Când să mergi în Sharjah

Când să mergi în Sharjah? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

 • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Sharjah sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 • În medie, cele mai calde luni sunt Mai, Iunie, Iulie, August și Septembrie
 • Sharjah are perioade secetoase în Februarie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 • Cele mai bune luni pentru înot sunt Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie


Prognoza meteo anuală pentru Sharjah

Pentru informații complete despre climă și vreme în Sharjah într-o anumită lună, faceți clic pe linia corespunzătoare de mai jos:

Lună
Ianuarie 67°F/76°F
0.8in
Februarie 68°F/77°F
0.3in
Martie 74°F/85°F
0.7in
Aprilie 81°F/92°F
0.4in
Mai 88°F/99°F
0in
Iunie 92°F/104°F
0in
Iulie 94°F/106°F
0in
August 94°F/104°F
0.1in
Septembrie 90°F/103°F
0in
Octombrie 83°F/97°F
0in
Noiembrie 76°F/86°F
0.3in
Decembrie 70°F/79°F
0.3in


Vremea și clima în Sharjah

Conform clasificării Köppen-Geiger, orașul Sharjah este caracterizat de un climat deșertic cald. Temperatura maximă în Sharjah este în medie de 92°F, medie anuală (variază de la 76°F în luna ianuarie la 106°F în luna iulie). Volumul de precipitații atinge 2.9in pe an, cu o valoare minimă de 0in în luna septembrie și o valoare maximă de 0.8in în luna ianuarie.
 • Din ianuarie până în aprilie clima este perfectă. Recordul de temperatură luna aceasta este 103°F și plouă aproximativ 0.4in în fiecare lună.
 • În luna mai clima este acceptabilă, totuși OK. La prânz, sunt în medie 99°F și vă puteți aștepta la 0in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • în iunie clima este nefavorabilă. În medie, dimineața sunt 92°F și vă puteți aștepta la 0in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • Între lunile iulie și august clima este cea mai rea posibilă. Temperatura ajunge la 104°F și vă puteți aștepta la 0.1in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • În luna septembrie clima nu este bună. Termometrul ajunge la 103°F°C și vă puteți aștepta la 0in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • În luna octombrie clima este acceptabilă, totuși OK. La venirea serii, temperatura medie este de 88°F și plouă în octombrie aproximativ 0in.
 • Între noiembrie și decembrie clima este foarte bună. În medie, dimineața sunt 70°F și vă puteți aștepta la 0.3in de ploaie pe lună în această perioadă.

Sharjah :Grafice: temperatura și precipitațiile în Sharjah

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Sharjah : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, temperatura mării, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Temperatura mării

Umiditate


Număr de turiști și sezoane turistice în Sharjah

Consultați datele și graficele noastre pentru a afla care este perioada sezonului turistic de vârf în Sharjah (și, prin urmare, perioada în care această zonă este vizitată de cel mai mare număr de turiști).

Sezoane turistice în Sharjah

 • Perioada de extrasezon extrem în Sharjah
  Lunile în care se înregistrează cel mai scăzut număr de turiști sunt Iunie.
 • Perioada de extrasezon în Sharjah
  Lunile în care numărul de turiști este scăzut sunt Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie.
 • Perioada de sezon de vârf în Sharjah
  Numărul turiștilor care frecventează Sharjah este ridicat în Ianuarie.
 • Perioada de sezon de vârf extrem în Sharjah
  Numărul maxim de turiști se înregistrează în Sharjah în Decembrie.

Grafic: indicele de frecventare în Sharjah de către turiști, pentru fiecare lunăCea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Sharjah la prețuri mici

Prețurile medii ale cazării la hotel în Sharjah, în fiecare lună

În general, în luna August puteți găsi cel mai mic preț la camere de hotel în Sharjah. Dacă doriți să faceți economii, aceasta este o perioadă bună în care vă puteți programa călătoria! În schimb, statistic vorbind, cele mai mari prețuri la camerele de hotel se înregistrează în luna Decembrie.

Rezervați o cameră de hotel la cel mai bun preț


Alte orașe și locuri în apropiere de Sharjah

Când să mergi în Emiratele Arabe Unite?

Chargement en cours
Legendă: Sharjah alte locații

Modificați unitățile