Zboruri către Insulele Canare din București

Prețul mediu pentru a merge în Insulele Canare din București este de 1195 RON (dus-întors). Variază de la 1066 RON (Gran Canaria) la 1379 RON (Tenerife) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Insulele Canare în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Fuerteventura, Lanzarote, Gran Canaria și Tenerife.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Fuerteventura1185 RONianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Lanzarote1140 RONianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, septembrie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Gran Canaria1066 RONianuarie, februarie, martie, aprilie, mai, iunie, septembrie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Tenerife1379 RONianuarie, februarie (cel mai ieftin), martie, aprilie, mai, octombrie, noiembrie, decembrie

Prețul biletului de avion dus-întors București-Insulele Canare lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie807 RON la 991 RONpreț bun
Februarie862 RON la 986 RONpreț bun
Martie792 RON la 996 RONpreț bun
Aprilie1115 RON la 1324 RONpreț bun
Mai961 RON la 1205 RONpreț bun
Iunie1100 RON la 1474 RONpreț corect
Iulie1499 RON la 2041 RONpreț ridicat
August1777 RON la 2275 RONpreț foarte ridicat
Septembrie1110 RON la 1683 RONpreț corect
Octombrie961 RON la 1399 RONpreț bun
Noiembrie742 RON la 1011 RONpreț bun
Decembrie931 RON la 1135 RONpreț bun

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 19343 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Insulele Canare din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Insulele Canare din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Fuerteventura în Insulele Canare

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Fuerteventura este de 1185 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Fuerteventura.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Fuerteventura în Insulele Canare în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (817 RON , economisind 369 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1185 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (2136 RON , adică 951 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Fuerteventura și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Lanzarote în Insulele Canare

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Lanzarote este de 1140 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Lanzarote.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Lanzarote în Insulele Canare în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (792 RON , economisind 349 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1140 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (2176 RON , adică 1036 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Lanzarote și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Gran Canaria în Insulele Canare

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Gran Canaria este de 1066 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Gran Canaria.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o sâmbătă

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Gran Canaria în Insulele Canare în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (742 RON , economisind 324 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1066 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1777 RON , adică 712 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Gran Canaria și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Tenerife în Insulele Canare

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Tenerife este de 1379 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Tenerife.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o joi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Tenerife în Insulele Canare în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (986 RON , economisind 394 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1379 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (2275 RON , adică 896 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Tenerife și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-Insulele Canare

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Tenerife07-07 până la 11-07-2024961 RON 
București → Gran Canaria08-10 până la 15-10-2024916 RON 
București → Tenerife02-12 până la 11-12-2024812 RON 
București → Tenerife05-12 până la 14-12-2024707 RON 
București → Tenerife16-12 până la 31-12-2024812 RON 
București → Tenerife17-03 până la 28-03-2025941 RON 
București → Tenerife23-03 până la 28-03-2025842 RON 
București → Tenerife24-03 până la 28-03-2025916 RON 
București → Tenerife15-05 până la 19-05-2025827 RON 
București → Tenerife22-05 până la 26-05-2025822 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Insulele Canare (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Fuerteventura

Prețul biletelor către Fuerteventura variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Fuerteventura, trebuie să vă cumpărați biletul într-o miercuri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Fuerteventura.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Fuerteventura în Insulele Canare 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1026 RON , ceea ce înseamnă o economie de 160 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 10 până la 11 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (1170 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Fuerteventura și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Lanzarote

Prețul biletelor către Lanzarote variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Lanzarote, trebuie să vă cumpărați biletul într-o miercuri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Lanzarote.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Lanzarote în Insulele Canare 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1001 RON , ceea ce înseamnă o economie de 140 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 6 până la 7 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (653 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Lanzarote și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Gran Canaria

Prețul biletelor către Gran Canaria variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Gran Canaria, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Gran Canaria.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Gran Canaria în Insulele Canare 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 921 RON , ceea ce înseamnă o economie de 145 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 11 până la 12 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (488 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Gran Canaria și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Tenerife

Prețul biletelor către Tenerife variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Tenerife, trebuie să vă cumpărați biletul într-o vineri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Tenerife.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Tenerife în Insulele Canare 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 1021 RON , ceea ce înseamnă o economie de 359 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 5 până la 6 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (384 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Tenerife și alte statisticiMonedă