Zboruri către Croatia din București

Prețul mediu pentru a merge în Croatia din București este de 1102 RON (dus-întors). Variază de la 763 RON (Zagreb) la 1357 RON (Pula) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Croatia în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Dubrovnik, Zagreb, Split, Zadar și Pula.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Dubrovnik1147 RONaprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie (cel mai ieftin), octombrie
Zagreb763 RONoctombrie (cel mai ieftin), noiembrie
Split1172 RONaprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie (cel mai ieftin), octombrie
Zadar1062 RONaprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie, octombrie (cel mai ieftin)
Pula1357 RONiunie, septembrie, octombrie (cel mai ieftin)

Prețul biletului de avion dus-întors București-Croatia lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie838 RON la 1581 RONpreț ridicat
Februarie848 RON la 1760 RONpreț foarte ridicat
Martie733 RON la 1656 RONpreț ridicat
Aprilie778 RON la 1481 RONpreț ridicat
Mai703 RON la 1252 RONpreț corect
Iunie564 RON la 1028 RONpreț corect
Iulie594 RON la 1272 RONpreț corect
August674 RON la 1332 RONpreț corect
Septembrie529 RON la 1182 RONpreț corect
Octombrie399 RON la 938 RONpreț bun
Noiembrie664 RON la 1601 RONpreț ridicat
Decembrie793 RON la 1820 RONpreț foarte ridicat

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 31115 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Croatia din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Croatia din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Dubrovnik în Croatia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Dubrovnik este de 1147 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Dubrovnik.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o marţi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Dubrovnik în Croatia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (848 RON , economisind 300 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1147 RON ). Evitați luna februarie care este statistic cea mai scumpă (1551 RON , adică 404 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Dubrovnik și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Zagreb în Croatia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Zagreb este de 763 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Zagreb.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o vineri

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Zagreb în Croatia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (644 RON , economisind 120 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 763 RON ). Evitați luna februarie care este statistic cea mai scumpă (848 RON , adică 85 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Zagreb și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Split în Croatia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Split este de 1172 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Split.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Split în Croatia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (918 RON , economisind 255 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1172 RON ). Evitați luna decembrie care este statistic cea mai scumpă (1536 RON , adică 364 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Split și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Zadar în Croatia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Zadar este de 1062 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Zadar.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o sâmbătă

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Zadar în Croatia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (399 RON , economisind 664 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1062 RON ). Evitați luna decembrie care este statistic cea mai scumpă (1820 RON , adică 758 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Zadar și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Pula în Croatia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Pula este de 1357 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Pula.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o duminică

Analiză de date:

Călătorește la Pula în Croatia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (843 RON , economisind 514 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1357 RON ). Evitați luna aprilie care este statistic cea mai scumpă (1481 RON , adică 125 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Pula și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-Croatia

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Dubrovnik03-06 până la 10-06-2024629 RON 
București → Zadar06-06 până la 17-06-2024260 RON 
București → Dubrovnik10-06 până la 17-06-2024654 RON 
București → Dubrovnik17-07 până la 22-07-2024679 RON 
București → Split07-08 până la 14-08-2024639 RON 
București → Split16-08 până la 23-08-2024649 RON 
București → Zadar02-09 până la 12-09-2024369 RON 
București → Split06-09 până la 13-09-2024639 RON 
București → Zadar19-09 până la 30-09-2024429 RON 
București → Zadar26-09 până la 30-09-2024489 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Croatia (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Dubrovnik

Prețul biletelor către Dubrovnik variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Dubrovnik, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Dubrovnik.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Dubrovnik în Croatia 2 până la 3 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 863 RON , ceea ce înseamnă o economie de 285 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (5 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Dubrovnik și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Zagreb

Prețul biletelor către Zagreb variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Zagreb, trebuie să vă cumpărați biletul într-o joi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Zagreb.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Zagreb în Croatia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 659 RON , ceea ce înseamnă o economie de 105 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (65 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Zagreb și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Split

Prețul biletelor către Split variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Split, trebuie să vă cumpărați biletul într-o vineri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Split.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Split în Croatia 3 până la 4 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 858 RON , ceea ce înseamnă o economie de 315 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (19.9 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Split și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Zadar

Prețul biletelor către Zadar variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Zadar, trebuie să vă cumpărați biletul într-o miercuri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Zadar.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Zadar în Croatia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 469 RON , ceea ce înseamnă o economie de 594 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 9 până la 10 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (5 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Zadar și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Pula

Prețul biletelor către Pula variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Pula, trebuie să vă cumpărați biletul într-o luni. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Pula.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Pula în Croatia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1057 RON , ceea ce înseamnă o economie de 300 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 4 până la 5 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (140 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Pula și alte statisticiMonedă