Zboruri către Portugalia din București

Prețul mediu pentru a merge în Portugalia din București este de 903 RON (dus-întors). Variază de la 763 RON (Porto) la 1352 RON (Ponta Delgada) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Portugalia în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Ponta Delgada, Lisabona, Porto, Faro (Algarve) și Funchal.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Ponta Delgada1352 RONianuarie (cel mai ieftin), februarie, martie, mai, octombrie, noiembrie, decembrie
Lisabona1047 RONianuarie, februarie, martie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Porto763 RONianuarie, februarie, martie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Faro (Algarve)888 RONianuarie, februarie, martie, mai, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Funchal1217 RONianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie

Prețul biletului de avion dus-întors București-Portugalia lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie609 RON la 933 RONpreț bun
Februarie654 RON la 1092 RONpreț bun
Martie619 RON la 1112 RONpreț bun
Aprilie858 RON la 1496 RONpreț corect
Mai778 RON la 1342 RONpreț corect
Iunie788 RON la 1466 RONpreț corect
Iulie943 RON la 1706 RONpreț ridicat
August1112 RON la 2204 RONpreț foarte ridicat
Septembrie793 RON la 1481 RONpreț ridicat
Octombrie733 RON la 1232 RONpreț corect
Noiembrie524 RON la 993 RONpreț bun
Decembrie703 RON la 1182 RONpreț bun

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 60451 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Portugalia din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Portugalia din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Ponta Delgada în Portugalia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Ponta Delgada este de 1352 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Ponta Delgada.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Ponta Delgada în Portugalia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (933 RON , economisind 419 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1352 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (2204 RON , adică 853 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Ponta Delgada și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Lisabona în Portugalia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Lisabona este de 1047 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Lisabona.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o joi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Lisabona în Portugalia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (649 RON , economisind 399 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1047 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1636 RON , adică 589 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Lisabona și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Porto în Portugalia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Porto este de 763 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Porto.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Porto în Portugalia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (524 RON , economisind 240 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 763 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1112 RON , adică 349 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Porto și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Faro (Algarve) în Portugalia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Faro (Algarve) este de 888 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Faro (Algarve).

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Faro (Algarve) în Portugalia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (634 RON , economisind 255 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 888 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1322 RON , adică 434 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Faro (Algarve) și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Funchal în Portugalia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Funchal este de 1217 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Funchal.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o marţi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Funchal în Portugalia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (803 RON , economisind 414 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1217 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (2099 RON , adică 883 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Funchal și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-Portugalia

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Lisabona04-06 până la 18-06-2024639 RON 
București → Lisabona06-06 până la 20-06-2024674 RON 
București → Lisabona13-06 până la 17-06-2024838 RON 
București → Porto17-06 până la 21-06-2024644 RON 
București → Lisabona07-01 până la 14-01-2025798 RON 
București → Lisabona09-01 până la 16-01-2025843 RON 
București → Lisabona14-01 până la 18-01-2025828 RON 
București → Lisabona04-02 până la 11-02-2025823 RON 
București → Lisabona15-03 până la 20-03-2025828 RON 
București → Lisabona18-03 până la 27-03-2025818 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Portugalia (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Ponta Delgada

Prețul biletelor către Ponta Delgada variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Ponta Delgada, trebuie să vă cumpărați biletul într-o marţi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Ponta Delgada.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Ponta Delgada în Portugalia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1302 RON , ceea ce înseamnă o economie de 50 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 11 până la 12 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (449 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Ponta Delgada și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Lisabona

Prețul biletelor către Lisabona variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Lisabona, trebuie să vă cumpărați biletul într-o luni. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Lisabona.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Lisabona în Portugalia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 743 RON , ceea ce înseamnă o economie de 305 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 6 până la 7 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (290 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Lisabona și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Porto

Prețul biletelor către Porto variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Porto, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Porto.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Porto în Portugalia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 693 RON , ceea ce înseamnă o economie de 70 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 10 până la 11 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (315 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Porto și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Faro (Algarve)

Prețul biletelor către Faro (Algarve) variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Faro (Algarve), trebuie să vă cumpărați biletul într-o marţi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Faro (Algarve).

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Faro (Algarve) în Portugalia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 833 RON , ceea ce înseamnă o economie de 55 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 11 până la 12 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (384 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Faro (Algarve) și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Funchal

Prețul biletelor către Funchal variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Funchal, trebuie să vă cumpărați biletul într-o vineri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Funchal.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Funchal în Portugalia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1082 RON , ceea ce înseamnă o economie de 135 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 5 până la 6 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (469 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Funchal și alte statisticiMonedă