Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Kazahstan (Nur-Sultan (Astana)) (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Kazahstan (Nur-Sultan (Astana)) de la aeroportul din București este de 2715 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 2336 RON (în luna aprilie) și 3292 RON (în luna august), ceea ce înseamnă o economie de 379 RON sau un supliment de 578 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 1743 la 1992 RON și, în general, este mai economic să plecați într-o miercuri și să reveniți într- o joi pe un zbor cu 1 sau mai multe escale.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Kazahstan (Nur-Sultan (Astana)). Verifică pagina noastră Când să mergi în Kazahstan (Nur-Sultan (Astana)) înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Kazahstan (Nur-Sultan (Astana)).

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 2122 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Kazahstan din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna aprilie, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (2336 RON , economisind 379 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 2715 RON ). În schimb, august va fi cel mai scump (3292 RON ).

Zbor București-Kazahstan (Nur-Sultan (Astana)): când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț bun* Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie2122 RON 2625 RON preț corect
Februarie2027 RON 2520 RON preț bun
Martie1938 RON 2485 RON preț bun
Aprilie1923 RON 2336 RON preț foarte bun
Mai2137 RON 2570 RON preț corect
Iunie2266 RON 2974 RON preț corect
Iulie2451 RON 3078 RON preț corect
August2600 RON 3292 RON preț foarte ridicat
Septembrie2117 RON 2585 RON preț corect
Octombrie2336 RON 3053 RON preț corect
Noiembrie2137 RON 2451 RON preț bun
Decembrie2291 RON 2575 RON preț corect

*preț interesant pentru a-ți cumpăra biletul de avion: dacă vezi acest preț sau mai ieftin în timpul căutării tale de zboruri, grăbește-te și cumpără-l!

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Kazahstan (Nur-Sultan (Astana))

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Kazahstan (Nur-Sultan (Astana)) variază de la 1494 la 4482 RON. 3% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 1494 la 1743 RON), 2% la prețul maxim (de la 4233 la 4482 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 1743 la 1992 RON (18% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Kazahstan

Există 9 de companii care deservesc București de la aeroportul din Kazahstan (Nur-Sultan (Astana)): Aeroflot, LOT, Tarom, Turkish Airlines, Wizz Air, Ryanair, Pegasus Airlines, Lufthansa și Blue Air.

Analiză de date:

Din cele 2122 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană Aeroflot a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (26% din timp) pe ruta București->Kazahstan.

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Kazahstan (Nur-Sultan (Astana)) care pleacă într-o miercuri sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o miercuri ca dată de plecare, puteți economisi în medie 209 RON. În schimb, plecând într-o duminică, s-ar putea să plătiți mai mult cu 389 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Kazahstan (Nur-Sultan (Astana)) la București care pleacă într-o joi sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o joi ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 124 RON. În schimb, plecând din Kazahstan (Nur-Sultan (Astana)) într-o sâmbătă riști să plătești mai mult, 120 RON.Când să-ți rezervi biletul de avion București - Kazahstan (Nur-Sultan (Astana)) pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 3 până la 4 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 0 la 1 lună în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Kazahstan, se recomandă să vă rezervați biletul într-o sâmbătă.

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Kazahstan (Nur-Sultan (Astana)), se recomandă să îl cumpărați cu 3 până la 4 de luni înainte de plecare (costă în medie 2351 RON, ceea ce reprezintă o economie de 364 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 0 la 1 lună în avans, veți plăti prețul întreg (388 RON mai mult decât prețul mediu).

În funcție de luna de plecare

Cel mai bun moment pentru a-ți cumpăra biletul de avion de la București la Kazahstan (Nur-Sultan (Astana)) poate varia în funcție de luna ta de plecare. Prin urmare, vă oferim statistici despre când să vă rezervați zborul lună de lună.

Plecare în... Cu cât timp înainte ar trebui să rezerv?
Ianuarie-
Februarie-
Martie-
Aprilie-
Mai-
Iunie-
Iulie-
August-
Septembrie

Cel mai bun moment: 1 până la 2 de luni înainte de plecare (preț mediu: 2490 RON)

Octombrie

Cel mai bun moment: 1 până la 2 de luni înainte de plecare (preț mediu: 2471 RON)

Noiembrie-
Decembrie-

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, sâmbătă este ziua în care biletele de avion spre București->Kazahstan sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o sâmbătă vei economisi 134 RON. În schimb, cumpărându-l într-o joi riști să plătești cu 170 RON mai mult.
Monedă