Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Ulaanbaatar (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Ulaanbaatar de la aeroportul din București este de 4943 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 3999 RON (în luna februarie) și 6507 RON (în luna iulie), ceea ce înseamnă o economie de 944 RON sau un supliment de 1565 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 3726 la 3974 RON și, în general, este mai economic să plecați într-o miercuri și să reveniți într- o duminică pe un zbor cu 1 sau mai multe escale.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Ulaanbaatar. Verifică pagina noastră Când să mergi în Ulaanbaatar înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Ulaanbaatar.

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 1680 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Ulaanbaatar din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna februarie, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (3999 RON , economisind 944 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 4943 RON ). În schimb, iulie va fi cel mai scump (6507 RON ).

Zbor București-Ulaanbaatar: când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie 4918 RON preț corect
Februarie 3999 RON
preț foarte bun
Martie 4838 RON preț corect
Aprilie 4719 RON preț bun
Mai 4898 RON preț corect
Iunie 5330 RON preț corect
Iulie 6507 RON
preț foarte ridicat
August 5434 RON preț corect
Septembrie 4655 RON preț bun
Octombrie 4669 RON preț bun
Noiembrie 4704 RON preț bun
Decembrie 4600 RON preț bun

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Ulaanbaatar

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Ulaanbaatar variază de la 2980 la 8941 RON. 5% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 2981 la 3229 RON), 1% la prețul maxim (de la 8693 la 8941 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 3726 la 3974 RON (10% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Ulaanbaatar

Există 5 de companii care deservesc București de la aeroportul din Ulaanbaatar: Tarom, Turkish Airlines, Aeroflot, Austrian Airlines și Lufthansa.

Analiză de date:

Din cele 1680 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană Tarom a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (37% din timp) pe ruta București->Ulaanbaatar.

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Ulaanbaatar care pleacă într-o miercuri sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o miercuri ca dată de plecare, puteți economisi în medie 208 RON. În schimb, plecând într-o marţi, s-ar putea să plătiți mai mult cu 482 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Ulaanbaatar la București care pleacă într-o duminică sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o duminică ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 417 RON. În schimb, plecând din Ulaanbaatar într-o luni riști să plătești mai mult, 438 RON.


Cele mai bune prețuri București-Ulaanbaatar

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Ulaanbaatar09-01 până la 24-01-20243721 RON 
București → Ulaanbaatar05-03 până la 19-03-20243164 RON 


Când să-ți rezervi biletul de avion București - Ulaanbaatar pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 5 până la 6 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 0 la 1 lună în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Ulaanbaatar, se recomandă să vă rezervați biletul într-o luni.

În ce lună mergi la Ulaanbaatar?

Vă oferim în mod specific cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletul de avion și prețul corect de plată în funcție de luna de plecare:

mai iunie iulie august septembrie octombrie

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Ulaanbaatar, se recomandă să îl cumpărați cu 5 până la 6 de luni înainte de plecare (costă în medie 4252 RON, ceea ce reprezintă o economie de 691 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 0 la 1 lună în avans, veți plăti prețul întreg (1708 RON mai mult decât prețul mediu).

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, luni este ziua în care biletele de avion spre București->Ulaanbaatar sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o luni vei economisi 362 RON. În schimb, cumpărându-l într-o duminică riști să plătești cu 318 RON mai mult.București->Ulaanbaatar: prețul zborului la rezervare astăzi

Informații: aceste date nu sunt statistici, ci provin din prețuri reale colectate cu mai puțin de 7 zile în urmă. Unele luni pot să nu fie disponibile deoarece nu avem suficiente date pentru acestea.

Lună Preț actual
Ianuarie 20243721 RON
3721 la 3721 RON
Căutare zbor
Martie 20243164 RON
3164 la 3164 RON
Căutare zbor

Analiză de date:

Comparativ cu prețul mediu, ianuarie și martie sunt mai ieftine pentru a călători la Ulaanbaatar. Deci, poate fi interesant să rezervați acum pentru a pleca în aceste luni!Monedă