Zboruri către Rusia din București

Prețul mediu pentru a merge în Rusia din București este de 938 RON (dus-întors). Variază de la 878 RON (Sankt Petersburg) la 998 RON (Moscova) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Rusia în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Moscova și Sankt Petersburg.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Moscova998 RONoctombrie, noiembrie (cel mai ieftin)
Sankt Petersburg878 RONianuarie, februarie (cel mai ieftin), martie, aprilie, octombrie, noiembrie

Prețul biletului de avion dus-întors București-Rusia lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie679 RON la 983 RONpreț corect
Februarie659 RON la 903 RONpreț corect
Martie798 RON la 978 RONpreț corect
Aprilie724 RON la 998 RONpreț corect
Mai958 RON la 1058 RONpreț corect
Iunie1063 RON la 1207 RONpreț foarte ridicat
Iulie1108 RON la 1123 RONpreț foarte ridicat
August1098 RON la 1182 RONpreț ridicat
Septembrie933 RON la 993 RONpreț corect
Octombrie689 RON la 898 RONpreț bun
Noiembrie714 RON la 888 RONpreț bun
Decembrie838 RON la 988 RONpreț corect

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 17626 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Rusia din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Rusia din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Moscova în Rusia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Moscova este de 998 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Moscova.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o joi

întoarce-te într-o luni

Analiză de date:

Călătorește la Moscova în Rusia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (888 RON , economisind 110 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 998 RON ). Evitați luna iulie care este statistic cea mai scumpă (1108 RON , adică 110 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Moscova și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Sankt Petersburg în Rusia

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Sankt Petersburg este de 878 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Sankt Petersburg.

Pentru a obține cel mai bun preț...

ia un zbor direct

plecați într-o vineri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Sankt Petersburg în Rusia în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (659 RON , economisind 220 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 878 RON ). Evitați luna iunie care este statistic cea mai scumpă (1207 RON , adică 330 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Sankt Petersburg și alte statisticiCând să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Rusia (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Moscova

Prețul biletelor către Moscova variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Moscova, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Moscova.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Moscova în Rusia 11 până la 12 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 858 RON , ceea ce înseamnă o economie de 140 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (150 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Moscova și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Sankt Petersburg

Prețul biletelor către Sankt Petersburg variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Sankt Petersburg, trebuie să vă cumpărați biletul într-o marţi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Sankt Petersburg.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Sankt Petersburg în Rusia 10 până la 11 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 699 RON , ceea ce înseamnă o economie de 180 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 0 la 1 lună în avans sau veți plăti un preț mare (350 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Sankt Petersburg și alte statisticiMonedă