Zboruri către Polonia din București

Prețul mediu pentru a merge în Polonia din București este de 778 RON (dus-întors). Variază de la 654 RON (Cracovia) la 988 RON (Varșovia) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Polonia în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Varșovia, Cracovia, Poznan, Gdansk și Wroclaw.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Varșovia988 RONnoiembrie (cel mai ieftin)
Cracovia654 RONianuarie, martie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin)
Poznan793 RONianuarie, martie, mai, iunie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Gdansk679 RONianuarie, februarie, martie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Wroclaw768 RONianuarie, martie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin)

Prețul biletului de avion dus-întors București-Polonia lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie579 RON la 953 RONpreț corect
Februarie559 RON la 948 RONpreț corect
Martie544 RON la 988 RONpreț corect
Aprilie713 RON la 938 RONpreț corect
Mai674 RON la 928 RONpreț corect
Iunie688 RON la 1052 RONpreț corect
Iulie758 RON la 1072 RONpreț ridicat
August813 RON la 1207 RONpreț foarte ridicat
Septembrie679 RON la 1097 RONpreț ridicat
Octombrie544 RON la 1023 RONpreț corect
Noiembrie484 RON la 813 RONpreț foarte bun
Decembrie609 RON la 883 RONpreț corect

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 60000 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Polonia din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Polonia din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Varșovia în Polonia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Varșovia este de 988 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Varșovia.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o vineri

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Varșovia în Polonia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (813 RON , economisind 175 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 988 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1132 RON , adică 145 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Varșovia și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Cracovia în Polonia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Cracovia este de 654 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Cracovia.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Cracovia în Polonia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (519 RON , economisind 135 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 654 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (813 RON , adică 160 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Cracovia și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Poznan în Polonia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Poznan este de 793 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Poznan.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Poznan în Polonia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (539 RON , economisind 255 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 793 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1207 RON , adică 414 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Poznan și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Gdansk în Polonia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Gdansk este de 679 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Gdansk.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o sâmbătă

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Gdansk în Polonia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (484 RON , economisind 195 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 679 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (953 RON , adică 275 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Gdansk și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Wroclaw în Polonia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Wroclaw este de 768 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Wroclaw.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Wroclaw în Polonia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (504 RON , economisind 265 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 768 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1023 RON , adică 255 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Wroclaw și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-Polonia

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Cracovia27-05 până la 31-05-2024933 RON 
București → Varșovia07-06 până la 13-06-2024913 RON 
București → Gdansk22-06 până la 26-06-2024883 RON 
București → Cracovia14-07 până la 21-07-2024898 RON 
București → Varșovia19-07 până la 23-07-2024863 RON 
București → Cracovia21-07 până la 26-07-2024918 RON 
București → Gdansk10-09 până la 15-09-2024943 RON 
București → Varșovia01-10 până la 08-10-2024938 RON 
București → Varșovia10-10 până la 16-10-2024928 RON 
București → Varșovia12-03 până la 16-03-2025723 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Polonia (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Varșovia

Prețul biletelor către Varșovia variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Varșovia, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Varșovia.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Varșovia în Polonia 10 până la 11 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 634 RON , ceea ce înseamnă o economie de 354 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (245 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Varșovia și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Cracovia

Prețul biletelor către Cracovia variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Cracovia, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Cracovia.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Cracovia în Polonia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 579 RON , ceea ce înseamnă o economie de 75 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 8 până la 9 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (165 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Cracovia și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Poznan

Prețul biletelor către Poznan variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Poznan, trebuie să vă cumpărați biletul într-o vineri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Poznan.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Poznan în Polonia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 679 RON , ceea ce înseamnă o economie de 115 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 3 până la 4 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (60 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Poznan și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Gdansk

Prețul biletelor către Gdansk variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Gdansk, trebuie să vă cumpărați biletul într-o luni. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Gdansk.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Gdansk în Polonia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 554 RON , ceea ce înseamnă o economie de 125 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 5 până la 6 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (320 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Gdansk și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Wroclaw

Prețul biletelor către Wroclaw variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Wroclaw, trebuie să vă cumpărați biletul într-o joi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Wroclaw.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Wroclaw în Polonia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 649 RON , ceea ce înseamnă o economie de 120 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 4 până la 5 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (105 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Wroclaw și alte statisticiMonedă