riști să plătești mai mult, 184 RON.


Cele mai bune prețuri București-Birmania (Yangon (Rangoon))

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Yangon (Rangoon)04-01 până la 10-01-20245837 RON 


Când să-ți rezervi biletul de avion București - Birmania (Yangon (Rangoon)) pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 2 până la 3 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 10 până la 11 de luni în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Birmania, se recomandă să vă rezervați biletul într-o marţi.

În ce lună mergi la Birmania?

Vă oferim în mod specific cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletul de avion și prețul corect de plată în funcție de luna de plecare:

ianuarie februarie martie aprilie august septembrie octombrie noiembrie decembrie

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Birmania (Yangon (Rangoon)), se recomandă să îl cumpărați cu 2 până la 3 de luni înainte de plecare (costă în medie 4560 RON, ceea ce reprezintă o economie de 149 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 10 până la 11 de luni în avans, veți plăti prețul întreg (199 RON mai mult decât prețul mediu).

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, marţi este ziua în care biletele de avion spre București->Birmania sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o marţi vei economisi 94 RON. În schimb, cumpărându-l într-o vineri riști să plătești cu 105 RON mai mult.
Monedă