Când să mergi în Las Vegas

Având în vedere numeroasele evenimente care au loc în Las Vegas în orice sezon, se poate spune că nu există o perioadă de evitat pentru a vizita acest oraș. Este mereu animat pe tot parcursul anului.

Cu toate acestea, dacă doriți să vă bucurați de vremea frumoasă, cea mai bună perioadă pentru a pleca la Las Vegas este între lunile martie și noiembrie. Vremea este uscată, însorită și caldă.

În timpul verii, în iulie și august, va trebui să vă pregătiți să suportați călduri puternice. De fapt, temperaturile medii sunt adesea mai mari de 35°C (95°F) . Riscul de furtuni este, de asemenea, mai mare. Cu toate acestea, mulți turiști se bucură de oraș în această perioadă.

Astfel, a pleca la Las Vegas în primăvară sau toamnă vă va permite să vă bucurați de condiții climatice plăcute și de o atmosferă mai liniștită. În aceste două sezoane, ploile sunt rare și temperaturile sunt ridicate. În noiembrie, temperatura este încă de aproape 17°C (63°F) .

În cele din urmă, perioada Crăciunului și a Anului Nou cunoaște o mare aglomerație la Las Vegas, în ciuda frigului. Astfel, chiar dacă vremea nu este favorabilă, puteți alege această perioadă pentru călătoria dumneavoastră.

Dacă vă întrebați când să mergeți la Las Vegas, să știți că nu există cu adevărat o alegere greșită. Depinde doar de dumneavoastră să alegeți cea mai bună perioadă în funcție de dorințele dumneavoastră.

Deci, când este cel mai bun moment pentru a merge în Las Vegas? Iată câteva informații suplimentare pentru a vă ajuta în decizia dvs.:

 • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Las Vegas sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie
 • În medie, cele mai calde luni sunt Iunie, Iulie și August
 • Iunie este luna cea mai secetoasă
 • Ianuarie este luna cea mai rece a anuluiPrognoza meteo anuală pentru Las Vegas

Infograficul celor mai bune perioade pentru a vizita Las Vegas
Infograficul celor mai bune perioade pentru a vizita Las Vegas ©unde-si-cand.net

Detalii despre vremea în Las Vegas de la lună la lună

Pentru a obține toate informațiile despre climă și vreme în Las Vegas pentru o lună specifică, faceți clic pe link-ul corespunzător de mai jos:

Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie DecembrieVremea și clima în Las Vegas

Adevărată oază în inima deșertului din Nevada, Las Vegas este un oraș cu un climat deșertic. Iubitorii soarelui vor aprecia cele 300 de zile însorite pe an. Las Vegas are temperaturi blânde pe tot parcursul anului, devenind toride în timpul verii.

Pe loc, precipitațiile sunt rare și cerul este aproape mereu albastru.

În general, climatul din Las Vegas este extrem de plăcut, cu câteva aspecte de luat în considerare în funcție de anotimpuri.

Climatul din Las Vegas vara

Spre deosebire de orașele din nord precum Chicago sau de coastă precum San Francisco, care au o umiditate ridicată, Las Vegas se bucură de un climat uscat și foarte cald vara.

Temperatura medie în iulie și august se situează între 30 și 37°C (99°F) . Cu toate acestea, se pot înregistra valuri de căldură de până la peste 40°C (104°F) . Căldura persistă chiar și pe timp de noapte și seară, ceea ce poate face climatul dificil de suportat.

Pe loc, umiditatea este extrem de scăzută în această perioadă. În schimb, se pot înregistra câteva furtuni care trec de obicei în mai puțin de o oră.

Astfel, vremea este cu totul favorabilă pentru o ședere în Las Vegas vara, dacă nu te deranjează prea mult căldura.

Climatul din Las Vegas iarna

Datorită deșertului, climatul din Las Vegas iarna este relativ răcoros. Temperaturile sunt cuprinse între aproximativ 8 și 10°C (50°F) în decembrie și ianuarie. Ele cresc ușor începând din luna februarie, ajungând aproape la 15°C (59°F) uneori.

