Zboruri către Polonia din București

Prețul mediu pentru a merge în Polonia din București este de 721 RON (dus-întors). Variază de la 621 RON (Cracovia) la 900 RON (Varșovia) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Polonia în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Varșovia, Cracovia, Poznan, Gdansk și Wroclaw.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Varșovia900 RONnoiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Cracovia621 RONianuarie, februarie, martie (cel mai ieftin), octombrie, noiembrie
Poznan711 RONmartie (cel mai ieftin), mai, octombrie, noiembrie
Gdansk636 RONianuarie, februarie, martie (cel mai ieftin), mai, octombrie, noiembrie, decembrie
Wroclaw716 RONianuarie, martie, mai, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin)

Prețul biletului de avion dus-întors București-Polonia lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie512 RON la 825 RONpreț corect
Februarie527 RON la 820 RONpreț corect
Martie443 RON la 830 RONpreț corect
Aprilie646 RON la 850 RONpreț corect
Mai606 RON la 830 RONpreț corect
Iunie671 RON la 1004 RONpreț corect
Iulie746 RON la 1063 RONpreț foarte ridicat
August800 RON la 1078 RONpreț foarte ridicat
Septembrie671 RON la 1034 RONpreț ridicat
Octombrie537 RON la 964 RONpreț corect
Noiembrie477 RON la 746 RONpreț bun
Decembrie577 RON la 780 RONpreț corect

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 60000 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Polonia din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Polonia din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Varșovia în Polonia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Varșovia este de 900 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Varșovia.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o vineri

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Varșovia în Polonia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (746 RON , economisind 154 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 900 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1078 RON , adică 179 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Varșovia și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Cracovia în Polonia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Cracovia este de 621 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Cracovia.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Cracovia în Polonia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (482 RON , economisind 140 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 621 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (800 RON , adică 179 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Cracovia și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Poznan în Polonia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Poznan este de 711 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Poznan.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Poznan în Polonia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (448 RON , economisind 264 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 711 RON ). Evitați luna iulie care este statistic cea mai scumpă (1063 RON , adică 353 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Poznan și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Gdansk în Polonia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Gdansk este de 636 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Gdansk.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o sâmbătă

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Gdansk în Polonia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (443 RON , economisind 194 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 636 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (934 RON , adică 299 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Gdansk și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Wroclaw în Polonia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Wroclaw este de 716 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Wroclaw.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Wroclaw în Polonia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (502 RON , economisind 214 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 716 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1014 RON , adică 299 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Wroclaw și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-Polonia

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Cracovia16-12 până la 20-12-2023626 RON 
București → Varșovia18-12 până la 25-12-2023810 RON 
București → Varșovia19-12 până la 27-12-2023820 RON 
București → Gdansk10-01 până la 20-01-2024482 RON 
București → Cracovia25-01 până la 29-01-2024701 RON 
București → Varșovia05-02 până la 09-02-2024542 RON 
București → Cracovia13-02 până la 17-02-2024731 RON 
București → Varșovia10-04 până la 16-04-2024726 RON 
București → Cracovia11-07 până la 21-07-2024741 RON 
București → Gdansk18-11 până la 24-11-2024810 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Polonia (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Varșovia

Prețul biletelor către Varșovia variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Varșovia, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Varșovia.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Varșovia în Polonia 10 până la 11 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 592 RON , ceea ce înseamnă o economie de 308 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (279 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Varșovia și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Cracovia

Prețul biletelor către Cracovia variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Cracovia, trebuie să vă cumpărați biletul într-o joi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Cracovia.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Cracovia în Polonia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 547 RON , ceea ce înseamnă o economie de 75 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 9 până la 10 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (174 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Cracovia și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Poznan

Prețul biletelor către Poznan variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Poznan, trebuie să vă cumpărați biletul într-o joi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Poznan.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Poznan în Polonia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 636 RON , ceea ce înseamnă o economie de 75 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (50 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Poznan și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Gdansk

Prețul biletelor către Gdansk variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Gdansk, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Gdansk.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Gdansk în Polonia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 537 RON , ceea ce înseamnă o economie de 100 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 5 până la 6 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (154 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Gdansk și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Wroclaw

Prețul biletelor către Wroclaw variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Wroclaw, trebuie să vă cumpărați biletul într-o joi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Wroclaw.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Wroclaw în Polonia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 601 RON , ceea ce înseamnă o economie de 115 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 4 până la 5 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (90 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Wroclaw și alte statisticiMonedă