Când să mergi în Sharjah

Când să mergi în Sharjah? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

 • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Sharjah sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 • În medie, cele mai calde luni sunt Mai, Iunie, Iulie, August și Septembrie
 • Sharjah are perioade secetoase în Februarie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 • Cele mai bune luni pentru înot sunt Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie

Pentru informații complete despre climă și vreme în Sharjah într-o anumită lună, faceți clic pe linia corespunzătoare de mai jos:

Ianuarie 72°F/76°F
4%
0.6in
Februarie 74°F/77°F
2%
0.2in
Martie 79°F/83°F
7%
0.5in
Aprilie 86°F/90°F
3%
0.2in
Mai 94°F/99°F
1%
0.1in
Iunie 99°F/104°F
0%
0in
Iulie 101°F/106°F
0%
0in
August 101°F/104°F
1%
0in
Septembrie 97°F/103°F
0%
0in
Octombrie 90°F/95°F
0%
0in
Noiembrie 83°F/86°F
3%
0.2in
Decembrie 76°F/79°F
4%
0.2in

Vremea și clima în Sharjah

 • Din ianuarie până în aprilie clima este perfectă. Recordul de temperatură luna aceasta este 104°F și plouă aproximativ 0.2in în fiecare lună.
 • În luna mai clima este acceptabilă, totuși OK. La prânz, sunt în medie 99°F și vă puteți aștepta la 0.1in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • în iunie clima este nefavorabilă. În medie, dimineața sunt 92°F și vă puteți aștepta la 0in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • Între lunile iulie și august clima este cea mai rea posibilă. Temperatura ajunge la 104°F și vă puteți aștepta la 0in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • În luna septembrie clima nu este bună. Termometrul ajunge la 103°F°C și vă puteți aștepta la 0in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • În luna octombrie clima este acceptabilă, totuși OK. La venirea serii, temperatura medie este de 88°F și plouă în octombrie aproximativ 0in.
 • Între noiembrie și decembrie clima este foarte bună. În medie, dimineața sunt 70°F și vă puteți aștepta la 0.2in de ploaie pe lună în această perioadă.

Sharjah :Grafice: temperatura și precipitațiile în Sharjah

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Sharjah : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, temperatura mării, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Temperatura mării

UmiditateEmiratele Arabe Unite - Harta țării

Sharjah apare pe harta de mai jos cu o pictogramă albastră. Celelalte orașe sau locații în Emiratele Arabe Unite apar pe hartă cu o pictogramă neagră. Plasați cursorul pentru informații despre climă.

Chargement en cours
Legendă: Sharjah alte locații

Principalele orașe în Emiratele Arabe Unite

Vedeți lista completă a orașelor

Modificați unitățile