Când să mergi în Holguín

Când să mergi în Holguín? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

 • Vremea este bună pe tot parcursul anului în Holguín
 • În medie, cele mai calde luni sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie
 • Cele mai ploioase luni sunt Mai, Septembrie și Octombrie
 • Cele mai bune luni pentru înot sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie


Prognoza meteo anuală pentru Holguín

Pentru informații complete despre climă și vreme în Holguín într-o anumită lună, faceți clic pe linia corespunzătoare de mai jos:

Ianuarie 70°F/85°F
1.1in
Februarie 70°F/86°F
0.9in
Martie 72°F/86°F
1.1in
Aprilie 76°F/90°F
2.1in
Mai 77°F/90°F
4.5in
Iunie 79°F/92°F
3.1in
Iulie 79°F/94°F
3in
August 79°F/94°F
3.1in
Septembrie 79°F/92°F
4.3in
Octombrie 77°F/90°F
4in
Noiembrie 74°F/86°F
2.1in
Decembrie 72°F/85°F
1.2in


Vremea și clima în Holguín

Conform clasificării Köppen-Geiger, orașul Holguín este caracterizat de un climat de savană tropicală (cu ierni uscate). Temperatura maximă în Holguín este în medie de 88°F, medie anuală (variază de la 85°F în luna ianuarie la 94°F în luna august). Volumul de precipitații atinge 30.4in pe an, cu o valoare minimă de 0.9in în luna februarie și o valoare maximă de 4.5in în luna mai.
 • Din ianuarie până în aprilie clima este favorabilă. La venirea serii, temperatura medie este de 79°F și plouă aproximativ 2.1in în fiecare lună.
 • Între mai și iunie clima este corectă. De exemplu 92°F este temperatura maximă în luna iunie și plouă aproximativ 18% din timp în luna iunie.
 • În luna iulie clima este bună. Recordul de temperatură luna aceasta este 103°F și plouă aproximativ 17% din timp în luna iulie.
 • Între lunile august și octombrie clima este doar OK. Termometrul ajunge la 90°F°C și plouă aproximativ 4in în fiecare lună.
 • Din noiembrie până în decembrie clima este favorabilă. În medie, dimineața sunt 72°F și plouă aproximativ 1.2in în fiecare lună.

Holguín : HolguinGrafice: temperatura și precipitațiile în Holguín

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Holguín : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, temperatura mării, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Temperatura mării

Umiditate


Număr de turiști și sezoane turistice în Holguín

Consultați datele și graficele noastre pentru a afla care este perioada sezonului turistic de vârf în Holguín (și, prin urmare, perioada în care această zonă este vizitată de cel mai mare număr de turiști).

Sezoane turistice în Holguín

 • Perioada de extrasezon extrem în Holguín
  Lunile în care se înregistrează cel mai scăzut număr de turiști sunt Mai, Iunie, Septembrie și Octombrie.
 • Perioada de sezon de vârf extrem în Holguín
  Numărul maxim de turiști se înregistrează în Holguín în Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Iulie, August, Noiembrie și Decembrie.

Grafic: indicele de frecventare în Holguín de către turiști, pentru fiecare lunăCea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Holguín la prețuri mici

Prețurile medii ale cazării la hotel în Holguín, în fiecare lună

În general, în luna Septembrie puteți găsi cel mai mic preț la camere de hotel în Holguín. Dacă doriți să faceți economii, aceasta este o perioadă bună în care vă puteți programa călătoria! În schimb, statistic vorbind, cele mai mari prețuri la camerele de hotel se înregistrează în luna Octombrie.

Rezervați o cameră de hotel la cel mai bun preț

Preț mediu pentru închirierea unei mașini în Holguín

Închirierea unei mașini în Holguín costă în medie 90 RON/zi. Acest preț variază cu aproximativ 24.9 RON, în funcție de lună. Astfel, în luna mai, închirierea unei mașini pentru 24 h costă în medie 75 RON, aceasta fiind cea mai bună perioadă dacă doriți să faceți economii! Prețul mediu în luna februarie este de 100 RON.

Închiriați o mașină la cel mai bun preț


Alte orașe și locuri în apropiere de Holguín

Chargement en cours
Legendă: Holguín alte locații


Modificați unitățile