Când să mergi în Varadero

Când să mergi în Varadero? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

 • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Varadero sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 • În medie, cele mai calde luni sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie
 • Cele mai ploioase luni sunt Iulie, August și Septembrie
 • Cele mai bune luni pentru înot sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie


Prognoza meteo anuală pentru Varadero

Infograficul celor mai bune perioade pentru a vizita Varadero
Infograficul celor mai bune perioade pentru a vizita Varadero ©unde-si-cand.net

Detalii despre vremea în Varadero de la lună la lună

Pentru a obține toate informațiile despre climă și vreme în Varadero pentru o lună specifică, faceți clic pe link-ul corespunzător de mai jos:

Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie DecembrieVremea și clima în Varadero

Conform clasificării Köppen-Geiger, orașul Varadero este caracterizat de un climat de savană tropicală (cu ierni uscate). Temperatura maximă în Varadero este în medie de 86°F, medie anuală (variază de la 79°F în luna ianuarie la 92°F în luna august). Volumul de precipitații atinge 49.3in pe an, cu o valoare minimă de 0.9in în luna martie și o valoare maximă de 8in în luna septembrie.
 • Între lunile ianuarie și decembrie clima este bună. La prânz, sunt în medie 81°F și plouă în decembrie aproximativ 1.4in.

Varadero : VaraderoGrafice: temperatura și precipitațiile în Varadero

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Varadero : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, temperatura mării, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Temperatura mării

Umiditate


Număr de turiști și sezoane turistice în Varadero

Consultați datele și graficele noastre pentru a afla care este perioada sezonului turistic de vârf în Varadero (și, prin urmare, perioada în care această zonă este vizitată de cel mai mare număr de turiști).

Sezoane turistice în Varadero

 • Perioada de extrasezon extrem în Varadero
  Lunile în care se înregistrează cel mai scăzut număr de turiști sunt Mai, Iunie, Iulie, Septembrie și Noiembrie.
 • Perioada de sezon de vârf extrem în Varadero
  Numărul maxim de turiști se înregistrează în Varadero în Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, August, Octombrie și Decembrie.

Grafic: indicele de frecventare în Varadero de către turiști, pentru fiecare lunăCea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Varadero la prețuri mici

Prețurile medii ale cazării la hotel în Varadero, în fiecare lună

În general, în luna Ianuarie puteți găsi cel mai mic preț la camere de hotel în Varadero. Dacă doriți să faceți economii, aceasta este o perioadă bună în care vă puteți programa călătoria! În schimb, statistic vorbind, cele mai mari prețuri la camerele de hotel se înregistrează în luna Martie.

Rezervați o cameră de hotel la cel mai bun preț

Prețul mediu al biletelor de avion pentru destinația Varadero

Prețul unui bilet de avion dus-întors pe ruta București-Varadero este în medie mai scăzut dacă plecați în luna ianuarie (în medie 4050 RON): aceasta este cea mai bună perioadă pentru persoanele cu buget redus. Pe de altă parte, dacă plecați în călătorie în luna august, puteți plăti cu 3314 RON mai mult pentru un bilet de avion cu destinația Varadero.

Cumpărați un bilet de avion la cel mai bun preț Prețurile biletelor de avion către Varadero

Preț mediu pentru închirierea unei mașini în Varadero

Închirierea unei mașini în Varadero costă în medie 507 RON/zi. Acest preț variază cu aproximativ 80 RON, în funcție de lună. Astfel, în luna septembrie, închirierea unei mașini pentru 24 h costă în medie 468 RON, aceasta fiind cea mai bună perioadă dacă doriți să faceți economii! Prețul mediu în luna februarie este de 547 RON.

Închiriați o mașină la cel mai bun preț


Alte orașe și locuri în apropiere de Varadero

Chargement en cours
Legendă: Varadero alte locații

Modificați unitățile