Zboruri către Rusia din București

Prețul mediu pentru a merge în Rusia din București este de 936 RON (dus-întors). Variază de la 876 RON (Sankt Petersburg) la 995 RON (Moscova) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Rusia în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Moscova și Sankt Petersburg.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Moscova995 RONoctombrie, noiembrie (cel mai ieftin)
Sankt Petersburg876 RONianuarie, februarie (cel mai ieftin), martie, aprilie, octombrie, noiembrie

Prețul biletului de avion dus-întors București-Rusia lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie677 RON la 981 RONpreț corect
Februarie657 RON la 901 RONpreț corect
Martie796 RON la 976 RONpreț corect
Aprilie722 RON la 995 RONpreț corect
Mai956 RON la 1055 RONpreț corect
Iunie1060 RON la 1204 RONpreț foarte ridicat
Iulie1105 RON la 1120 RONpreț foarte ridicat
August1095 RON la 1180 RONpreț ridicat
Septembrie931 RON la 991 RONpreț corect
Octombrie687 RON la 896 RONpreț bun
Noiembrie712 RON la 886 RONpreț bun
Decembrie836 RON la 986 RONpreț corect

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 17626 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Rusia din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Rusia din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Moscova în Rusia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Moscova este de 995 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Moscova.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o joi

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Moscova în Rusia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (886 RON , economisind 110 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 995 RON ). Evitați luna iulie care este statistic cea mai scumpă (1105 RON , adică 110 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Moscova și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Sankt Petersburg în Rusia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Sankt Petersburg este de 876 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Sankt Petersburg.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o vineri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Sankt Petersburg în Rusia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (657 RON , economisind 219 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 876 RON ). Evitați luna iunie care este statistic cea mai scumpă (1204 RON , adică 329 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Sankt Petersburg și alte statisticiCând să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Rusia (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Moscova

Prețul biletelor către Moscova variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Moscova, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Moscova.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Moscova în Rusia 11 până la 12 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 856 RON , ceea ce înseamnă o economie de 140 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (150 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Moscova și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Sankt Petersburg

Prețul biletelor către Sankt Petersburg variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Sankt Petersburg, trebuie să vă cumpărați biletul într-o marţi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Sankt Petersburg.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Sankt Petersburg în Rusia 10 până la 11 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 697 RON , ceea ce înseamnă o economie de 180 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (349 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Sankt Petersburg și alte statisticiMonedă