Când să mergi în Virar

Când să mergi în Virar? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

 • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Virar sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 • În medie, cele mai calde luni sunt Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 • Virar are perioade secetoase în Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie și Mai
 • Iulie este luna cea mai ploioasa
 • Cele mai bune luni pentru înot sunt Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie


Prognoza meteo anuală pentru Virar

Pentru informații complete despre climă și vreme în Virar într-o anumită lună, faceți clic pe linia corespunzătoare de mai jos:

Ianuarie 76°F/88°F
0in
Februarie 79°F/90°F
0.1in
Martie 85°F/94°F
0.2in
Aprilie 88°F/95°F
0in
Mai 88°F/94°F
0.4in
Iunie 85°F/90°F
24.4in
Iulie 83°F/85°F
48.5in
August 81°F/85°F
29.7in
Septembrie 81°F/86°F
15.4in
Octombrie 83°F/94°F
4.4in
Noiembrie 81°F/94°F
1.8in
Decembrie 77°F/90°F
0.4in


Vremea și clima în Virar

Conform clasificării Köppen-Geiger, orașul Virar este caracterizat de un climat de savană tropicală (cu ierni uscate). Temperatura maximă în Virar este în medie de 90°F, medie anuală (variază de la 85°F în luna august la 95°F în luna aprilie). Volumul de precipitații atinge 125.1in pe an, cu o valoare minimă de 0in în luna aprilie și o valoare maximă de 48.5in în luna iulie.
 • Între lunile ianuarie și februarie clima este perfectă. În medie, dimineața sunt 79°F și plouă în februarie aproximativ 0.1in.
 • Între martie și aprilie clima este frumoasă. De exemplu 95°F este temperatura maximă în luna aprilie.
 • Între mai și iunie clima nu este bună, dar totuși OK. Termometrul ajunge la 90°F°C și vă puteți aștepta la 24.4in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • Între iulie și august clima este cea mai rea posibilă. La venirea serii, temperatura medie este de 81°F și vă puteți aștepta la 29.7in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • Între septembrie și octombrie clima este acceptabilă, totuși OK. Recordul de temperatură luna aceasta este 101°F și vă puteți aștepta la 4.4in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • în noiembrie clima este bună. La venirea serii, temperatura medie este de 83°F și, în noiembrie, sunt de așteptat 2 zile cu ploaie.
 • în decembrie clima este perfectă. Recordul de temperatură luna aceasta este 99°F și vă puteți aștepta la 0.4in de ploaie pe lună în această perioadă.


Grafice: temperatura și precipitațiile în Virar

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Virar : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, temperatura mării, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Temperatura mării

UmiditateAlte orașe și locuri în apropiere de Virar

Chargement en cours
Legendă: Virar alte locații

Modificați unitățile