Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Uganda (Kampala) (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Uganda (Kampala) de la aeroportul din București este de 3661 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 3125 RON (în luna martie) și 4486 RON (în luna iulie), ceea ce înseamnă o economie de 537 RON sau un supliment de 825 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 3726 la 3974 RON și, în general, este mai economic să plecați într-o miercuri și să reveniți într- o marţi pe un zbor cu 1 sau mai multe escale.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Uganda (Kampala). Verifică pagina noastră Când să mergi în Uganda (Kampala) înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Uganda (Kampala).

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 1265 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Uganda din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna martie, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (3125 RON , economisind 537 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 3661 RON ). În schimb, iulie va fi cel mai scump (4486 RON ).

Zbor București-Uganda (Kampala): când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie 3616 RON preț corect
Februarie 3304 RON preț bun
Martie 3125 RON
preț foarte bun
Aprilie 3790 RON preț corect
Mai 3388 RON preț bun
Iunie 3626 RON preț corect
Iulie 4486 RON
preț foarte ridicat
August 3870 RON preț corect
Septembrie 3751 RON preț corect
Octombrie 3681 RON preț corect
Noiembrie 3512 RON preț corect
Decembrie 3785 RON preț corect

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Uganda (Kampala)

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Uganda (Kampala) variază de la 2483 la 5216 RON. 11% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 2484 la 2732 RON), 1% la prețul maxim (de la 4967 la 5216 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 3726 la 3974 RON (21% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Uganda

Există 6 de companii care deservesc București de la aeroportul din Uganda (Kampala): Emirates, Turkish Airlines, Flydubai, Wizz Air, KLM și Tarom.

Analiză de date:

Din cele 1265 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană Emirates a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (29% din timp) pe ruta București->Uganda.

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Uganda (Kampala) care pleacă într-o miercuri sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o miercuri ca dată de plecare, puteți economisi în medie 134 RON. În schimb, plecând într-o duminică, s-ar putea să plătiți mai mult cu 179 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Uganda (Kampala) la București care pleacă într-o marţi sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o marţi ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 124 RON. În schimb, plecând din Uganda (Kampala) într-o vineri riști să plătești mai mult, 120 RON.Când să-ți rezervi biletul de avion București - Uganda (Kampala) pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 1 până la 2 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 0 la 1 lună în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Uganda, se recomandă să vă rezervați biletul într-o vineri.

În ce lună mergi la Uganda?

Vă oferim în mod specific cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletul de avion și prețul corect de plată în funcție de luna de plecare:

ianuarie februarie martie aprilie august noiembrie decembrie

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Uganda (Kampala), se recomandă să îl cumpărați cu 1 până la 2 de luni înainte de plecare (costă în medie 3423 RON, ceea ce reprezintă o economie de 238 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 0 la 1 lună în avans, veți plăti prețul întreg (114 RON mai mult decât prețul mediu).

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, vineri este ziua în care biletele de avion spre București->Uganda sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o vineri vei economisi 124 RON. În schimb, cumpărându-l într-o joi riști să plătești cu 150 RON mai mult.
Monedă