Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Guatemala (Orașul Guatemala) (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Guatemala (Orașul Guatemala) de la aeroportul din București este de 4713 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 3747 RON (în luna octombrie) și 6017 RON (în luna iulie), ceea ce înseamnă o economie de 966 RON sau un supliment de 1304 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 3733 la 3981 RON și, în general, este mai economic să plecați într-o miercuri și să reveniți într- o duminică pe un zbor cu 1 sau mai multe escale.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Guatemala (Orașul Guatemala). Verifică pagina noastră Când să mergi în Guatemala (Orașul Guatemala) înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Guatemala (Orașul Guatemala).

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 1822 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Guatemala din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna octombrie, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (3747 RON , economisind 966 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 4713 RON ). În schimb, iulie va fi cel mai scump (6017 RON ).

Zbor București-Guatemala (Orașul Guatemala): când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț bun* Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie3588 RON 4653 RON preț corect
Februarie3300 RON 3966 RON preț bun
Martie3185 RON 4011 RON preț bun
Aprilie3464 RON 4230 RON preț bun
Mai3723 RON 4529 RON preț corect
Iunie3708 RON 4653 RON preț corect
Iulie4683 RON 6017 RON preț foarte ridicat
August4275 RON 5469 RON preț ridicat
Septembrie3723 RON 4429 RON preț corect
Octombrie3076 RON 3747 RON preț foarte bun
Noiembrie3703 RON 4847 RON preț corect
Decembrie4340 RON 5947 RON preț ridicat

*preț interesant pentru a-ți cumpăra biletul de avion: dacă vezi acest preț sau mai ieftin în timpul căutării tale de zboruri, grăbește-te și cumpără-l!

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Guatemala (Orașul Guatemala)

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Guatemala (Orașul Guatemala) variază de la 2488 la 8709 RON. 4% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 2489 la 2737 RON), 1% la prețul maxim (de la 8460 la 8709 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 3733 la 3981 RON (11% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Guatemala

Există 12 de companii care deservesc București de la aeroportul din Guatemala (Orașul Guatemala): Lufthansa, Condor, wizz air malta, Wizz Air, United, Ryanair, Blue Air, Air France, KLM, Tarom, Austrian Airlines și Turkish Airlines.

Analiză de date:

Din cele 1822 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană Lufthansa a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (29% din timp) pe ruta București->Guatemala.

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Guatemala (Orașul Guatemala) care pleacă într-o miercuri sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o miercuri ca dată de plecare, puteți economisi în medie 214 RON. În schimb, plecând într-o duminică, s-ar putea să plătiți mai mult cu 593 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Guatemala (Orașul Guatemala) la București care pleacă într-o duminică sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o duminică ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 109 RON. În schimb, plecând din Guatemala (Orașul Guatemala) într-o joi riști să plătești mai mult, 160 RON.


Cele mai bune prețuri București-Guatemala (Orașul Guatemala)

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Orașul Guatemala02-08 până la 11-08-20245091 RON 


Când să-ți rezervi biletul de avion București - Guatemala (Orașul Guatemala) pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 1 până la 2 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 8 până la 9 de luni în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Guatemala, se recomandă să vă rezervați biletul într-o luni.

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Guatemala (Orașul Guatemala), se recomandă să îl cumpărați cu 1 până la 2 de luni înainte de plecare (costă în medie 4001 RON, ceea ce reprezintă o economie de 712 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 8 până la 9 de luni în avans, veți plăti prețul întreg (1149 RON mai mult decât prețul mediu).

În funcție de luna de plecare

Cel mai bun moment pentru a-ți cumpăra biletul de avion de la București la Guatemala (Orașul Guatemala) poate varia în funcție de luna ta de plecare. Prin urmare, vă oferim statistici despre când să vă rezervați zborul lună de lună.

Plecare în... Cu cât timp înainte ar trebui să rezerv?
Ianuarie

Cel mai bun moment: 0 la 1 lună înainte de plecare (preț mediu: 4111 RON)

Februarie

Cel mai bun moment: 0 la 1 lună înainte de plecare (preț mediu: 3762 RON)

Martie

Cel mai bun moment: 0 la 1 lună înainte de plecare (preț mediu: 3812 RON)

Aprilie

Cel mai bun moment: 1 până la 2 de luni înainte de plecare (preț mediu: 3673 RON)

Mai-
Iunie-
Iulie-
August-
Septembrie-
Octombrie

Cel mai bun moment: 1 până la 2 de luni înainte de plecare (preț mediu: 3364 RON)

Alte perioade interesante: 2 până la 3 de luni (3543 RON)

Noiembrie-
Decembrie-

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, luni este ziua în care biletele de avion spre București->Guatemala sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o luni vei economisi 184 RON. În schimb, cumpărându-l într-o joi riști să plătești cu 239 RON mai mult.
Monedă