Cu toate acestea, zilele rămân foarte plăcute. De fapt, vremea în Las Vegas iarna este foarte însorită și ploile sunt rare.

Climatul din Las Vegas primăvara

Primăvara este o perioadă plăcută pentru a descoperi Las Vegas și în general Nevada.

Aici se înregistrează temperaturi ridicate în jur de 20°C (68°F) în martie și de 25°C (77°F) în mai. Până în iunie, nu este nici prea cald, nici prea frig, ceea ce permite să te bucuri din plin de oraș.

În plus, ploile sunt rare și cerul este mereu albastru.

Climatul din Las Vegas toamna

Toamna este o frumoasă prelungire a verii în Las Vegas. În septembrie, temperaturile sunt încă foarte ridicate, adesea în jur de 30°C (86°F) . Începând din octombrie, temperaturile sunt de aproximativ 20-25 °C.

Soarele este întotdeauna prezent și ploile sunt sporadice. În concluzie, vremea este cu adevărat ideală în această regiune în timpul acestui sezon.

Las Vegas : Las VegasGrafice: temperatura și precipitațiile în Las Vegas

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Las Vegas : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Umiditate


Număr de turiști și sezoane turistice în Las Vegas

Consultați datele și graficele noastre pentru a afla care este perioada sezonului turistic de vârf în Las Vegas (și, prin urmare, perioada în care această zonă este vizitată de cel mai mare număr de turiști).

Sezoane turistice în Las Vegas

 • Perioada de extrasezon extrem în Las Vegas
  Lunile în care se înregistrează cel mai scăzut număr de turiști sunt Ianuarie și Februarie.
 • Perioada de extrasezon în Las Vegas
  Lunile în care numărul de turiști este scăzut sunt Martie și Aprilie.
 • Perioada de sezon de vârf în Las Vegas
  Numărul turiștilor care frecventează Las Vegas este ridicat în Iunie, Iulie, Noiembrie și Decembrie.
 • Perioada de sezon de vârf extrem în Las Vegas
  Numărul maxim de turiști se înregistrează în Las Vegas în Mai, August, Septembrie și Octombrie.

Grafic: indicele de frecventare în Las Vegas de către turiști, pentru fiecare lunăCea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Las Vegas la prețuri mici

Prețurile medii ale cazării la hotel în Las Vegas, în fiecare lună

În general, în luna Iulie puteți găsi cel mai mic preț la camere de hotel în Las Vegas. Dacă doriți să faceți economii, aceasta este o perioadă bună în care vă puteți programa călătoria! În schimb, statistic vorbind, cele mai mari prețuri la camerele de hotel se înregistrează în luna Noiembrie.

Rezervați o cameră de hotel la cel mai bun preț

Prețul mediu al biletelor de avion pentru destinația Las Vegas

Prețul unui bilet de avion dus-întors pe ruta București-Las Vegas este în medie mai scăzut dacă plecați în luna februarie (în medie 3610 RON): aceasta este cea mai bună perioadă pentru persoanele cu buget redus. Pe de altă parte, dacă plecați în călătorie în luna iulie, puteți plăti cu 1317 RON mai mult pentru un bilet de avion cu destinația Las Vegas.

Cumpărați un bilet de avion la cel mai bun preț Prețurile biletelor de avion către Las Vegas

Preț mediu pentru închirierea unei mașini în Las Vegas

Închirierea unei mașini în Las Vegas costă în medie 529 RON/zi. Acest preț variază cu aproximativ 100 RON, în funcție de lună. Astfel, în luna ianuarie, închirierea unei mașini pentru 24 h costă în medie 484 RON, aceasta fiind cea mai bună perioadă dacă doriți să faceți economii! Prețul mediu în luna iulie este de 584 RON.

Închiriați o mașină la cel mai bun preț


Alte orașe și locuri în apropiere de Las Vegas

Când să mergi în Statele Unite ale Americii?

Chargement en cours
Legendă: Las Vegas alte locații

Modificați unitățile