Zboruri către Germania din București

Prețul mediu pentru a merge în Germania din București este de 906 RON (dus-întors). Variază de la 682 RON (Berlin) la 1245 RON (Dresda) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Germania în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Berlin, Frankfurt, Dusseldorf, Munchen, Köln, Hamburg, Hanovra, Nürnberg, Stuttgart, Dresda, Baden-Baden, Leipzig și Dortmund.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Berlin682 RONianuarie, februarie, martie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Frankfurt812 RONmai, octombrie (cel mai ieftin), noiembrie
Dusseldorf836 RONaprilie, mai (cel mai ieftin)
Munchen916 RONfebruarie, martie (cel mai ieftin)
Köln931 RONmai, noiembrie (cel mai ieftin)
Hamburg707 RONianuarie, februarie (cel mai ieftin), martie, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie
Hanovra1180 RONfebruarie (cel mai ieftin)
Nürnberg747 RONianuarie, februarie, martie, noiembrie (cel mai ieftin)
Stuttgart851 RONseptembrie, octombrie (cel mai ieftin), noiembrie
Dresda1245 RONfebruarie, martie, mai, noiembrie (cel mai ieftin)
Baden-Baden1006 RONianuarie, martie, noiembrie (cel mai ieftin)
Leipzig1160 RONnoiembrie (cel mai ieftin)
Dortmund697 RONianuarie, februarie, martie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie

Prețul biletului de avion dus-întors București-Germania lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie568 RON la 1175 RONpreț foarte ridicat
Februarie463 RON la 1170 RONpreț corect
Martie533 RON la 1120 RONpreț ridicat
Aprilie692 RON la 1249 RONpreț ridicat
Mai677 RON la 1259 RONpreț ridicat
Iunie727 RON la 1294 RONpreț ridicat
Iulie812 RON la 1498 RONpreț foarte ridicat
August856 RON la 1538 RONpreț foarte ridicat
Septembrie682 RON la 1215 RONpreț foarte ridicat
Octombrie613 RON la 1220 RONpreț corect
Noiembrie448 RON la 1145 RONpreț corect
Decembrie603 RON la 1429 RONpreț foarte ridicat

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 60010 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Germania din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Germania din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Berlin în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Berlin este de 682 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Berlin.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o marţi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Berlin în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (523 RON , economisind 160 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 682 RON ). Evitați luna iulie care este statistic cea mai scumpă (916 RON , adică 234 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Berlin și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Frankfurt în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Frankfurt este de 812 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Frankfurt.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o joi

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Frankfurt în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (637 RON , economisind 175 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 812 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1001 RON , adică 190 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Frankfurt și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Dusseldorf în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Dusseldorf este de 836 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Dusseldorf.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Dusseldorf în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (707 RON , economisind 130 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 836 RON ). Evitați luna decembrie care este statistic cea mai scumpă (941 RON , adică 105 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Dusseldorf și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Munchen în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Munchen este de 916 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Munchen.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Munchen în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (757 RON , economisind 160 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 916 RON ). Evitați luna iulie care este statistic cea mai scumpă (1050 RON , adică 135 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Munchen și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Köln în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Köln este de 931 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Köln.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o vineri

întoarce-te într-o vineri

Analiză de date:

Călătorește la Köln în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (802 RON , economisind 130 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 931 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1140 RON , adică 209 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Köln și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Hamburg în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Hamburg este de 707 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Hamburg.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Hamburg în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (498 RON , economisind 209 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 707 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1016 RON , adică 309 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Hamburg și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Hanovra în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Hanovra este de 1180 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Hanovra.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Hanovra în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (1031 RON , economisind 150 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1180 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1344 RON , adică 165 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Hanovra și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Nürnberg în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Nürnberg este de 747 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Nürnberg.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Nürnberg în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (448 RON , economisind 299 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 747 RON ). Evitați luna septembrie care este statistic cea mai scumpă (981 RON , adică 234 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Nürnberg și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Stuttgart în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Stuttgart este de 851 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Stuttgart.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Stuttgart în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (642 RON , economisind 209 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 851 RON ). Evitați luna ianuarie care este statistic cea mai scumpă (1036 RON , adică 185 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Stuttgart și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Dresda în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Dresda este de 1245 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Dresda.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o vineri

întoarce-te într-o joi

Analiză de date:

Călătorește la Dresda în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (981 RON , economisind 264 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1245 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1538 RON , adică 294 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Dresda și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Baden-Baden în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Baden-Baden este de 1006 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Baden-Baden.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o marţi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Baden-Baden în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (618 RON , economisind 389 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1006 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1339 RON , adică 334 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Baden-Baden și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Leipzig în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Leipzig este de 1160 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Leipzig.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o joi

