Zboruri către Croatia din București

Prețul mediu pentru a merge în Croatia din București este de 1044 RON (dus-întors). Variază de la 726 RON (Zagreb) la 1262 RON (Pula) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Croatia în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Dubrovnik, Zagreb, Split, Zadar și Pula.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Dubrovnik1108 RONaprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie (cel mai ieftin), octombrie
Zagreb726 RONmartie (cel mai ieftin), octombrie, noiembrie
Split1148 RONaprilie, mai, iunie (cel mai ieftin), iulie, august, septembrie, octombrie
Zadar954 RONaprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie (cel mai ieftin)
Pula1262 RONmai, iunie, octombrie (cel mai ieftin)

Prețul biletului de avion dus-întors București-Croatia lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie785 RON la 1446 RONpreț ridicat
Februarie775 RON la 1679 RONpreț foarte ridicat
Martie641 RON la 1366 RONpreț ridicat
Aprilie661 RON la 1044 RONpreț corect
Mai577 RON la 1123 RONpreț corect
Iunie467 RON la 969 RONpreț corect
Iulie527 RON la 1247 RONpreț corect
August641 RON la 1307 RONpreț foarte ridicat
Septembrie507 RON la 1168 RONpreț corect
Octombrie388 RON la 929 RONpreț bun
Noiembrie641 RON la 1595 RONpreț ridicat
Decembrie751 RON la 1615 RONpreț foarte ridicat

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 28693 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Croatia din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Croatia din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Dubrovnik în Croatia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Dubrovnik este de 1108 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Dubrovnik.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o sâmbătă

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Dubrovnik în Croatia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (840 RON , economisind 269 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1108 RON ). Evitați luna decembrie care este statistic cea mai scumpă (1505 RON , adică 398 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Dubrovnik și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Zagreb în Croatia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Zagreb este de 726 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Zagreb.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o joi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Zagreb în Croatia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (641 RON , economisind 85 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 726 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (820 RON , adică 95 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Zagreb și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Split în Croatia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Split este de 1148 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Split.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o joi

întoarce-te într-o joi

Analiză de date:

Călătorește la Split în Croatia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (909 RON , economisind 239 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1148 RON ). Evitați luna decembrie care este statistic cea mai scumpă (1496 RON , adică 348 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Split și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Zadar în Croatia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Zadar este de 954 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Zadar.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o sâmbătă

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Zadar în Croatia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (388 RON , economisind 567 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 954 RON ). Evitați luna februarie care este statistic cea mai scumpă (1679 RON , adică 726 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Zadar și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Pula în Croatia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Pula este de 1262 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Pula.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Pula în Croatia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (825 RON , economisind 438 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1262 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1307 RON , adică 45 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Pula și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-Croatia

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Zagreb21-12 până la 25-12-2023765 RON 
București → Zagreb25-01 până la 29-01-2024760 RON 
București → Zagreb26-01 până la 31-01-2024765 RON 
București → Zagreb01-03 până la 08-03-2024765 RON 
București → Zagreb11-04 până la 18-04-2024765 RON 
București → Zadar10-06 până la 27-06-2024388 RON 
București → Zagreb20-06 până la 24-06-2024765 RON 
București → Zadar04-07 până la 22-07-2024572 RON 
București → Zadar15-07 până la 22-07-2024467 RON 
București → Zadar18-07 până la 22-07-2024532 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Croatia (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Dubrovnik

Prețul biletelor către Dubrovnik variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Dubrovnik, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Dubrovnik.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Dubrovnik în Croatia 2 până la 3 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 845 RON , ceea ce înseamnă o economie de 264 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (5 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Dubrovnik și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Zagreb

Prețul biletelor către Zagreb variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Zagreb, trebuie să vă cumpărați biletul într-o joi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Zagreb.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Zagreb în Croatia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 621 RON , ceea ce înseamnă o economie de 105 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (70 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Zagreb și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Split

Prețul biletelor către Split variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Split, trebuie să vă cumpărați biletul într-o vineri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Split.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Split în Croatia 3 până la 4 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 850 RON , ceea ce înseamnă o economie de 299 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (29.8 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Split și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Zadar

Prețul biletelor către Zadar variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Zadar, trebuie să vă cumpărați biletul într-o vineri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Zadar.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Zadar în Croatia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 438 RON , ceea ce înseamnă o economie de 517 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 8 până la 9 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (100 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Zadar și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Pula

Prețul biletelor către Pula variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Pula, trebuie să vă cumpărați biletul într-o luni. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Pula.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Pula în Croatia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1004 RON , ceea ce înseamnă o economie de 259 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 6 până la 7 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (284 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Pula și alte statisticiMonedă