Când să plecați: care este PREȚUL CORECT pentru un zbor dus-întors către Insula Sfântul Martin (Marigot (Sfântul Martin)) (din: București)

Prețul mediu pentru a merge la Insula Sfântul Martin (Marigot (Sfântul Martin)) de la aeroportul din București este de 7303 RON (dus-întors). Există totuși variații în funcție de luna de plecare. Astfel, este posibil să plătiți biletul de avion în medie între 5922 RON (în luna mai) și 9087 RON (în luna martie), ceea ce înseamnă o economie de 1382 RON sau un supliment de 1784 RON (în raport cu prețul mediu) în funcție de perioada în care plecați.

Analiza tuturor prețurilor relevă faptul că prețul cel mai frecvent se situează între 3726 la 3975 RON și, în general, este mai economic să plecați într-o miercuri și să reveniți într- o miercuri pe un zbor cu 1 sau mai multe escale.

Fii atent, cele mai ieftine luni pot corespunde perioadelor nefavorabile din punct de vedere climatic în Insula Sfântul Martin (Marigot (Sfântul Martin)). Verifică pagina noastră Când să mergi în Insula Sfântul Martin (Marigot (Sfântul Martin)) înainte de a-ți rezerva zborul.

Dacă doriți să știți când să rezervați zborul la cel mai bun preț, mergeți direct la a doua parte a acestei pagini: Când să cumpărați biletul de avion București-Insula Sfântul Martin (Marigot (Sfântul Martin)).

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 1015 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Insula Sfântul Martin din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.

Preț mediu în funcție de luna plecării

Analiză de date:

Plecând în luna mai, prețul biletului de avion va fi, statistic, cel mai ieftin (5922 RON , economisind 1382 RON în comparație cu prețul mediu pe tot parcursul anului, care este de 7303 RON ). În schimb, martie va fi cel mai scump (9087 RON ).

Zbor București-Insula Sfântul Martin (Marigot (Sfântul Martin)): când este cel mai bun moment pentru a merge la cel mai bun preț?

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie 7363 RON preț corect
Februarie 8213 RON preț corect
Martie 9087 RON
preț foarte ridicat
Aprilie 6499 RON preț bun
Mai 5922 RON
preț foarte bun
Iunie 8009 RON preț corect
Iulie 7890 RON preț corect
August 8476 RON preț ridicat
Septembrie 6533 RON preț bun
Octombrie 6513 RON preț bun
Noiembrie 6220 RON preț bun
Decembrie 6896 RON preț corect

Detalierea prețurilor pentru a călători de la București la Insula Sfântul Martin (Marigot (Sfântul Martin))

Analiză de date:

Prețurile pentru zborurile de la București la Insula Sfântul Martin (Marigot (Sfântul Martin)) variază de la 3477 la 15401 RON. 1% dintre bilete au fost cumpărate la prețul minim (de la 3478 la 3726 RON), 1% la prețul maxim (de la 15153 la 15401 RON). Majoritatea biletelor de avion au fost achiziționate în intervalul 6210 la 6459 RON (5% din bilete).

Cele mai ieftine companii aeriene pentru zborul București->Insula Sfântul Martin

Există 5 de companii care deservesc București de la aeroportul din Insula Sfântul Martin (Marigot (Sfântul Martin)): Air France, Wizz Air, Ryanair, Tarom și Blue Air.

Analiză de date:

Din cele 1015 de zboruri analizate în anii precedenți, compania aeriană Air France a fost cea care a oferit cel mai des cel mai bun tarif în rezultatele căutărilor de bilete de avion (51% din timp) pe ruta București->Insula Sfântul Martin.

În ce zi a săptămânii să pleci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile București-Insula Sfântul Martin (Marigot (Sfântul Martin)) care pleacă într-o miercuri sunt mai ieftine decât celelalte zile ale săptămânii. Astfel, alegând o miercuri ca dată de plecare, puteți economisi în medie 1430 RON. În schimb, plecând într-o marţi, s-ar putea să plătiți mai mult cu 2489 RON.

Pe ce zi a săptămânii să te întorci?

Analiză de date:

Statistic, zborurile de întoarcere de la Insula Sfântul Martin (Marigot (Sfântul Martin)) la București care pleacă într-o miercuri sunt mai ieftine decât în celelalte zile ale săptămânii. Alegând o miercuri ca dată de întoarcere, veți economisi în medie 1435 RON. În schimb, plecând din Insula Sfântul Martin (Marigot (Sfântul Martin)) într-o vineri riști să plătești mai mult, 2042 RON.


Cele mai bune prețuri București-Insula Sfântul Martin (Marigot (Sfântul Martin))

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Marigot (Sfântul Martin)08-04 până la 21-04-20245103 RON 


Când să-ți rezervi biletul de avion București - Insula Sfântul Martin (Marigot (Sfântul Martin)) pentru a plăti cel mai puțin?

Statistic, veți face cele mai mari economii cumpărând biletul de avion între 2 până la 3 de luni în avans. Cu toate acestea, există riscul să plătiți un preț ridicat dacă rezervați între 1 până la 2 de luni în avans.

Știați că prețul biletelor de avion nu variază doar în funcție de cât timp în avans rezervați, ci și în funcție de ziua săptămânii în care rezervați! Astfel, pentru a maximiza șansele de a obține cel mai bun preț pentru un zbor București-Insula Sfântul Martin, se recomandă să vă rezervați biletul într-o vineri.

În ce lună mergi la Insula Sfântul Martin?

Vă oferim în mod specific cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletul de avion și prețul corect de plată în funcție de luna de plecare:

ianuarie februarie martie

Cu cât timp înainte ar trebui să îmi cumpăr zborul?

Analiză de date:

Pentru a obține cel mai ieftin bilet de avion de la București la Insula Sfântul Martin (Marigot (Sfântul Martin)), se recomandă să îl cumpărați cu 2 până la 3 de luni înainte de plecare (costă în medie 6921 RON, ceea ce reprezintă o economie de 382 RON față de prețul mediu global). În schimb, dacă cumpărați biletul cu 1 până la 2 de luni în avans, veți plăti prețul întreg (1183 RON mai mult decât prețul mediu).

În ce zi a săptămânii ar trebui să rezerv biletul de avion?

Analiză de date:

Statistic, vineri este ziua în care biletele de avion spre București->Insula Sfântul Martin sunt cele mai ieftine. Astfel, cumpărând biletul de avion într-o vineri vei economisi 432 RON. În schimb, cumpărându-l într-o luni riști să plătești cu 249 RON mai mult.
Monedă