Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Ghana (Accra) (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Ghana (Accra) de la aeroportul din București este de 3954 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 3214 RON (în luna mai) și 4848 RON (în luna august), ceea ce înseamnă o economie de 741 RON sau un supliment de 895 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 3726 la 3974 RON și, în general, este mai economic să plecați într-o vineri și să reveniți într- o luni pe un zbor cu 1 sau mai multe escale.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Ghana (Accra). Verifică pagina noastră Când să mergi în Ghana (Accra) înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Ghana (Accra).

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 2005 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Ghana din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna mai, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (3214 RON , economisind 741 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 3954 RON ). În schimb, august va fi cel mai scump (4848 RON ).

Zbor București-Ghana (Accra): când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie 4103 RON preț corect
Februarie 3254 RON preț bun
Martie 3313 RON preț bun
Aprilie 4078 RON preț corect
Mai 3214 RON
preț foarte bun
Iunie 3825 RON preț corect
Iulie 4535 RON preț ridicat
August 4848 RON
preț foarte ridicat
Septembrie 4178 RON preț corect
Octombrie 3621 RON preț bun
Noiembrie 3780 RON preț corect
Decembrie 4679 RON preț ridicat

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Ghana (Accra)

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Ghana (Accra) variază de la 1987 la 5961 RON. 2% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 1987 la 2236 RON), 1% la prețul maxim (de la 5712 la 5961 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 3726 la 3974 RON (11% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Ghana

Există 9 de companii care deservesc București de la aeroportul din Ghana (Accra): Ryanair, Wizz Air, Turkish Airlines, Blue Air, Tarom, Emirates, British Airways, Qatar Airways și KLM.

Analiză de date:

Din cele 2005 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană Ryanair a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (24% din timp) pe ruta București->Ghana.

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Ghana (Accra) care pleacă într-o vineri sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o vineri ca dată de plecare, puteți economisi în medie 149 RON. În schimb, plecând într-o duminică, s-ar putea să plătiți mai mult cu 219 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Ghana (Accra) la București care pleacă într-o luni sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o luni ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 139 RON. În schimb, plecând din Ghana (Accra) într-o vineri riști să plătești mai mult, 333 RON.


Cele mai bune prețuri București-Ghana (Accra)

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Accra14-12 până la 18-12-20235221 RON 
București → Accra04-01 până la 26-01-20245012 RON 


Când să-ți rezervi biletul de avion București - Ghana (Accra) pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 5 până la 6 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 0 la 1 lună în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Ghana, se recomandă să vă rezervați biletul într-o miercuri.

În ce lună mergi la Ghana?

Vă oferim în mod specific cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletul de avion și prețul corect de plată în funcție de luna de plecare:

ianuarie februarie martie aprilie mai iunie iulie august septembrie octombrie noiembrie decembrie

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Ghana (Accra), se recomandă să îl cumpărați cu 5 până la 6 de luni înainte de plecare (costă în medie 3532 RON, ceea ce reprezintă o economie de 422 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 0 la 1 lună în avans, veți plăti prețul întreg (139 RON mai mult decât prețul mediu).

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, miercuri este ziua în care biletele de avion spre București->Ghana sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o miercuri vei economisi 59 RON. În schimb, cumpărându-l într-o duminică riști să plătești cu 55 RON mai mult.București->Ghana (Accra): prețul zborului la rezervare astăzi

Informații: aceste date nu sunt statistici, ci provin din prețuri reale colectate cu mai puțin de 7 zile în urmă. Unele luni pot să nu fie disponibile deoarece nu avem suficiente date pentru acestea.

Lună Preț actual
Decembrie 20235221 RON
5221 la 5221 RON
Căutare zbor
Ianuarie 20245012 RON
5012 la 5012 RON
Căutare zbor

Analiză de date:

În comparație cu prețul mediu, niciunul dintre lunile actuale nu este mai ieftin. Vă recomandăm, prin urmare, să așteptați ca prețurile să scadă înainte de a vă rezerva biletul de avion pentru Ghana (Accra).Monedă