Zboruri către Insulele Canare din București

Prețul mediu pentru a merge în Insulele Canare din București este de 1098 RON (dus-întors). Variază de la 1029 RON (Gran Canaria) la 1153 RON (Tenerife) în funcție de destinație. Informațiile de mai jos vă permit să cunoașteți prețul mediu al zborurilor București-Insulele Canare în medie pe tot parcursul anului și lună de lună, precum și cel mai bun moment pentru a vă cumpăra biletele de avion pentru diferite orașe: Fuerteventura, Lanzarote, Gran Canaria și Tenerife.

Oraș Preț mediu Cele mai ieftine luni pentru a călători
Fuerteventura1113 RONianuarie, februarie, martie (cel mai ieftin), aprilie, mai, iunie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Lanzarote1093 RONianuarie, februarie, martie (cel mai ieftin), aprilie, mai, iunie, septembrie, octombrie, noiembrie, decembrie
Gran Canaria1029 RONianuarie, februarie, martie, mai, iunie, septembrie, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie
Tenerife1153 RONianuarie, februarie, martie, mai, octombrie, noiembrie (cel mai ieftin), decembrie

Prețul biletului de avion dus-întors București-Insulele Canare lună de lună

Lună Preț mediu Opinia noastră
Ianuarie790 RON la 914 RONpreț bun
Februarie751 RON la 959 RONpreț bun
Martie731 RON la 934 RONpreț bun
Aprilie1118 RON la 1287 RONpreț corect
Mai845 RON la 1034 RONpreț bun
Iunie1034 RON la 1217 RONpreț corect
Iulie1441 RON la 1684 RONpreț ridicat
August1739 RON la 2146 RONpreț foarte ridicat
Septembrie1063 RON la 1302 RONpreț corect
Octombrie939 RON la 1098 RONpreț bun
Noiembrie706 RON la 790 RONpreț bun
Decembrie900 RON la 964 RONpreț bun

Cum sunt calculate aceste date?

Am studiat o mostră de 15588 de prețuri ale biletelor de avion din anii precedenți pentru zborurile către Insulele Canare din București și putem astfel stabili tendințe precise și credibile de variație a prețurilor în funcție de diferiți parametri. Desigur, prețurile pot varia de la an la an, dar aspectul sezonier al acestor date (recurența vacanțelor școlare, evenimente... de la an la an) face aceste statistici destul de fiabile.


PREȚUL BUN al unui zbor către Insulele Canare din București

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Fuerteventura în Insulele Canare

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Fuerteventura este de 1113 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Fuerteventura.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o miercuri

Analiză de date:

Călătorește la Fuerteventura în Insulele Canare în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (736 RON , economisind 378 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1113 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (2072 RON , adică 959 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Fuerteventura și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Lanzarote în Insulele Canare

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Lanzarote este de 1093 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Lanzarote.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o miercuri

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Lanzarote în Insulele Canare în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (731 RON , economisind 363 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1093 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (2146 RON , adică 1053 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Lanzarote și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Gran Canaria în Insulele Canare

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Gran Canaria este de 1029 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Gran Canaria.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o sâmbătă

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Gran Canaria în Insulele Canare în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (706 RON , economisind 323 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1029 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1739 RON , adică 711 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Gran Canaria și alte statistici

Prețul mediu pe lună pentru un zbor dus-întors către Tenerife în Insulele Canare

Prețul mediu pentru un zbor dus-întors de la București la Tenerife este de 1153 RON . Puteți plăti mai puțin utilizând statisticile de mai jos și alegând o lună de plecare în care prețul este în mod obișnuit scăzut (vezi graficul de mai jos). Pentru mai multe detalii, vizitați pagina despre prețurile zborurilor București-Tenerife.

Pentru a obține cel mai bun preț...

luați un zbor cu escală(e)

plecați într-o joi

întoarce-te într-o marţi

Analiză de date:

Călătorește la Tenerife în Insulele Canare în decembrie pentru a obține cel mai bun preț (790 RON , economisind 363 RON în comparație cu prețul mediu pentru anul care este de 1153 RON ). Evitați luna august care este statistic cea mai scumpă (1888 RON , adică 736 RON mai mult decât prețul mediu).

Prețuri lunare detaliate pentru București-Tenerife și alte statistici


Cele mai bune prețuri București-Insulele Canare

Zbor dus-întorsDatePreț
București → Lanzarote12-01 până la 16-01-2024706 RON 
București → Gran Canaria13-01 până la 21-01-2024681 RON 
București → Tenerife14-01 până la 23-01-2024651 RON 
București → Fuerteventura15-01 până la 21-01-2024765 RON 
București → Lanzarote16-01 până la 20-01-2024691 RON 
București → Tenerife23-01 până la 28-01-2024760 RON 
București → Tenerife02-02 până la 07-02-2024666 RON 
București → Lanzarote03-02 până la 08-02-2024547 RON 
București → Fuerteventura12-02 până la 19-02-2024755 RON 
București → Tenerife20-03 până la 25-03-2024746 RON 


Când să-ți cumperi bilete de avion pentru a merge în Insulele Canare (din București)?

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Fuerteventura

Prețul biletelor către Fuerteventura variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Fuerteventura, trebuie să vă cumpărați biletul într-o luni. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Fuerteventura.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Fuerteventura în Insulele Canare 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 999 RON , ceea ce înseamnă o economie de 115 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 10 până la 11 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (1098 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Fuerteventura și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Lanzarote

Prețul biletelor către Lanzarote variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Lanzarote, trebuie să vă cumpărați biletul într-o miercuri. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Lanzarote.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Lanzarote în Insulele Canare 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 984 RON , ceea ce înseamnă o economie de 110 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 6 până la 7 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (671 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Lanzarote și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Gran Canaria

Prețul biletelor către Gran Canaria variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Gran Canaria, trebuie să vă cumpărați biletul într-o sâmbătă. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Gran Canaria.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Gran Canaria în Insulele Canare 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 904 RON , ceea ce înseamnă o economie de 125 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 11 până la 12 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (492 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Gran Canaria și alte statistici

Cel mai bun moment pentru a cumpăra biletul de avion de la București la Tenerife

Prețul biletelor către Tenerife variază în funcție de cât timp înainte se face rezervarea. Graficul de mai jos arată evoluția medie a prețului biletelor în funcție de numărul de luni înainte de plecare. Un alt aspect important este ziua rezervării. Conform calculelor noastre, pentru a plăti mai puțin pentru zborul București->Tenerife, trebuie să vă cumpărați biletul într-o marţi. Pentru mai multe detalii, consultați pagina când să cumpărați bilete de avion către Tenerife.

Analiză de date:

Cumpărați biletul de avion pentru a merge la Tenerife în Insulele Canare 1 până la 2 de luni înainte de plecare pentru a obține cel mai bun preț (prețul mediu în acest interval este de 875 RON , ceea ce înseamnă o economie de 279 RON în comparație cu prețul mediu global). Cu toate acestea, nu cumpărați biletul 6 până la 7 de luni în avans sau veți plăti un preț mare (284 RON mai mult decât prețul mediu).

Când să-ți cumperi biletul de avion București-Tenerife și alte statisticiMonedă