Când să mergi în Abu Dhabi

Cea mai bună perioadă pentru a vizita Abu Dhabi depinde de mai mulți factori, inclusiv climatul, sezonul turistic și activitățile pe care intenționați să le faceți în timpul șederii dumneavoastră.

În ceea ce privește condițiile meteorologice, perioada cu adevărat ideală pentru a vizita Abu Dhabi este în lunile noiembrie până în aprilie. În aceste luni, vremea este favorabilă, cu temperaturi mai blânde, ceea ce face explorarea orașului și a împrejurimilor sale mai plăcută. Cu toate acestea, puteți vizita Abu Dhabi și în lunile mai și octombrie, dar să vă așteptați la o creștere a temperaturilor, în special în mai.

Pentru cei care doresc să se scalde în Abu Dhabi, o pot face aproape tot timpul anului, cu o temperatură a apei cuprinsă între 20°C (68°F) și 35°C (95°F) . Cele mai bune luni pentru înot sunt: martie până în ianuarie.

Fluxul de turiști în Abu Dhabi este la apogeu în aprilie, noiembrie și decembrie. Aceste luni corespund sezonului turistic de vârf, în timpul căruia orașul oferă diverse activități și evenimente. Cu toate acestea, trebuie menționat că în această perioadă, tarifele de cazare pot fi mai ridicate și atracțiile turistice mai aglomerate.

Vizitarea în perioadele mai puțin favorabile poate avea și avantajele sale. De exemplu, în lunile cele mai calde (iunie până în august), deși temperaturile sunt extreme, hotelurile oferă adesea tarife reduse și atracțiile turistice sunt mai puțin aglomerate. În plus, Abu Dhabi fiind un oraș modern, multe atracții, precum centrele comerciale și muzeele, sunt climatizate, ceea ce permite să vă bucurați de oraș chiar și în căldura intensă.

În concluzie, cea mai bună perioadă pentru a vizita Abu Dhabi depinde de preferințele și activitățile planificate. În general, lunile ianuarie până în aprilie și noiembrie până în decembrie oferă cele mai plăcute condiții pentru o vizită.

Deci, când este cel mai bun moment pentru a merge în Abu Dhabi? Iată câteva informații suplimentare pentru a vă ajuta în decizia dvs.:

 • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Abu Dhabi sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 • În medie, cele mai calde luni sunt Mai, Iunie, Iulie, August și Septembrie
 • Abu Dhabi are perioade secetoase în Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 • Cele mai bune luni pentru înot sunt Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și NoiembriePrognoza meteo anuală pentru Abu Dhabi

Infograficul celor mai bune perioade pentru a vizita Abu Dhabi
Infograficul celor mai bune perioade pentru a vizita Abu Dhabi ©unde-si-cand.net

Detalii despre vremea în Abu Dhabi de la lună la lună

Pentru a obține toate informațiile despre climă și vreme în Abu Dhabi pentru o lună specifică, faceți clic pe link-ul corespunzător de mai jos:

Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie DecembrieVremea și clima în Abu Dhabi

Bine ați venit la Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite, cunoscută pentru clima sa aridă, prea caldă și uscată. Dacă intenționați să vizitați acest oraș măreț, este esențial să înțelegeți clima și anotimpurile sale pentru a vă planifica călătoria. Abu Dhabi are în principal două anotimpuri: unul cald, de la mai până în septembrie, și unul blând, de la octombrie până în aprilie.

Clima din Abu Dhabi vara: Anotimpul cald (Mai - Septembrie)

Anotimpul cald din Abu Dhabi se întinde de la mai până în septembrie. În aceste luni, orașul este în general foarte cald, cu temperaturi care pot ajunge până la 41°C (106°F) în iulie și august. Este o perioadă în care soarele strălucește aproape fără întreruperi, cu o medie de 14 ore de soare pe zi. Umiditatea este, de asemenea, ridicată în aceste luni, ceea ce poate face climatul destul de inconfortabil pentru cei care nu sunt obișnuiți cu astfel de condiții. Temperatura mării în această perioadă este în general în jur de 33-34°C, ceea ce face înotul plăcut.

