Zboruri către Normandia din București

Prețul mediu pentru a merge în Normandia din București este de 2115 RON (dus-întors). Variază de la 1941 RON (Rouen) la 2289 RON (Le Havre) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Normandia în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Rouen și Le Havre.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Rouen1941 RONmai, iunie (cel mai ieftin), iulie, august, septembrie, octombrie
Le Havre2289 RONianuarie, februarie, martie, aprilie, mai (cel mai ieftin), iunie, iulie, august, septembrie

Prețul biletului de avion dus-întors București-Normandia lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie1976 RON la 2304 RONpreț corect
Februarie2215 RON la 2220 RONpreț corect
Martie2066 RON la 2095 RONpreț corect
Aprilie2085 RON la 2508 RONpreț corect
Mai1264 RON la 1299 RONpreț bun
Iunie1240 RON la 1314 RONpreț bun
Iulie1344 RON la 1374 RONpreț bun
August1498 RON la 1737 RONpreț bun
Septembrie1558 RON la 2006 RONpreț bun
Octombrie1941 RONpreț bun
Noiembrie2593 RONpreț ridicat

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 6817 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Normandia din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Normandia din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Rouen în Normandia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Rouen este de 1941 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Rouen.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o duminică

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Rouen în Normandia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (1240 RON , economisind 702 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1941 RON ). Evitați luna noiembrie care este statistic cea mai scumpă (2593 RON , adică 652 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Rouen și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Le Havre în Normandia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Le Havre este de 2289 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Le Havre.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o duminică

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Le Havre în Normandia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (1299 RON , economisind 991 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 2289 RON ). Evitați luna aprilie care este statistic cea mai scumpă (2508 RON , adică 219 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Le Havre și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-Normandia

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Caen10-06 până la 24-06-20241264 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Normandia (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Rouen

Prețul biletelor către Rouen variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Rouen, trebuie să vă cumpărați biletul într-o vineri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Rouen.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Rouen în Normandia 4 până la 5 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1249 RON , ceea ce înseamnă o economie de 692 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 10 până la 11 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (1434 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Rouen și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Le Havre

Prețul biletelor către Le Havre variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Le Havre, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Le Havre.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Le Havre în Normandia 4 până la 5 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1374 RON , ceea ce înseamnă o economie de 916 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 7 până la 8 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (-5 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Le Havre și alte statisticiMonedă