Când să mergi în Bergen

Când să mergi în Bergen? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

 • Cea mai bună lună pentru vremea bună în Bergen este luna Iulie
 • Februarie este luna cea mai rece a anului
 • Cele mai ploioase luni sunt Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie


Prognoza meteo anuală pentru Bergen

Pentru informații complete despre climă și vreme în Bergen într-o anumită lună, faceți clic pe linia corespunzătoare de mai jos:

Ianuarie 36°F/38°F
12.3in
Februarie 34°F/38°F
9.8in
Martie 38°F/41°F
11.1in
Aprilie 41°F/47°F
6.5in
Mai 49°F/52°F
6.9in
Iunie 54°F/59°F
6.4in
Iulie 58°F/63°F
8in
August 58°F/63°F
10.7in
Septembrie 54°F/59°F
14.2in
Octombrie 49°F/52°F
15.7in
Noiembrie 43°F/45°F
14.6in
Decembrie 38°F/41°F
16.2in


Vremea și clima în Bergen

Conform clasificării Köppen-Geiger, orașul Bergen este caracterizat de un climat temperat-oceanic (cu veri calde). Temperatura maximă în Bergen este în medie de 50°F, medie anuală (variază de la 38°F în luna februarie la 63°F în luna august). Volumul de precipitații atinge 132.2in pe an, cu o valoare minimă de 6.4in în luna iunie și o valoare maximă de 16.2in în luna decembrie.
 • Între ianuarie și aprilie clima este foarte nefavorabilă. Recordul de temperatură luna aceasta este 61°F și plouă aproximativ 29% din timp în luna aprilie.
 • în mai clima este nefavorabilă. La prânz, sunt în medie 52°F și vă puteți aștepta la 6.9in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • în iunie clima este acceptabilă, totuși OK. Recordul de temperatură luna aceasta este 74°F și vă puteți aștepta la 6.4in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • În luna iulie clima este frumoasă. De exemplu 63°F este temperatura maximă în luna iulie și plouă în iulie aproximativ 8in.
 • Din august până în septembrie clima este OK. Recordul de temperatură luna aceasta este 72°F și plouă aproximativ 50% din timp în luna septembrie.
 • În luna octombrie clima este rea. De exemplu 52°F este temperatura maximă în luna octombrie și vă puteți aștepta la 15.7in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • Din noiembrie până în decembrie clima este foarte rea. La prânz, sunt în medie 40°F și plouă aproximativ 16.2in în fiecare lună.

Bergen : BergenGrafice: temperatura și precipitațiile în Bergen

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Bergen : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, temperatura mării, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Temperatura mării

Umiditate


Număr de turiști și sezoane turistice în Bergen

Consultați datele și graficele noastre pentru a afla care este perioada sezonului turistic de vârf în Bergen (și, prin urmare, perioada în care această zonă este vizitată de cel mai mare număr de turiști).

Sezoane turistice în Bergen

 • Perioada de extrasezon extrem în Bergen
  Lunile în care se înregistrează cel mai scăzut număr de turiști sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Noiembrie și Decembrie.
 • Perioada de extrasezon în Bergen
  Lunile în care numărul de turiști este scăzut sunt Aprilie și Octombrie.
 • Perioada de sezon de vârf în Bergen
  Numărul turiștilor care frecventează Bergen este ridicat în Mai, Iunie și Septembrie.
 • Perioada de sezon de vârf extrem în Bergen
  Numărul maxim de turiști se înregistrează în Bergen în Iulie și August.

Grafic: indicele de frecventare în Bergen de către turiști, pentru fiecare lună


Cea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Bergen la prețuri mici

Prețurile medii ale cazării la hotel în Bergen, în fiecare lună

În general, în luna Februarie puteți găsi cel mai mic preț la camere de hotel în Bergen. Dacă doriți să faceți economii, aceasta este o perioadă bună în care vă puteți programa călătoria! În schimb, statistic vorbind, cele mai mari prețuri la camerele de hotel se înregistrează în luna Iunie.

Rezervați o cameră de hotel la cel mai bun preț

Preț mediu pentru închirierea unei mașini în Bergen

Închirierea unei mașini în Bergen costă în medie 208 RON/zi. Acest preț variază cu aproximativ 125 RON, în funcție de lună. Astfel, în luna aprilie, închirierea unei mașini pentru 24 h costă în medie 148 RON, aceasta fiind cea mai bună perioadă dacă doriți să faceți economii! Prețul mediu în luna martie este de 272 RON.

Închiriați o mașină la cel mai bun prețAlte orașe și locuri în apropiere de Bergen

Chargement en cours
Legendă: Bergen alte locații

Modificați unitățile