Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Kiev (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Kiev de la aeroportul din București este de 751 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 547 RON (în luna noiembrie) și 919 RON (în luna martie), ceea ce înseamnă o economie de 204 RON sau un supliment de 169 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 746 la 994 RON și, în general, este mai economic să plecați într-o miercuri și să reveniți într- o luni pe un zbor cu 1 sau mai multe escale.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Kiev. Verifică pagina noastră Când să mergi în Kiev înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Kiev.

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 11338 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Kiev din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna noiembrie, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (547 RON , economisind 204 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 751 RON ). În schimb, martie va fi cel mai scump (919 RON ).

Zbor București-Kiev: când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie 691 RON preț corect
Februarie 741 RON preț corect
Martie 919 RON
preț foarte ridicat
Aprilie 820 RON preț ridicat
Mai 805 RON preț corect
Iunie 746 RON preț corect
Iulie 741 RON preț corect
August 865 RON preț ridicat
Septembrie 746 RON preț corect
Octombrie 631 RON preț bun
Noiembrie 547 RON
preț foarte bun
Decembrie 746 RON preț corect

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Kiev

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Kiev variază de la 0 la 1491 RON. 1% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 0 la 249 RON), 2% la prețul maxim (de la 1242 la 1491 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 746 la 994 RON (32% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Kiev

Există 12 de companii care deservesc București de la aeroportul din Kiev: Ryanair, Wizz Air, LOT, Turkish Airlines, Blue Air, Laudamotion, Ukraine International, Austrian Airlines, Lufthansa, Air France, Air Serbia și KLM.

Analiză de date:

Din cele 11338 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană Ryanair a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (32% din timp) pe ruta București->Kiev.

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Kiev care pleacă într-o miercuri sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o miercuri ca dată de plecare, puteți economisi în medie 24 RON. În schimb, plecând într-o duminică, s-ar putea să plătiți mai mult cu 80 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Kiev la București care pleacă într-o luni sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o luni ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 29 RON. În schimb, plecând din Kiev într-o duminică riști să plătești mai mult, 20 RON.Când să-ți rezervi biletul de avion București - Kiev pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 1 până la 2 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 7 până la 8 de luni în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Kiev, se recomandă să vă rezervați biletul într-o marţi.

În ce lună mergi la Kiev?

Vă oferim în mod specific cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletul de avion și prețul corect de plată în funcție de luna de plecare:

ianuarie februarie martie aprilie mai iunie iulie august septembrie octombrie noiembrie decembrie

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Kiev, se recomandă să îl cumpărați cu 1 până la 2 de luni înainte de plecare (costă în medie 676 RON, ceea ce reprezintă o economie de 75 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 7 până la 8 de luni în avans, veți plăti prețul întreg (173 RON mai mult decât prețul mediu).

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, marţi este ziua în care biletele de avion spre București->Kiev sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o marţi vei economisi 29 RON. În schimb, cumpărându-l într-o luni riști să plătești cu 40 RON mai mult.
Monedă