Când să mergi în Querétaro

Când să mergi în Querétaro? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

 • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Querétaro sunt Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie
 • În medie, cele mai calde luni sunt Martie, Aprilie, Mai și Iunie
 • Querétaro are perioade secetoase în Ianuarie și Decembrie
 • Ianuarie este luna cea mai rece a anului
 • Cele mai ploioase luni sunt Iulie și Septembrie


Prognoza meteo anuală pentru Querétaro

Pentru informații complete despre climă și vreme în Querétaro într-o anumită lună, faceți clic pe linia corespunzătoare de mai jos:

Ianuarie 47°F/72°F
0.3in
Februarie 49°F/77°F
0.7in
Martie 50°F/81°F
0.9in
Aprilie 56°F/85°F
0.8in
Mai 59°F/85°F
2.1in
Iunie 58°F/81°F
4.3in
Iulie 56°F/77°F
5.6in
August 56°F/77°F
3.9in
Septembrie 56°F/77°F
4.8in
Octombrie 52°F/76°F
2in
Noiembrie 49°F/74°F
0.6in
Decembrie 49°F/74°F
0.2in


Vremea și clima în Querétaro

Conform clasificării Köppen-Geiger, orașul Querétaro este caracterizat de un climat semi-arid (de stepă) rece. Temperatura maximă în Querétaro este în medie de 77°F, medie anuală (variază de la 72°F în luna ianuarie la 85°F în luna mai). Volumul de precipitații atinge 25.9in pe an, cu o valoare minimă de 0.2in în luna decembrie și o valoare maximă de 5.6in în luna iulie.
 • Între janvier și février clima este OK. Termometrul ajunge la 77°F°C și plouă aproximativ 4% din timp în luna février.
 • Între lunile mars și juin clima este frumoasă. La prânz, sunt în medie 79°F și vă puteți aștepta la 4.3in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • În luna juillet clima este doar OK. De exemplu 77°F este temperatura maximă în luna juillet și plouă aproximativ 5.6in în fiecare lună.
 • Din août până în octobre clima este frumoasă. De exemplu 76°F este temperatura maximă în luna octobre și, în octobre, sunt de așteptat 3 zile cu ploaie.
 • Între novembre și décembre clima nu este bună, dar totuși OK. De exemplu 74°F este temperatura maximă în luna décembre și plouă în décembre aproximativ 0.2in.

Querétaro : Ville historique de Queretaro au MexiqueGrafice: temperatura și precipitațiile în Querétaro

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Querétaro : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Umiditate


Număr de turiști și sezoane turistice în Querétaro

Consultați datele și graficele noastre pentru a afla care este perioada sezonului turistic de vârf în Querétaro (și, prin urmare, perioada în care această zonă este vizitată de cel mai mare număr de turiști).

Sezoane turistice în Querétaro

 • Perioada de extrasezon extrem în Querétaro
  Lunile în care se înregistrează cel mai scăzut număr de turiști sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Mai, Iunie, Septembrie, Octombrie și Noiembrie.
 • Perioada de extrasezon în Querétaro
  Lunile în care numărul de turiști este scăzut sunt Aprilie.
 • Perioada de sezon de vârf extrem în Querétaro
  Numărul maxim de turiști se înregistrează în Querétaro în Iulie, August și Decembrie.

Grafic: indicele de frecventare în Querétaro de către turiști, pentru fiecare lunăCea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Querétaro la prețuri mici

Prețurile medii ale cazării la hotel în Querétaro, în fiecare lună

În general, în luna Iulie puteți găsi cel mai mic preț la camere de hotel în Querétaro. Dacă doriți să faceți economii, aceasta este o perioadă bună în care vă puteți programa călătoria! În schimb, statistic vorbind, cele mai mari prețuri la camerele de hotel se înregistrează în luna Decembrie.

Rezervați o cameră de hotel la cel mai bun preț

Preț mediu pentru închirierea unei mașini în Querétaro

Închirierea unei mașini în Querétaro costă în medie 75 RON/zi. Acest preț variază cu aproximativ 14.9 RON, în funcție de lună. Astfel, în luna septembrie, închirierea unei mașini pentru 24 h costă în medie 65 RON, aceasta fiind cea mai bună perioadă dacă doriți să faceți economii! Prețul mediu în luna decembrie este de 80 RON.

Închiriați o mașină la cel mai bun preț


Alte orașe și locuri în apropiere de Querétaro

Chargement en cours
Legendă: Querétaro alte locații


Modificați unitățile