Când să mergi în Baracoa

Când să mergi în Baracoa? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

 • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Baracoa sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Noiembrie și Decembrie
 • În medie, cele mai calde luni sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie
 • Cele mai ploioase luni sunt Mai, Octombrie și Noiembrie
 • Temperatura mării este potrivită pentru înot pe tot parcursul anului


Prognoza meteo anuală pentru Baracoa

Pentru informații complete despre climă și vreme în Baracoa într-o anumită lună, faceți clic pe linia corespunzătoare de mai jos:

Ianuarie 74°F/81°F
4in
Februarie 76°F/81°F
3in
Martie 76°F/81°F
3in
Aprilie 77°F/83°F
4in
Mai 79°F/85°F
6.8in
Iunie 81°F/86°F
4.3in
Iulie 83°F/86°F
4.3in
August 83°F/86°F
4.9in
Septembrie 83°F/86°F
4.7in
Octombrie 81°F/86°F
7.4in
Noiembrie 77°F/83°F
6in
Decembrie 77°F/81°F
4.4in


Vremea și clima în Baracoa

Conform clasificării Köppen-Geiger, orașul Baracoa este caracterizat de un climat de savană tropicală (cu ierni uscate). Temperatura maximă în Baracoa este în medie de 83°F, medie anuală (variază de la 81°F în luna martie la 86°F în luna septembrie). Volumul de precipitații atinge 56.7in pe an, cu o valoare minimă de 3in în luna februarie și o valoare maximă de 7.4in în luna octombrie.
 • Între ianuarie și august clima este favorabilă. La venirea serii, temperatura medie este de 83°F și plouă aproximativ 4.9in în fiecare lună.
 • În luna septembrie clima este acceptabilă, totuși OK. La prânz, sunt în medie 86°F și plouă aproximativ 4.7in în fiecare lună.
 • Din octombrie până în decembrie clima este bună. În medie, dimineața sunt 77°F și vă puteți aștepta la 4.4in de ploaie pe lună în această perioadă.

Baracoa : BaracoaGrafice: temperatura și precipitațiile în Baracoa

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Baracoa : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, temperatura mării, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Temperatura mării

Umiditate


Număr de turiști și sezoane turistice în Baracoa

Consultați datele și graficele noastre pentru a afla care este perioada sezonului turistic de vârf în Baracoa (și, prin urmare, perioada în care această zonă este vizitată de cel mai mare număr de turiști).

Sezoane turistice în Baracoa

 • Perioada de extrasezon extrem în Baracoa
  Lunile în care se înregistrează cel mai scăzut număr de turiști sunt Mai, Iunie, Septembrie, Octombrie și Noiembrie.
 • Perioada de sezon de vârf extrem în Baracoa
  Numărul maxim de turiști se înregistrează în Baracoa în Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Iulie, August și Decembrie.

Grafic: indicele de frecventare în Baracoa de către turiști, pentru fiecare lunăCea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Baracoa la prețuri mici

Prețurile medii ale cazării la hotel în Baracoa, în fiecare lună

În general, în luna Septembrie puteți găsi cel mai mic preț la camere de hotel în Baracoa. Dacă doriți să faceți economii, aceasta este o perioadă bună în care vă puteți programa călătoria! În schimb, statistic vorbind, cele mai mari prețuri la camerele de hotel se înregistrează în luna Ianuarie.

Rezervați o cameră de hotel la cel mai bun preț


Alte orașe și locuri în apropiere de Baracoa

Chargement en cours
Legendă: Baracoa alte locații


Modificați unitățile