Zboruri către România din București

Prețul mediu pentru a merge în România din București este de 797 RON (dus-întors). Variază de la 449 RON (Timisoara) la 1773 RON (Constanta) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-România în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Constanta, Timisoara, Cluj-Napoca, Iasi și Oradea (Transilvania).

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Constanta1773 RON
Timisoara449 RONmai, iulie, august, septembrie, octombrie (cel mai ieftin)
Cluj-Napoca528 RONseptembrie (cel mai ieftin), octombrie
Iasi568 RONmai, iunie, august, septembrie (cel mai ieftin), octombrie
Oradea (Transilvania)658 RONoctombrie (cel mai ieftin)

Prețul biletului de avion dus-întors București-România lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie508 RON la 648 RONpreț ridicat
Februarie563 RON la 723 RONpreț foarte ridicat
Martie518 RON la 1753 RONpreț corect
Aprilie454 RON la 1983 RONpreț foarte ridicat
Mai414 RON la 1863 RONpreț ridicat
Iunie439 RON la 1689 RONpreț corect
Iulie359 RON la 1903 RONpreț ridicat
August334 RON la 1918 RONpreț ridicat
Septembrie299 RON la 1968 RONpreț ridicat
Octombrie289 RON la 1714 RONpreț corect
Noiembrie618 RON la 747 RONpreț foarte ridicat
Decembrie484 RON la 628 RONpreț corect

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 2455 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către România din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către România din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Constanta în România

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Constanta este de 1773 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Constanta.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o marţi

întoarce-te într-o sâmbătă

Analiză de date:

Călătorește la Constanta în România în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (1689 RON , economisind 85 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1773 RON ). Evitați luna aprilie care este statistic cea mai scumpă (1983 RON , adică 210 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Constanta și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Timisoara în România

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Timisoara este de 449 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Timisoara.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o marţi

întoarce-te într-o joi

Analiză de date:

Călătorește la Timisoara în România în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (289 RON , economisind 160 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 449 RON ). Evitați luna noiembrie care este statistic cea mai scumpă (668 RON , adică 220 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Timisoara și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Cluj-Napoca în România

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Cluj-Napoca este de 528 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Cluj-Napoca.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o luni

întoarce-te într-o vineri

Analiză de date:

Călătorește la Cluj-Napoca în România în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (449 RON , economisind 80 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 528 RON ). Evitați luna noiembrie care este statistic cea mai scumpă (618 RON , adică 90 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Cluj-Napoca și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Iasi în România

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Iasi este de 568 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Iasi.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o duminică

întoarce-te într-o joi

Analiză de date:

Călătorește la Iasi în România în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (464 RON , economisind 105 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 568 RON ). Evitați luna februarie care este statistic cea mai scumpă (698 RON , adică 130 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Iasi și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Oradea (Transilvania) în România

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Oradea (Transilvania) este de 658 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Oradea (Transilvania).

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o marţi

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Oradea (Transilvania) în România în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (578 RON , economisind 80 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 658 RON ). Evitați luna noiembrie care este statistic cea mai scumpă (747 RON , adică 90 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Oradea (Transilvania) și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-România

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Timisoara12-08 până la 18-08-2024558 RON 
București → Cluj-Napoca06-09 până la 10-09-2024553 RON 
București → Timisoara13-09 până la 18-09-2024553 RON 
București → Timisoara17-09 până la 24-09-2024558 RON 
București → Timisoara18-09 până la 22-09-2024558 RON 
București → Timisoara23-09 până la 27-09-2024558 RON 
București → Oradea (Transilvania)18-12 până la 28-12-2024479 RON 
București → Iasi05-03 până la 09-03-2025399 RON 
București → Iasi07-04 până la 13-04-2025399 RON 
București → Cluj-Napoca16-04 până la 30-04-2025419 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în România (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Constanta

Prețul biletelor către Constanta variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Constanta, trebuie să vă cumpărați biletul într-o marţi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Constanta.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Constanta în România 3 până la 4 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1709 RON , ceea ce înseamnă o economie de 65 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 4 până la 5 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (190 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Constanta și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Timisoara

Prețul biletelor către Timisoara variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Timisoara, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Timisoara.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Timisoara în România 4 până la 5 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 329 RON , ceea ce înseamnă o economie de 120 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 9 până la 10 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (180 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Timisoara și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Cluj-Napoca

Prețul biletelor către Cluj-Napoca variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Cluj-Napoca, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Cluj-Napoca.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Cluj-Napoca în România 4 până la 5 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 429 RON , ceea ce înseamnă o economie de 100 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 8 până la 9 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (200 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Cluj-Napoca și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Iasi

Prețul biletelor către Iasi variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Iasi, trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Iasi.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Iasi în România 4 până la 5 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 444 RON , ceea ce înseamnă o economie de 125 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 8 până la 9 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (225 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Iasi și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Oradea (Transilvania)

Prețul biletelor către Oradea (Transilvania) variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Oradea (Transilvania), trebuie să vă cumpărați biletul într-o duminică. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Oradea (Transilvania).

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Oradea (Transilvania) în România 4 până la 5 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 518 RON , ceea ce înseamnă o economie de 140 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (60 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Oradea (Transilvania) și alte statisticiMonedă