Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Grenada (St. George's) (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Grenada (St. George's) de la aeroportul din București este de 1868 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 1014 RON (în luna septembrie) și 3289 RON (în luna februarie), ceea ce înseamnă o economie de 855 RON sau un supliment de 1421 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 497 la 746 RON și că, în general, este mai economic să pleci într-o duminică și să revii într-o o miercuri pe un zbor direct.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Grenada (St. George's). Verifică pagina noastră Când să mergi în Grenada (St. George's) înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Grenada (St. George's).

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 13047 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Grenada din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna septembrie, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (1014 RON , economisind 855 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 1868 RON ). În schimb, februarie va fi cel mai scump (3289 RON ).

Zbor București-Grenada (St. George's): când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie 2742 RON preț ridicat
Februarie 3289 RON
preț foarte ridicat
Martie 2539 RON preț ridicat
Aprilie 2325 RON preț corect
Mai 1441 RON preț bun
Iunie 1202 RON preț bun
Iulie 1287 RON preț bun
August 1376 RON preț bun
Septembrie 1014 RON
preț foarte bun
Octombrie 1128 RON preț bun
Noiembrie 1764 RON preț bun
Decembrie 2270 RON preț corect

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Grenada (St. George's)

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Grenada (St. George's) variază de la 0 la 4719 RON. 1% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 0 la 249 RON), 1% la prețul maxim (de la 4471 la 4719 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 497 la 746 RON (24% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Grenada

Există 8 de companii care deservesc București de la aeroportul din Grenada (St. George's): Ryanair, wizz air malta, Wizz Air, Turkish Airlines, Qatar Airways, Tarom, Austrian Airlines și Lufthansa.

Analiză de date:

Din cele 13047 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană Ryanair a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (30% din timp) pe ruta București->Grenada.

Zbor direct sau zbor cu escală(e)?

Analiză de date:

Pentru a beneficia de cel mai bun preț pentru zborul București-Grenada (St. George's), ar trebui să luați un zbor direct (economisiți în medie 10237 RON în comparație cu un zbor cu una sau mai multe escale).

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Grenada (St. George's) care pleacă într-o duminică sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o duminică ca dată de plecare, puteți economisi în medie 342 RON. În schimb, plecând într-o marţi, s-ar putea să plătiți mai mult cu 209 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Grenada (St. George's) la București care pleacă într-o miercuri sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o miercuri ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 173 RON. În schimb, plecând din Grenada (St. George's) într-o vineri riști să plătești mai mult, 75 RON.Când să-ți rezervi biletul de avion București - Grenada (St. George's) pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 4 până la 5 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 8 până la 9 de luni în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Grenada, se recomandă să vă rezervați biletul într-o joi.

În ce lună mergi la Grenada?

Vă oferim în mod specific cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletul de avion și prețul corect de plată în funcție de luna de plecare:

ianuarie februarie martie aprilie mai iunie iulie august septembrie octombrie noiembrie decembrie

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Grenada (St. George's), se recomandă să îl cumpărați cu 4 până la 5 de luni înainte de plecare (costă în medie 1188 RON, ceea ce reprezintă o economie de 680 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 8 până la 9 de luni în avans, veți plăti prețul întreg (1659 RON mai mult decât prețul mediu).

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, joi este ziua în care biletele de avion spre București->Grenada sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o joi vei economisi 49 RON. În schimb, cumpărându-l într-o vineri riști să plătești cu 30 RON mai mult.
Monedă