Când să mergi în Puerto Morelos

Când să mergi în Puerto Morelos? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

  • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Puerto Morelos sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iulie, Noiembrie și Decembrie
  • În medie, cele mai calde luni sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie
  • Cele mai ploioase luni sunt Iunie, Septembrie și Octombrie
  • Cele mai bune luni pentru înot sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie


Prognoza meteo anuală pentru Puerto Morelos

Pentru informații complete despre climă și vreme în Puerto Morelos într-o anumită lună, faceți clic pe linia corespunzătoare de mai jos:

Ianuarie 74°F/81°F
4.8in
Februarie 74°F/81°F
2.5in
Martie 76°F/83°F
2.3in
Aprilie 77°F/85°F
3.6in
Mai 81°F/86°F
7.2in
Iunie 81°F/88°F
14.3in
Iulie 81°F/88°F
7in
August 83°F/90°F
9.8in
Septembrie 81°F/88°F
11.6in
Octombrie 79°F/86°F
13.1in
Noiembrie 76°F/83°F
7.4in
Decembrie 76°F/83°F
4.6in


Vremea și clima în Puerto Morelos

Conform clasificării Köppen-Geiger, orașul Puerto Morelos este caracterizat de un climat de savană tropicală (cu ierni uscate). Temperatura maximă în Puerto Morelos este în medie de 85°F, medie anuală (variază de la 81°F în luna ianuarie la 90°F în luna august). Volumul de precipitații atinge 87.9in pe an, cu o valoare minimă de 2.3in în luna martie și o valoare maximă de 14.3in în luna iunie.
  • Între lunile janvier și mai clima este frumoasă. La venirea serii, temperatura medie este de 83°F și, în mai, sunt de așteptat 9 zile cu ploaie.
  • Din juin până în novembre clima este acceptabilă, totuși OK. La prânz, sunt în medie 83°F și plouă în novembre aproximativ 7.4in.
  • În luna décembre clima este frumoasă. La prânz, sunt în medie 81°F și vă puteți aștepta la 4.6in de ploaie pe lună în această perioadă.


Grafice: temperatura și precipitațiile în Puerto Morelos

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Puerto Morelos : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, temperatura mării, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Temperatura mării

Umiditate


Număr de turiști și sezoane turistice în Puerto Morelos

Consultați datele și graficele noastre pentru a afla care este perioada sezonului turistic de vârf în Puerto Morelos (și, prin urmare, perioada în care această zonă este vizitată de cel mai mare număr de turiști).

Sezoane turistice în Puerto Morelos

  • Perioada de sezon de vârf în Puerto Morelos
    Numărul turiștilor care frecventează Puerto Morelos este ridicat în Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie.

Grafic: indicele de frecventare în Puerto Morelos de către turiști, pentru fiecare lunăAlte orașe și locuri în apropiere de Puerto Morelos

Chargement en cours
Legendă: Puerto Morelos alte locații

Modificați unitățile