Zboruri către Norvegia din București

Prețul mediu pentru a merge în Norvegia din București este de 1052 RON (dus-întors). Variază de la 664 RON (Oslo) la 1287 RON (Trondheim) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Norvegia în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Oslo, Bergen, Trondheim și Stavanger.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Oslo664 RONianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, septembrie, octombrie (cel mai ieftin), noiembrie, decembrie
Bergen1097 RONianuarie, februarie, martie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin)
Trondheim1287 RONfebruarie, martie, aprilie, mai, iunie, septembrie
Stavanger1157 RONianuarie, februarie (cel mai ieftin), martie, aprilie, mai, iunie, septembrie, noiembrie (cel mai ieftin)

Prețul biletului de avion dus-întors București-Norvegia lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie614 RON la 978 RONpreț bun
Februarie564 RON la 1102 RONpreț bun
Martie549 RON la 1157 RONpreț bun
Aprilie604 RON la 1217 RONpreț corect
Mai594 RON la 1102 RONpreț corect
Iunie788 RON la 1257 RONpreț ridicat
Iulie968 RON la 1536 RONpreț foarte ridicat
August978 RON la 1691 RONpreț foarte ridicat
Septembrie634 RON la 1152 RONpreț corect
Octombrie489 RON la 1217 RONpreț corect
Noiembrie514 RON la 908 RONpreț bun
Decembrie639 RON la 1531 RONpreț corect

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 60000 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Norvegia din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Norvegia din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Oslo în Norvegia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Oslo este de 664 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Oslo.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Oslo în Norvegia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (489 RON , economisind 175 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 664 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (978 RON , adică 315 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Oslo și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Bergen în Norvegia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Bergen este de 1097 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Bergen.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Bergen în Norvegia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (793 RON , economisind 305 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1097 RON ). Evitați luna iulie care este statistic cea mai scumpă (1416 RON , adică 320 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Bergen și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Trondheim în Norvegia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Trondheim este de 1287 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Trondheim.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o marţi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Trondheim în Norvegia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (1092 RON , economisind 195 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1287 RON ). Evitați luna iulie care este statistic cea mai scumpă (1536 RON , adică 250 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Trondheim și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Stavanger în Norvegia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Stavanger este de 1157 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Stavanger.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o joi

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Stavanger în Norvegia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (908 RON , economisind 250 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1157 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1691 RON , adică 534 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Stavanger și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-Norvegia

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Oslo23-05 până la 30-05-2024698 RON 
București → Oslo24-05 până la 28-05-2024539 RON 
București → Oslo25-05 până la 30-05-2024654 RON 
București → Oslo06-06 până la 10-06-2024579 RON 
București → Oslo13-06 până la 19-06-2024514 RON 
București → Oslo21-08 până la 25-08-2024803 RON 
București → Oslo22-08 până la 27-08-2024649 RON 
București → Oslo23-08 până la 27-08-2024788 RON 
București → Oslo25-10 până la 31-10-2024778 RON 
București → Oslo12-11 până la 20-11-2024803 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Norvegia (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Oslo

Prețul biletelor către Oslo variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Oslo, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Oslo.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Oslo în Norvegia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 494 RON , ceea ce înseamnă o economie de 170 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 11 până la 12 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (369 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Oslo și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Bergen

Prețul biletelor către Bergen variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Bergen, trebuie să vă cumpărați biletul într-o miercuri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Bergen.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Bergen în Norvegia 2 până la 3 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 978 RON , ceea ce înseamnă o economie de 120 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 6 până la 7 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (320 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Bergen și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Trondheim

Prețul biletelor către Trondheim variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Trondheim, trebuie să vă cumpărați biletul într-o joi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Trondheim.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Trondheim în Norvegia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1042 RON , ceea ce înseamnă o economie de 245 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 5 până la 6 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (300 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Trondheim și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Stavanger

Prețul biletelor către Stavanger variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Stavanger, trebuie să vă cumpărați biletul într-o marţi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Stavanger.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Stavanger în Norvegia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 933 RON , ceea ce înseamnă o economie de 225 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (125 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Stavanger și alte statisticiMonedă