Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Grenoble (Isère) (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Grenoble (Isère) de la aeroportul din București este de 1462 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 968 RON (în luna martie) și 2339 RON (în luna aprilie), ceea ce înseamnă o economie de 494 RON sau un supliment de 878 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 499 la 749 RON și, în general, este mai economic să plecați într-o vineri și să reveniți într- o marţi pe un zbor cu 1 sau mai multe escale.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Grenoble (departamentul Isère). Verifică pagina noastră Când să mergi în Grenoble (departamentul Isère) înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Grenoble (Isère).

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 3152 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Grenoble (Isère) din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna martie, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (968 RON , economisind 494 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 1462 RON ). În schimb, aprilie va fi cel mai scump (2339 RON ).

Zbor București-Grenoble (Isère): când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț bun* Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie659 RON 1083 RON preț bun
Februarie853 RON 1337 RON preț bun
Martie689 RON 968 RON preț foarte bun
Aprilie1651 RON 2339 RON preț foarte ridicat
Noiembrie1487 RON 1487 RON preț bun
Decembrie1038 RON 1551 RON preț corect

*preț interesant pentru a-ți cumpăra biletul de avion: dacă vezi acest preț sau mai ieftin în timpul căutării tale de zboruri, grăbește-te și cumpără-l!

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Grenoble (Isère)

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Grenoble (Isère) variază de la 249 la 2743 RON. 6% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 250 la 499 RON), 1% la prețul maxim (de la 2494 la 2743 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 499 la 749 RON (29% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Grenoble (Isère)

Există 5 de companii care deservesc București de la aeroportul din Grenoble (Isère): wizz air malta, Ryanair, Wizz Air, British Airways și Tarom.

Analiză de date:

Din cele 3152 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană wizz air malta a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (35% din timp) pe ruta București->Grenoble (Isère).

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Grenoble (Isère) care pleacă într-o vineri sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o vineri ca dată de plecare, puteți economisi în medie 219 RON. În schimb, plecând într-o marţi, s-ar putea să plătiți mai mult cu 355 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Grenoble (Isère) la București care pleacă într-o marţi sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o marţi ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 244 RON. În schimb, plecând din Grenoble (Isère) într-o duminică riști să plătești mai mult, 180 RON.


Cele mai bune prețuri București-Grenoble (Isère)

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Grenoble (Isère)04-01 până la 11-01-20252688 RON 


Când să-ți rezervi biletul de avion București - Grenoble (Isère) pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 1 până la 2 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 4 până la 5 de luni în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Grenoble (Isère), se recomandă să vă rezervați biletul într-o vineri.

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Grenoble (Isère), se recomandă să îl cumpărați cu 1 până la 2 de luni înainte de plecare (costă în medie 983 RON, ceea ce reprezintă o economie de 479 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 4 până la 5 de luni în avans, veți plăti prețul întreg (-95 RON mai mult decât prețul mediu).

În funcție de luna de plecare

Cel mai bun moment pentru a-ți cumpăra biletul de avion de la București la Grenoble (Isère) poate varia în funcție de luna ta de plecare. Prin urmare, vă oferim statistici despre când să vă rezervați zborul lună de lună.

Plecare în... Cu cât timp înainte ar trebui să rezerv?
Ianuarie

Cel mai bun moment: 2 până la 3 de luni înainte de plecare (preț mediu: 813 RON)

Alte perioade interesante: 3 până la 4 de luni (1058 RON)

Februarie

Cel mai bun moment: 1 până la 2 de luni înainte de plecare (preț mediu: 1028 RON)

Alte perioade interesante: 2 până la 3 de luni (1272 RON)

Martie

Cel mai bun moment: 1 până la 2 de luni înainte de plecare (preț mediu: 793 RON)

Alte perioade interesante: 2 până la 3 de luni (923 RON)

Aprilie-
Mai-
Iunie-
Iulie-
August-
Septembrie-
Octombrie-
Noiembrie-
Decembrie

Cel mai bun moment: 1 până la 2 de luni înainte de plecare (preț mediu: 1457 RON)

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, vineri este ziua în care biletele de avion spre București->Grenoble (Isère) sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o vineri vei economisi 39 RON. În schimb, cumpărându-l într-o duminică riști să plătești cu 25 RON mai mult.
Monedă