Zboruri către România din București

Prețul mediu pentru a merge în România din București este de 746 RON (dus-întors). Variază de la 398 RON (Timisoara) la 1684 RON (Constanta) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-România în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Constanta, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi și Oradea (Transilvania).

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Constanta1684 RON
Timisoara398 RONaprilie, mai, iunie, iulie, august, septembrie (cel mai ieftin), octombrie
Cluj-Napoca487 RONianuarie, aprilie, mai (cel mai ieftin), septembrie, octombrie, decembrie
Iasi527 RONaprilie, mai (cel mai ieftin), iunie, august, septembrie
Oradea (Transilvania)616 RONianuarie, iunie, septembrie, octombrie, decembrie (cel mai ieftin)

Prețul biletului de avion dus-întors București-România lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie457 RON la 597 RONpreț ridicat
Februarie517 RON la 666 RONpreț foarte ridicat
Martie443 RON la 606 RONpreț corect
Aprilie378 RON la 2002 RONpreț foarte ridicat
Mai328 RON la 1704 RONpreț corect
Iunie353 RON la 1620 RONpreț corect
Iulie308 RON la 1873 RONpreț ridicat
August308 RON la 1833 RONpreț ridicat
Septembrie279 RON la 1957 RONpreț ridicat
Octombrie279 RON la 1709 RONpreț corect
Noiembrie611 RON la 746 RONpreț foarte ridicat
Decembrie448 RON la 597 RONpreț ridicat

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 1783 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către România din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către România din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Constanta în România

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Constanta este de 1684 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Constanta.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o marţi

întoarce-te într-o sâmbătă

Analiză de date:

Călătorește la Constanta în România în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (1620 RON , economisind 65 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1684 RON ). Evitați luna aprilie care este statistic cea mai scumpă (2002 RON , adică 318 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Constanta și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Timisoara în România

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Timisoara este de 398 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Timisoara.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o marţi

întoarce-te într-o joi

Analiză de date:

Călătorește la Timisoara în România în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (279 RON , economisind 120 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 398 RON ). Evitați luna noiembrie care este statistic cea mai scumpă (666 RON , adică 269 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Timisoara și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Cluj-Napoca în România

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Cluj-Napoca este de 487 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Cluj-Napoca.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o luni

întoarce-te într-o vineri

Analiză de date:

Călătorește la Cluj-Napoca în România în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (423 RON , economisind 65 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 487 RON ). Evitați luna noiembrie care este statistic cea mai scumpă (611 RON , adică 125 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Cluj-Napoca și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Iasi în România

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Iasi este de 527 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Iasi.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o duminică

întoarce-te într-o joi

Analiză de date:

Călătorește la Iasi în România în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (433 RON , economisind 95 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 527 RON ). Evitați luna februarie care este statistic cea mai scumpă (641 RON , adică 115 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Iasi și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Oradea (Transilvania) în România

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Oradea (Transilvania) este de 616 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Oradea (Transilvania).

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o marţi

întoarce-te într-o joi

Analiză de date:

Călătorește la Oradea (Transilvania) în România în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (572 RON , economisind 45 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 616 RON ). Evitați luna noiembrie care este statistic cea mai scumpă (746 RON , adică 130 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Oradea (Transilvania) și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-România

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Timisoara19-12 până la 25-12-2023443 RON 
București → Timisoara05-01 până la 12-01-2024507 RON 
București → Timisoara11-01 până la 18-01-2024438 RON 
București → Timisoara21-01 până la 25-01-2024507 RON 
București → Timisoara25-01 până la 31-01-2024448 RON 
București → Timisoara26-01 până la 30-01-2024443 RON 
București → Timisoara01-02 până la 08-02-2024443 RON 
București → Cluj-Napoca11-02 până la 25-02-2024393 RON 
București → Timisoara16-07 până la 23-07-2024507 RON 
București → Timisoara04-09 până la 11-09-2024507 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în România (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Constanta

Prețul biletelor către Constanta variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Constanta, trebuie să vă cumpărați biletul într-o marţi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Constanta.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Constanta în România 3 până la 4 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1570 RON , ceea ce înseamnă o economie de 115 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (164 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Constanta și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Timisoara

Prețul biletelor către Timisoara variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Timisoara, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Timisoara.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Timisoara în România 4 până la 5 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 294 RON , ceea ce înseamnă o economie de 105 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 7 până la 8 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (204 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Timisoara și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Cluj-Napoca

Prețul biletelor către Cluj-Napoca variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Cluj-Napoca, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Cluj-Napoca.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Cluj-Napoca în România 4 până la 5 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 393 RON , ceea ce înseamnă o economie de 95 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 8 până la 9 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (239 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Cluj-Napoca și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Iasi

Prețul biletelor către Iasi variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Iasi, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Iasi.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Iasi în România 4 până la 5 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 408 RON , ceea ce înseamnă o economie de 120 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 8 până la 9 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (279 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Iasi și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Oradea (Transilvania)

Prețul biletelor către Oradea (Transilvania) variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Oradea (Transilvania), trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Oradea (Transilvania).

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Oradea (Transilvania) în România 4 până la 5 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 482 RON , ceea ce înseamnă o economie de 135 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (55 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Oradea (Transilvania) și alte statisticiMonedă