Când să mergi în Varkala

Când să mergi în Varkala? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

  • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Varkala sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
  • În medie, cele mai calde luni sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
  • Iunie este luna cea mai ploioasa
  • Temperatura mării este potrivită pentru înot pe tot parcursul anului


Prognoza meteo anuală pentru Varkala

Pentru informații complete despre climă și vreme în Varkala într-o anumită lună, faceți clic pe linia corespunzătoare de mai jos:

Ianuarie 79°F/88°F
0.7in
Februarie 81°F/90°F
0.6in
Martie 83°F/92°F
2in
Aprilie 85°F/90°F
3.7in
Mai 85°F/88°F
5.7in
Iunie 83°F/86°F
9.8in
Iulie 81°F/85°F
6.7in
August 81°F/85°F
6.5in
Septembrie 81°F/86°F
5.9in
Octombrie 83°F/86°F
7in
Noiembrie 81°F/86°F
5.4in
Decembrie 81°F/88°F
1.8in


Vremea și clima în Varkala

Conform clasificării Köppen-Geiger, orașul Varkala este caracterizat de un climat tropical-musonic. Temperatura maximă în Varkala este în medie de 88°F, medie anuală (variază de la 85°F în luna august la 92°F în luna martie). Volumul de precipitații atinge 55.6in pe an, cu o valoare minimă de 0.6in în luna februarie și o valoare maximă de 9.8in în luna iunie.
  • Între lunile ianuarie și februarie clima este frumoasă. La venirea serii, temperatura medie este de 81°F și, în februarie, sunt de așteptat 1 zile cu ploaie.
  • Între martie și mai clima este OK. De exemplu 88°F este temperatura maximă în luna mai și plouă aproximativ 5.7in în fiecare lună.
  • în iunie clima este foarte rea. La venirea serii, temperatura medie este de 83°F și plouă aproximativ 60% din timp în luna iunie.
  • Între iulie și noiembrie clima este acceptabilă, totuși OK. Recordul de temperatură luna aceasta este 92°F și plouă în noiembrie aproximativ 5.4in.
  • În luna decembrie clima este favorabilă. Recordul de temperatură luna aceasta este 95°F și plouă aproximativ 9% din timp în luna decembrie.

Varkala :Grafice: temperatura și precipitațiile în Varkala

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Varkala : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, temperatura mării, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Temperatura mării

UmiditateAlte orașe și locuri în apropiere de Varkala

Chargement en cours
Legendă: Varkala alte locații

Modificați unitățile