Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Trinidad Tobago (Port Of Spain) (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Trinidad Tobago (Port Of Spain) de la aeroportul din București este de 5206 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 4183 RON (în luna septembrie) și 6760 RON (în luna august), ceea ce înseamnă o economie de 1024 RON sau un supliment de 1555 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 3477 la 3726 RON și, în general, este mai economic să plecați într-o joi și să reveniți într- o joi pe un zbor cu 1 sau mai multe escale.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Trinidad Tobago (Port Of Spain). Verifică pagina noastră Când să mergi în Trinidad Tobago (Port Of Spain) înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Trinidad Tobago (Port Of Spain).

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 1306 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Trinidad Tobago din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna septembrie, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (4183 RON , economisind 1024 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 5206 RON ). În schimb, august va fi cel mai scump (6760 RON ).

Zbor București-Trinidad Tobago (Port Of Spain): când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie 4749 RON preț bun
Februarie 5504 RON preț corect
Martie 4948 RON preț corect
Aprilie 4560 RON preț bun
Mai 4391 RON preț bun
Iunie 4948 RON preț corect
Iulie 6333 RON preț ridicat
August 6760 RON
preț foarte ridicat
Septembrie 4183 RON
preț foarte bun
Octombrie 4203 RON preț bun
Noiembrie 5350 RON preț corect
Decembrie 6532 RON preț ridicat

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Trinidad Tobago (Port Of Spain)

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Trinidad Tobago (Port Of Spain) variază de la 2483 la 8444 RON. 2% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 2484 la 2732 RON), 1% la prețul maxim (de la 8196 la 8444 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 3477 la 3726 RON (18% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Trinidad Tobago

Există 9 de companii care deservesc București de la aeroportul din Trinidad Tobago (Port Of Spain): Lufthansa, KLM, Condor, Wizz Air, Air Canada, British Airways, Austrian Airlines, Ryanair și Blue Air.

Analiză de date:

Din cele 1306 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană Lufthansa a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (16% din timp) pe ruta București->Trinidad Tobago.

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Trinidad Tobago (Port Of Spain) care pleacă într-o joi sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o joi ca dată de plecare, puteți economisi în medie 844 RON. În schimb, plecând într-o vineri, s-ar putea să plătiți mai mult cu 855 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Trinidad Tobago (Port Of Spain) la București care pleacă într-o joi sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o joi ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 620 RON. În schimb, plecând din Trinidad Tobago (Port Of Spain) într-o miercuri riști să plătești mai mult, 1282 RON.


Cele mai bune prețuri București-Trinidad Tobago (Port Of Spain)

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Port Of Spain24-01 până la 28-01-20243706 RON 


Când să-ți rezervi biletul de avion București - Trinidad Tobago (Port Of Spain) pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 3 până la 4 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 0 la 1 lună în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Trinidad Tobago, se recomandă să vă rezervați biletul într-o duminică.

În ce lună mergi la Trinidad Tobago?

Vă oferim în mod specific cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletul de avion și prețul corect de plată în funcție de luna de plecare:

februarie aprilie septembrie octombrie

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Trinidad Tobago (Port Of Spain), se recomandă să îl cumpărați cu 3 până la 4 de luni înainte de plecare (costă în medie 4232 RON, ceea ce reprezintă o economie de 974 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 0 la 1 lună în avans, veți plăti prețul întreg (169 RON mai mult decât prețul mediu).

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, duminică este ziua în care biletele de avion spre București->Trinidad Tobago sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o duminică vei economisi 99 RON. În schimb, cumpărându-l într-o miercuri riști să plătești cu 130 RON mai mult.
Monedă