întoarce-te într-o joi

Analiză de date:

Călătorește la Leipzig în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (996 RON , economisind 165 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1160 RON ). Evitați luna decembrie care este statistic cea mai scumpă (1274 RON , adică 115 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Leipzig și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Dortmund în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Dortmund este de 697 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Dortmund.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o joi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Dortmund în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (458 RON , economisind 239 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 697 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (971 RON , adică 274 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Dortmund și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-Germania

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Berlin03-05 până la 15-05-2024404 RON 
București → Berlin06-05 până la 20-05-2024513 RON 
București → Berlin08-05 până la 28-05-2024493 RON 
București → Berlin21-05 până la 28-05-2024493 RON 
București → Berlin22-05 până la 30-05-2024433 RON 
București → Berlin24-05 până la 30-05-2024513 RON 
București → Berlin25-05 până la 30-05-2024508 RON 
București → Berlin12-09 până la 25-09-2024558 RON 
București → Munchen22-11 până la 26-11-2024548 RON 
București → Munchen15-12 până la 26-12-2024573 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Germania (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Berlin

Prețul biletelor către Berlin variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Berlin, trebuie să vă cumpărați biletul într-o marţi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Berlin.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Berlin în Germania 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 548 RON , ceea ce înseamnă o economie de 135 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 11 până la 12 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (209 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Berlin și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Frankfurt

Prețul biletelor către Frankfurt variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Frankfurt, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Frankfurt.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Frankfurt în Germania 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 712 RON , ceea ce înseamnă o economie de 100 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (160 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Frankfurt și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Dusseldorf

Prețul biletelor către Dusseldorf variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Dusseldorf, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Dusseldorf.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Dusseldorf în Germania 3 până la 4 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 697 RON , ceea ce înseamnă o economie de 140 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 9 până la 10 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (165 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Dusseldorf și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Munchen

Prețul biletelor către Munchen variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Munchen, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Munchen.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Munchen în Germania 9 până la 10 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 697 RON , ceea ce înseamnă o economie de 219 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (190 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Munchen și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Köln

Prețul biletelor către Köln variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Köln, trebuie să vă cumpărați biletul într-o miercuri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Köln.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Köln în Germania 10 până la 11 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 742 RON , ceea ce înseamnă o economie de 190 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (120 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Köln și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Hamburg

Prețul biletelor către Hamburg variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Hamburg, trebuie să vă cumpărați biletul într-o miercuri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Hamburg.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Hamburg în Germania 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 573 RON , ceea ce înseamnă o economie de 135 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 5 până la 6 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (254 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Hamburg și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Hanovra

Prețul biletelor către Hanovra variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Hanovra, trebuie să vă cumpărați biletul într-o luni. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Hanovra.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Hanovra în Germania 5 până la 6 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1021 RON , ceea ce înseamnă o economie de 160 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (80 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Hanovra și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Nürnberg

Prețul biletelor către Nürnberg variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Nürnberg, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Nürnberg.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Nürnberg în Germania 2 până la 3 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 662 RON , ceea ce înseamnă o economie de 85 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 6 până la 7 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (384 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Nürnberg și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Stuttgart

Prețul biletelor către Stuttgart variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Stuttgart, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Stuttgart.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Stuttgart în Germania 3 până la 4 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 657 RON , ceea ce înseamnă o economie de 195 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (195 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Stuttgart și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Dresda

Prețul biletelor către Dresda variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Dresda, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Dresda.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Dresda în Germania 3 până la 4 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1110 RON , ceea ce înseamnă o economie de 135 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (90 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Dresda și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Baden-Baden

Prețul biletelor către Baden-Baden variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Baden-Baden, trebuie să vă cumpărați biletul într-o vineri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Baden-Baden.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Baden-Baden în Germania 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 836 RON , ceea ce înseamnă o economie de 170 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 5 până la 6 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (871 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Baden-Baden și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Leipzig

Prețul biletelor către Leipzig variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Leipzig, trebuie să vă cumpărați biletul într-o miercuri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Leipzig.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Leipzig în Germania 7 până la 8 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 573 RON , ceea ce înseamnă o economie de 588 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (175 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Leipzig și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Dortmund

Prețul biletelor către Dortmund variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Dortmund, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Dortmund.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Dortmund în Germania 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 478 RON , ceea ce înseamnă o economie de 219 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 6 până la 7 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (394 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Dortmund și alte statisticiMonedă