Zboruri către Germania din București

Prețul mediu pentru a merge în Germania din București este de 875 RON (dus-întors). Variază de la 636 RON (Berlin) la 1252 RON (Dresda) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Germania în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Berlin, Frankfurt, Dusseldorf, Munchen, Köln, Hamburg, Hanovra, Nürnberg, Stuttgart, Dresda, Baden-Baden, Leipzig și Dortmund.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Berlin636 RONianuarie, februarie (cel mai ieftin), martie, octombrie, noiembrie, decembrie
Frankfurt755 RONfebruarie, martie, mai (cel mai ieftin), octombrie
Dusseldorf805 RONaprilie, mai (cel mai ieftin)
Munchen880 RONfebruarie, martie (cel mai ieftin), mai
Köln865 RONianuarie, februarie, mai (cel mai ieftin), noiembrie
Hamburg666 RONfebruarie (cel mai ieftin), martie, mai, iunie, noiembrie
Hanovra1148 RONfebruarie (cel mai ieftin), martie
Nürnberg731 RONianuarie, februarie, martie, noiembrie (cel mai ieftin)
Stuttgart830 RONiunie, septembrie, octombrie (cel mai ieftin), noiembrie
Dresda1252 RONnoiembrie (cel mai ieftin)
Baden-Baden904 RONmartie (cel mai ieftin), noiembrie
Leipzig1212 RONmartie, noiembrie (cel mai ieftin)
Dortmund651 RONianuarie, februarie (cel mai ieftin), martie, noiembrie

Prețul biletului de avion dus-întors București-Germania lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie552 RON la 1049 RONpreț foarte ridicat
Februarie428 RON la 964 RONpreț corect
Martie497 RON la 1044 RONpreț corect
Aprilie671 RON la 1188 RONpreț ridicat
Mai577 RON la 1202 RONpreț ridicat
Iunie601 RON la 1193 RONpreț ridicat
Iulie805 RON la 1505 RONpreț foarte ridicat
August820 RON la 1550 RONpreț foarte ridicat
Septembrie651 RON la 1366 RONpreț foarte ridicat
Octombrie577 RON la 1257 RONpreț ridicat
Noiembrie448 RON la 1148 RONpreț corect
Decembrie577 RON la 1436 RONpreț foarte ridicat

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 60010 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Germania din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Germania din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Berlin în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Berlin este de 636 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Berlin.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o marţi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Berlin în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (497 RON , economisind 140 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 636 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (820 RON , adică 184 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Berlin și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Frankfurt în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Frankfurt este de 755 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Frankfurt.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o vineri

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Frankfurt în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (577 RON , economisind 179 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 755 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (984 RON , adică 229 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Frankfurt și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Dusseldorf în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Dusseldorf este de 805 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Dusseldorf.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Dusseldorf în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (666 RON , economisind 140 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 805 RON ). Evitați luna decembrie care este statistic cea mai scumpă (919 RON , adică 115 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Dusseldorf și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Munchen în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Munchen este de 880 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Munchen.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Munchen în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (641 RON , economisind 239 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 880 RON ). Evitați luna iulie care este statistic cea mai scumpă (1049 RON , adică 169 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Munchen și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Köln în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Köln este de 865 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Köln.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o vineri

întoarce-te într-o vineri

Analiză de date:

Călătorește la Köln în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (701 RON , economisind 164 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 865 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1118 RON , adică 254 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Köln și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Hamburg în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Hamburg este de 666 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Hamburg.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Hamburg în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (457 RON , economisind 209 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 666 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (964 RON , adică 299 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Hamburg și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Hanovra în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Hanovra este de 1148 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Hanovra.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Hanovra în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (964 RON , economisind 184 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1148 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1342 RON , adică 194 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Hanovra și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Nürnberg în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Nürnberg este de 731 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Nürnberg.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Nürnberg în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (448 RON , economisind 284 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 731 RON ). Evitați luna septembrie care este statistic cea mai scumpă (959 RON , adică 229 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Nürnberg și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Stuttgart în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Stuttgart este de 830 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Stuttgart.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Stuttgart în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (641 RON , economisind 189 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 830 RON ). Evitați luna ianuarie care este statistic cea mai scumpă (1049 RON , adică 219 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Stuttgart și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Dresda în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Dresda este de 1252 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Dresda.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o vineri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Dresda în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (979 RON , economisind 274 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1252 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1550 RON , adică 299 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Dresda și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Baden-Baden în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Baden-Baden este de 904 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Baden-Baden.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o marţi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Baden-Baden în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (557 RON , economisind 348 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 904 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1277 RON , adică 373 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Baden-Baden și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Leipzig în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Leipzig este de 1212 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Leipzig.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o joi

