Zboruri către Rusia din București

Prețul mediu pentru a merge în Rusia din București este de 934 RON (dus-întors). Variază de la 875 RON (Sankt Petersburg) la 994 RON (Moscova) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Rusia în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Moscova și Sankt Petersburg.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Moscova994 RONoctombrie, noiembrie (cel mai ieftin)
Sankt Petersburg875 RONianuarie, februarie (cel mai ieftin), martie, aprilie, octombrie, noiembrie

Prețul biletului de avion dus-întors București-Rusia lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie676 RON la 979 RONpreț corect
Februarie656 RON la 900 RONpreț corect
Martie795 RON la 974 RONpreț corect
Aprilie721 RON la 994 RONpreț corect
Mai954 RON la 1053 RONpreț corect
Iunie1058 RON la 1202 RONpreț foarte ridicat
Iulie1103 RON la 1118 RONpreț foarte ridicat
August1093 RON la 1178 RONpreț ridicat
Septembrie929 RON la 989 RONpreț corect
Octombrie686 RON la 895 RONpreț bun
Noiembrie711 RON la 885 RONpreț bun
Decembrie835 RON la 984 RONpreț corect

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 17626 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Rusia din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Rusia din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Moscova în Rusia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Moscova este de 994 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Moscova.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o joi

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Moscova în Rusia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (885 RON , economisind 110 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 994 RON ). Evitați luna iulie care este statistic cea mai scumpă (1103 RON , adică 110 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Moscova și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Sankt Petersburg în Rusia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Sankt Petersburg este de 875 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Sankt Petersburg.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o vineri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Sankt Petersburg în Rusia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (656 RON , economisind 219 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 875 RON ). Evitați luna iunie care este statistic cea mai scumpă (1202 RON , adică 328 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Sankt Petersburg și alte statisticiCând să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Rusia (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Moscova

Prețul biletelor către Moscova variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Moscova, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Moscova.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Moscova în Rusia 11 până la 12 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 855 RON , ceea ce înseamnă o economie de 140 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (150 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Moscova și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Sankt Petersburg

Prețul biletelor către Sankt Petersburg variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Sankt Petersburg, trebuie să vă cumpărați biletul într-o marţi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Sankt Petersburg.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Sankt Petersburg în Rusia 10 până la 11 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 696 RON , ceea ce înseamnă o economie de 179 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (348 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Sankt Petersburg și alte statisticiMonedă