Clima din Abu Dhabi iarna: Anotimpul blând (Octombrie - Aprilie)

Anotimpul blând din Abu Dhabi, care durează de la octombrie până în aprilie, este considerat cel mai bun moment pentru a vizita orașul. În aceste luni, temperaturile sunt mai blânde, oscilând între 19°C (67°F) și 33°C (92°F) . Precipitațiile sunt rare, iar cerul rămâne în general senin, oferind o medie de 9 până la 12 ore de soare pe zi. Temperatura mării variază între 21°C (70°F) și 29°C (85°F) , ceea ce face înotul întotdeauna posibil. Este și momentul în care umiditatea scade, făcând climatul mai confortabil pentru vizitatori.

În concluzie, Abu Dhabi, cu clima sa aridă, oferă o experiență unică vizitatorilor săi. Pentru a vă bucura pe deplin de șederea dumneavoastră, este mai bine să vă planificați călătoria în timpul anotimpului blând. Cu toate acestea, dacă puteți tolera căldura, anotimpul cald oferă, de asemenea, o expunere aproape constantă la soare și ape marine calde pentru înot. Indiferent de anotimpul pe care-l alegeți, Abu Dhabi este un oraș care cu siguranță vă va uimi cu minunile sale arhitecturale și cultura sa bogată.

Abu Dhabi : Skyline d’Abu DhabiGrafice: temperatura și precipitațiile în Abu Dhabi

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Abu Dhabi : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, temperatura mării, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Temperatura mării

Umiditate


Număr de turiști și sezoane turistice în Abu Dhabi

Consultați datele și graficele noastre pentru a afla care este perioada sezonului turistic de vârf în Abu Dhabi (și, prin urmare, perioada în care această zonă este vizitată de cel mai mare număr de turiști).

Sezoane turistice în Abu Dhabi

 • Perioada de extrasezon extrem în Abu Dhabi
  Lunile în care se înregistrează cel mai scăzut număr de turiști sunt Iunie.
 • Perioada de extrasezon în Abu Dhabi
  Lunile în care numărul de turiști este scăzut sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iulie, Septembrie și Octombrie.
 • Perioada de sezon de vârf în Abu Dhabi
  Numărul turiștilor care frecventează Abu Dhabi este ridicat în August și Noiembrie.
 • Perioada de sezon de vârf extrem în Abu Dhabi
  Numărul maxim de turiști se înregistrează în Abu Dhabi în Decembrie.

Grafic: indicele de frecventare în Abu Dhabi de către turiști, pentru fiecare lunăCea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Abu Dhabi la prețuri mici

Prețurile medii ale cazării la hotel în Abu Dhabi, în fiecare lună

În general, în luna Septembrie puteți găsi cel mai mic preț la camere de hotel în Abu Dhabi. Dacă doriți să faceți economii, aceasta este o perioadă bună în care vă puteți programa călătoria! În schimb, statistic vorbind, cele mai mari prețuri la camerele de hotel se înregistrează în luna Noiembrie.

Rezervați o cameră de hotel la cel mai bun preț

Prețul mediu al biletelor de avion pentru destinația Abu Dhabi

Prețul unui bilet de avion dus-întors pe ruta București-Abu Dhabi este în medie mai scăzut dacă plecați în luna noiembrie (în medie 1110 RON): aceasta este cea mai bună perioadă pentru persoanele cu buget redus. Pe de altă parte, dacă plecați în călătorie în luna aprilie, puteți plăti cu 418 RON mai mult pentru un bilet de avion cu destinația Abu Dhabi.

Cumpărați un bilet de avion la cel mai bun preț Prețurile biletelor de avion către Abu Dhabi

Preț mediu pentru închirierea unei mașini în Abu Dhabi

Închirierea unei mașini în Abu Dhabi costă în medie 170 RON/zi. Acest preț variază cu aproximativ 14.9 RON, în funcție de lună. Astfel, în luna septembrie, închirierea unei mașini pentru 24 h costă în medie 140 RON, aceasta fiind cea mai bună perioadă dacă doriți să faceți economii! Prețul mediu în luna iulie este de 155 RON.

Închiriați o mașină la cel mai bun preț


Alte orașe și locuri în apropiere de Abu Dhabi

Când să mergi în Emiratele Arabe Unite?

Chargement en cours
Legendă: Abu Dhabi alte locații

Modificați unitățile