Zboruri către Normandia din București

Prețul mediu pentru a merge în Normandia din București este de 2111 RON (dus-întors). Variază de la 1938 RON (Rouen) la 2285 RON (Le Havre) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Normandia în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Rouen și Le Havre.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Rouen1938 RONmai, iunie (cel mai ieftin), iulie, august, septembrie, octombrie
Le Havre2285 RONianuarie, februarie, martie, aprilie, mai (cel mai ieftin), iunie, iulie, august, septembrie

Prețul biletului de avion dus-întors București-Normandia lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie1972 RON la 2300 RONpreț corect
Februarie2211 RON la 2216 RONpreț corect
Martie2062 RON la 2092 RONpreț corect
Aprilie2082 RON la 2504 RONpreț corect
Mai1262 RON la 1297 RONpreț bun
Iunie1237 RON la 1312 RONpreț bun
Iulie1342 RON la 1371 RONpreț bun
August1496 RON la 1734 RONpreț bun
Septembrie1555 RON la 2002 RONpreț bun
Octombrie1938 RONpreț bun
Noiembrie2588 RONpreț ridicat

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 6817 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Normandia din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Normandia din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Rouen în Normandia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Rouen este de 1938 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Rouen.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o duminică

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Rouen în Normandia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (1237 RON , economisind 701 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1938 RON ). Evitați luna noiembrie care este statistic cea mai scumpă (2588 RON , adică 651 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Rouen și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Le Havre în Normandia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Le Havre este de 2285 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Le Havre.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o duminică

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Le Havre în Normandia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (1297 RON , economisind 989 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 2285 RON ). Evitați luna aprilie care este statistic cea mai scumpă (2504 RON , adică 219 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Le Havre și alte statisticiCând să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Normandia (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Rouen

Prețul biletelor către Rouen variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Rouen, trebuie să vă cumpărați biletul într-o vineri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Rouen.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Rouen în Normandia 4 până la 5 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1247 RON , ceea ce înseamnă o economie de 691 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 10 până la 11 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (1431 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Rouen și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Le Havre

Prețul biletelor către Le Havre variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Le Havre, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Le Havre.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Le Havre în Normandia 4 până la 5 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1371 RON , ceea ce înseamnă o economie de 914 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 7 până la 8 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (-5 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Le Havre și alte statisticiMonedă