Când să mergi în Chetumal

Când să mergi în Chetumal? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

 • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Chetumal sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iulie, Noiembrie și Decembrie
 • În medie, cele mai calde luni sunt Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie
 • Iunie este luna cea mai ploioasa
 • Cele mai bune luni pentru înot sunt Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie


Prognoza meteo anuală pentru Chetumal

Pentru informații complete despre climă și vreme în Chetumal într-o anumită lună, faceți clic pe linia corespunzătoare de mai jos:

Ianuarie 70°F/83°F
3.5in
Februarie 72°F/85°F
2.1in
Martie 72°F/86°F
1.8in
Aprilie 76°F/90°F
2.4in
Mai 79°F/90°F
5in
Iunie 79°F/88°F
11.5in
Iulie 79°F/90°F
7.2in
August 79°F/92°F
8.7in
Septembrie 77°F/90°F
8.8in
Octombrie 76°F/88°F
9in
Noiembrie 72°F/85°F
4.8in
Decembrie 70°F/85°F
3.1in


Vremea și clima în Chetumal

Conform clasificării Köppen-Geiger, orașul Chetumal este caracterizat de un climat de savană tropicală (cu ierni uscate). Temperatura maximă în Chetumal este în medie de 88°F, medie anuală (variază de la 83°F în luna ianuarie la 92°F în luna august). Volumul de precipitații atinge 67.7in pe an, cu o valoare minimă de 1.8in în luna martie și o valoare maximă de 11.5in în luna iunie.
 • Între lunile ianuarie și mai clima este frumoasă. La venirea serii, temperatura medie este de 85°F și plouă în mai aproximativ 5in.
 • În luna iunie clima este OK. Recordul de temperatură luna aceasta este 103°F și vă puteți aștepta la 11.5in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • Între lunile iulie și august clima este favorabilă. Temperatura ajunge la 92°F și vă puteți aștepta la 8.7in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • În luna septembrie clima este corectă. De exemplu 90°F este temperatura maximă în luna septembrie și, în septembrie, sunt de așteptat 14 zile cu ploaie.
 • Din octombrie până în decembrie clima este bună. De exemplu 85°F este temperatura maximă în luna decembrie și plouă aproximativ 3.1in în fiecare lună.


Grafice: temperatura și precipitațiile în Chetumal

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Chetumal : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, temperatura mării, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Temperatura mării

Umiditate


Număr de turiști și sezoane turistice în Chetumal

Consultați datele și graficele noastre pentru a afla care este perioada sezonului turistic de vârf în Chetumal (și, prin urmare, perioada în care această zonă este vizitată de cel mai mare număr de turiști).

Sezoane turistice în Chetumal

 • Perioada de extrasezon extrem în Chetumal
  Lunile în care se înregistrează cel mai scăzut număr de turiști sunt Mai, Iunie, Septembrie și Octombrie.
 • Perioada de extrasezon în Chetumal
  Lunile în care numărul de turiști este scăzut sunt Ianuarie, Februarie, Martie și Noiembrie.
 • Perioada de sezon de vârf în Chetumal
  Numărul turiștilor care frecventează Chetumal este ridicat în Aprilie, Iulie și August.
 • Perioada de sezon de vârf extrem în Chetumal
  Numărul maxim de turiști se înregistrează în Chetumal în Decembrie.

Grafic: indicele de frecventare în Chetumal de către turiști, pentru fiecare lunăCea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Chetumal la prețuri mici

Prețurile medii ale cazării la hotel în Chetumal, în fiecare lună

În general, în luna Septembrie puteți găsi cel mai mic preț la camere de hotel în Chetumal. Dacă doriți să faceți economii, aceasta este o perioadă bună în care vă puteți programa călătoria! În schimb, statistic vorbind, cele mai mari prețuri la camerele de hotel se înregistrează în luna Aprilie.

Rezervați o cameră de hotel la cel mai bun preț

Preț mediu pentru închirierea unei mașini în Chetumal

Închirierea unei mașini în Chetumal costă în medie 70 RON/zi. Acest preț variază cu aproximativ 14.9 RON, în funcție de lună. Astfel, în luna septembrie, închirierea unei mașini pentru 24 h costă în medie 60 RON, aceasta fiind cea mai bună perioadă dacă doriți să faceți economii! Prețul mediu în luna decembrie este de 75 RON.

Închiriați o mașină la cel mai bun preț


Alte orașe și locuri în apropiere de Chetumal

Chargement en cours
Legendă: Chetumal alte locații


Modificați unitățile