Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Uruguay (Montevideo) (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Uruguay (Montevideo) de la aeroportul din București este de 6282 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 5450 RON (în luna mai) și 7205 RON (în luna ianuarie), ceea ce înseamnă o economie de 833 RON sau un supliment de 923 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 3989 la 4238 RON și, în general, este mai economic să plecați într-o luni și să reveniți într- o duminică pe un zbor cu 1 sau mai multe escale.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Uruguay (Montevideo). Verifică pagina noastră Când să mergi în Uruguay (Montevideo) înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Uruguay (Montevideo).

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 1695 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Uruguay din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna mai, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (5450 RON , economisind 833 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 6282 RON ). În schimb, ianuarie va fi cel mai scump (7205 RON ).

Zbor București-Uruguay (Montevideo): când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț bun* Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie5340 RON 7205 RON preț foarte ridicat
Februarie4617 RON 6237 RON preț corect
Martie4278 RON 5455 RON preț bun
Aprilie4712 RON 6342 RON preț corect
Mai4218 RON 5450 RON preț foarte bun
Iunie4682 RON 6023 RON preț corect
Iulie5330 RON 7030 RON preț ridicat
August4757 RON 6367 RON preț corect
Septembrie4976 RON 7015 RON preț ridicat
Octombrie4552 RON 6502 RON preț corect
Noiembrie3839 RON 5754 RON preț corect
Decembrie4163 RON 5948 RON preț corect

*preț interesant pentru a-ți cumpăra biletul de avion: dacă vezi acest preț sau mai ieftin în timpul căutării tale de zboruri, grăbește-te și cumpără-l!

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Uruguay (Montevideo)

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Uruguay (Montevideo) variază de la 2243 la 10969 RON. 1% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 2244 la 2493 RON), 1% la prețul maxim (de la 10719 la 10969 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 4487 la 4737 RON (7% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Uruguay

Există 8 de companii care deservesc București de la aeroportul din Uruguay (Montevideo): Condor, Air France, KLM, Turkish Airlines, Qatar Airways, Wizz Air, Ryanair și wizz air malta.

Analiză de date:

Din cele 1695 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană Condor a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (21% din timp) pe ruta București->Uruguay.

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Uruguay (Montevideo) care pleacă într-o luni sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o luni ca dată de plecare, puteți economisi în medie 334 RON. În schimb, plecând într-o sâmbătă, s-ar putea să plătiți mai mult cu 783 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Uruguay (Montevideo) la București care pleacă într-o duminică sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o duminică ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 458 RON. În schimb, plecând din Uruguay (Montevideo) într-o miercuri riști să plătești mai mult, 788 RON.


Cele mai bune prețuri București-Uruguay (Montevideo)

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Montevideo06-06 până la 12-06-20244373 RON 


Când să-ți rezervi biletul de avion București - Uruguay (Montevideo) pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 4 până la 5 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 8 până la 9 de luni în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Uruguay, se recomandă să vă rezervați biletul într-o vineri.

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Uruguay (Montevideo), se recomandă să îl cumpărați cu 4 până la 5 de luni înainte de plecare (costă în medie 5425 RON, ceea ce reprezintă o economie de 857 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 8 până la 9 de luni în avans, veți plăti prețul întreg (1855 RON mai mult decât prețul mediu).

În funcție de luna de plecare

Cel mai bun moment pentru a-ți cumpăra biletul de avion de la București la Uruguay (Montevideo) poate varia în funcție de luna ta de plecare. Prin urmare, vă oferim statistici despre când să vă rezervați zborul lună de lună.

Plecare în... Cu cât timp înainte ar trebui să rezerv?
Ianuarie-
Februarie

Cel mai bun moment: 0 la 1 lună înainte de plecare (preț mediu: 5594 RON)

Martie

Cel mai bun moment: 0 la 1 lună înainte de plecare (preț mediu: 5016 RON)

Aprilie-
Mai-
Iunie-
Iulie-
August-
Septembrie-
Octombrie-
Noiembrie-
Decembrie-

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, vineri este ziua în care biletele de avion spre București->Uruguay sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o vineri vei economisi 284 RON. În schimb, cumpărându-l într-o sâmbătă riști să plătești cu 195 RON mai mult.
Monedă