Zboruri către Norvegia din București

Prețul mediu pentru a merge în Norvegia din București este de 1009 RON (dus-întors). Variază de la 587 RON (Oslo) la 1247 RON (Trondheim) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Norvegia în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Oslo, Bergen, Trondheim și Stavanger.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Oslo587 RONfebruarie, martie, aprilie, mai, septembrie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Bergen1063 RONianuarie, februarie, martie, mai, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin)
Trondheim1247 RONmai, iunie, septembrie
Stavanger1138 RONmartie, mai, iunie, septembrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie

Prețul biletului de avion dus-întors București-Norvegia lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie611 RON la 949 RONpreț corect
Februarie487 RON la 919 RONpreț bun
Martie502 RON la 1058 RONpreț bun
Aprilie547 RON la 1173 RONpreț corect
Mai492 RON la 1049 RONpreț bun
Iunie671 RON la 1227 RONpreț ridicat
Iulie855 RON la 1471 RONpreț ridicat
August895 RON la 1669 RONpreț foarte ridicat
Septembrie577 RON la 1133 RONpreț corect
Octombrie438 RON la 1212 RONpreț corect
Noiembrie413 RON la 904 RONpreț foarte bun
Decembrie527 RON la 1441 RONpreț corect

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 60000 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Norvegia din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Norvegia din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Oslo în Norvegia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Oslo este de 587 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Oslo.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Oslo în Norvegia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (413 RON , economisind 174 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 587 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (895 RON , adică 308 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Oslo și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Bergen în Norvegia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Bergen este de 1063 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Bergen.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Bergen în Norvegia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (785 RON , economisind 279 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1063 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1381 RON , adică 318 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Bergen și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Trondheim în Norvegia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Trondheim este de 1247 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Trondheim.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o marţi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Trondheim în Norvegia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (1049 RON , economisind 199 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1247 RON ). Evitați luna iulie care este statistic cea mai scumpă (1446 RON , adică 199 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Trondheim și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Stavanger în Norvegia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Stavanger este de 1138 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Stavanger.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o joi

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Stavanger în Norvegia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (904 RON , economisind 234 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1138 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1669 RON , adică 532 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Stavanger și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-Norvegia

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Oslo17-01 până la 29-01-2024244 RON 
București → Oslo18-01 până la 24-01-2024189 RON 
București → Oslo19-01 până la 26-01-2024219 RON 
București → Oslo22-01 până la 29-01-2024234 RON 
București → Oslo24-01 până la 28-01-2024244 RON 
București → Oslo25-01 până la 29-01-2024214 RON 
București → Oslo01-02 până la 11-02-2024234 RON 
București → Oslo02-02 până la 09-02-2024194 RON 
București → Oslo05-02 până la 09-02-2024189 RON 
București → Oslo15-02 până la 29-02-2024239 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Norvegia (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Oslo

Prețul biletelor către Oslo variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Oslo, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Oslo.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Oslo în Norvegia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 457 RON , ceea ce înseamnă o economie de 130 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 11 până la 12 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (452 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Oslo și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Bergen

Prețul biletelor către Bergen variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Bergen, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Bergen.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Bergen în Norvegia 2 până la 3 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 949 RON , ceea ce înseamnă o economie de 115 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 5 până la 6 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (169 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Bergen și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Trondheim

Prețul biletelor către Trondheim variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Trondheim, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Trondheim.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Trondheim în Norvegia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1049 RON , ceea ce înseamnă o economie de 199 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 3 până la 4 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (120 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Trondheim și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Stavanger

Prețul biletelor către Stavanger variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Stavanger, trebuie să vă cumpărați biletul într-o marţi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Stavanger.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Stavanger în Norvegia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 929 RON , ceea ce înseamnă o economie de 209 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (174 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Stavanger și alte statisticiMonedă