întoarce-te într-o duminică

Analiză de date:

Călătorește la Leipzig în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (994 RON , economisind 219 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1212 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1456 RON , adică 244 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Leipzig și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Dortmund în Germania

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Dortmund este de 651 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Dortmund.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o joi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Dortmund în Germania în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (428 RON , economisind 224 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 651 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (880 RON , adică 229 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Dortmund și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-Germania

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Berlin08-01 până la 27-01-2024383 RON 
București → Berlin12-01 până la 21-01-2024393 RON 
București → Berlin15-01 până la 27-01-2024363 RON 
București → Berlin20-01 până la 29-01-2024323 RON 
București → Berlin21-01 până la 27-01-2024313 RON 
București → Berlin22-01 până la 26-01-2024303 RON 
București → Berlin02-02 până la 10-02-2024373 RON 
București → Berlin05-02 până la 24-02-2024323 RON 
București → Berlin12-02 până la 24-02-2024348 RON 
București → Berlin17-02 până la 24-02-2024383 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Germania (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Berlin

Prețul biletelor către Berlin variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Berlin, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Berlin.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Berlin în Germania 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 532 RON , ceea ce înseamnă o economie de 105 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 11 până la 12 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (254 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Berlin și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Frankfurt

Prețul biletelor către Frankfurt variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Frankfurt, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Frankfurt.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Frankfurt în Germania 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 666 RON , ceea ce înseamnă o economie de 90 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (169 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Frankfurt și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Dusseldorf

Prețul biletelor către Dusseldorf variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Dusseldorf, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Dusseldorf.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Dusseldorf în Germania 3 până la 4 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 661 RON , ceea ce înseamnă o economie de 145 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 9 până la 10 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (194 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Dusseldorf și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Munchen

Prețul biletelor către Munchen variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Munchen, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Munchen.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Munchen în Germania 9 până la 10 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 701 RON , ceea ce înseamnă o economie de 179 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (199 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Munchen și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Köln

Prețul biletelor către Köln variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Köln, trebuie să vă cumpărați biletul într-o miercuri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Köln.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Köln în Germania 9 până la 10 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 716 RON , ceea ce înseamnă o economie de 150 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (154 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Köln și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Hamburg

Prețul biletelor către Hamburg variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Hamburg, trebuie să vă cumpărați biletul într-o miercuri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Hamburg.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Hamburg în Germania 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 577 RON , ceea ce înseamnă o economie de 90 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 9 până la 10 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (294 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Hamburg și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Hanovra

Prețul biletelor către Hanovra variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Hanovra, trebuie să vă cumpărați biletul într-o vineri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Hanovra.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Hanovra în Germania 3 până la 4 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 989 RON , ceea ce înseamnă o economie de 159 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (125 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Hanovra și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Nürnberg

Prețul biletelor către Nürnberg variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Nürnberg, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Nürnberg.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Nürnberg în Germania 2 până la 3 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 661 RON , ceea ce înseamnă o economie de 70 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 6 până la 7 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (184 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Nürnberg și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Stuttgart

Prețul biletelor către Stuttgart variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Stuttgart, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Stuttgart.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Stuttgart în Germania 3 până la 4 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 636 RON , ceea ce înseamnă o economie de 194 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (204 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Stuttgart și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Dresda

Prețul biletelor către Dresda variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Dresda, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Dresda.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Dresda în Germania 3 până la 4 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1083 RON , ceea ce înseamnă o economie de 169 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (150 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Dresda și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Baden-Baden

Prețul biletelor către Baden-Baden variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Baden-Baden, trebuie să vă cumpărați biletul într-o joi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Baden-Baden.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Baden-Baden în Germania 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 785 RON , ceea ce înseamnă o economie de 120 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 4 până la 5 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (254 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Baden-Baden și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Leipzig

Prețul biletelor către Leipzig variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Leipzig, trebuie să vă cumpărați biletul într-o vineri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Leipzig.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Leipzig în Germania 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1073 RON , ceea ce înseamnă o economie de 140 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (125 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Leipzig și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Dortmund

Prețul biletelor către Dortmund variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Dortmund, trebuie să vă cumpărați biletul într-o joi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Dortmund.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Dortmund în Germania 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 482 RON , ceea ce înseamnă o economie de 169 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 9 până la 10 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (393 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Dortmund și alte statisticiMonedă