Zboruri către Portugalia din București

Prețul mediu pentru a merge în Portugalia din București este de 815 RON (dus-întors). Variază de la 721 RON (Porto) la 1287 RON (Ponta Delgada) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Portugalia în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Ponta Delgada, Lisabona, Porto, Faro (Algarve) și Funchal.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Ponta Delgada1287 RONianuarie (cel mai ieftin), februarie, martie, mai, octombrie, noiembrie, decembrie
Lisabona895 RONianuarie, februarie, martie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Porto721 RONianuarie, februarie, martie, mai, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Faro (Algarve)825 RONianuarie, februarie, martie, mai, iunie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Funchal1143 RONianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie

Prețul biletului de avion dus-întors București-Portugalia lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie567 RON la 914 RONpreț bun
Februarie592 RON la 994 RONpreț bun
Martie537 RON la 969 RONpreț bun
Aprilie825 RON la 1476 RONpreț corect
Mai696 RON la 1242 RONpreț corect
Iunie741 RON la 1381 RONpreț corect
Iulie900 RON la 1630 RONpreț ridicat
August1073 RON la 2156 RONpreț foarte ridicat
Septembrie765 RON la 1431 RONpreț corect
Octombrie711 RON la 1133 RONpreț corect
Noiembrie507 RON la 964 RONpreț bun
Decembrie666 RON la 1158 RONpreț bun

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 60176 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Portugalia din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Portugalia din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Ponta Delgada în Portugalia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Ponta Delgada este de 1287 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Ponta Delgada.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o marţi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Ponta Delgada în Portugalia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (890 RON , economisind 398 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1287 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (2156 RON , adică 870 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Ponta Delgada și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Lisabona în Portugalia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Lisabona este de 895 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Lisabona.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o joi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Lisabona în Portugalia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (606 RON , economisind 289 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 895 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1352 RON , adică 457 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Lisabona și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Porto în Portugalia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Porto este de 721 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Porto.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Porto în Portugalia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (507 RON , economisind 214 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 721 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1073 RON , adică 353 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Porto și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Faro (Algarve) în Portugalia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Faro (Algarve) este de 825 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Faro (Algarve).

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Faro (Algarve) în Portugalia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (616 RON , economisind 209 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 825 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1232 RON , adică 408 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Faro (Algarve) și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Funchal în Portugalia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Funchal este de 1143 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Funchal.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o joi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Funchal în Portugalia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (760 RON , economisind 383 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1143 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1982 RON , adică 840 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Funchal și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-Portugalia

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Porto10-01 până la 16-01-2024552 RON 
București → Porto11-01 până la 19-01-2024557 RON 
București → Lisabona12-01 până la 16-01-2024552 RON 
București → Lisabona18-01 până la 24-01-2024562 RON 
București → Porto20-01 până la 25-01-2024512 RON 
București → Porto25-01 până la 30-01-2024562 RON 
București → Lisabona26-01 până la 31-01-2024587 RON 
București → Porto06-02 până la 13-02-2024547 RON 
București → Porto22-02 până la 27-02-2024597 RON 
București → Lisabona03-03 până la 07-03-2024582 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Portugalia (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Ponta Delgada

Prețul biletelor către Ponta Delgada variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Ponta Delgada, trebuie să vă cumpărați biletul într-o marţi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Ponta Delgada.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Ponta Delgada în Portugalia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1292 RON , ceea ce înseamnă o economie de -5 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 11 până la 12 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (497 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Ponta Delgada și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Lisabona

Prețul biletelor către Lisabona variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Lisabona, trebuie să vă cumpărați biletul într-o marţi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Lisabona.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Lisabona în Portugalia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 706 RON , ceea ce înseamnă o economie de 189 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 6 până la 7 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (199 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Lisabona și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Porto

Prețul biletelor către Porto variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Porto, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Porto.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Porto în Portugalia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 676 RON , ceea ce înseamnă o economie de 45 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 10 până la 11 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (343 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Porto și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Faro (Algarve)

Prețul biletelor către Faro (Algarve) variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Faro (Algarve), trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Faro (Algarve).

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Faro (Algarve) în Portugalia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 805 RON , ceea ce înseamnă o economie de 19.9 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 11 până la 12 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (448 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Faro (Algarve) și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Funchal

Prețul biletelor către Funchal variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Funchal, trebuie să vă cumpărați biletul într-o vineri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Funchal.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Funchal în Portugalia 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1083 RON , ceea ce înseamnă o economie de 60 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 11 până la 12 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (418 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Funchal și alte statisticiMonedă