Când să mergi în Dubai

Când să mergi în Dubai? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

 • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Dubai sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 • În medie, cele mai calde luni sunt Mai, Iunie, Iulie, August și Septembrie
 • Dubai are perioade secetoase în Februarie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie, Noiembrie și Decembrie
 • Cele mai bune luni pentru înot sunt Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie


Prognoza meteo anuală pentru Dubai

Infograficul celor mai bune perioade pentru a vizita Dubai
Infograficul celor mai bune perioade pentru a vizita Dubai ©unde-si-cand.net

Detalii despre vremea în Dubai de la lună la lună

Pentru a obține toate informațiile despre climă și vreme în Dubai pentru o lună specifică, faceți clic pe link-ul corespunzător de mai jos:

Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie DecembrieVremea și clima în Dubai

Conform clasificării Köppen-Geiger, orașul Dubai este caracterizat de un climat deșertic cald. Temperatura maximă în Dubai este în medie de 92°F, medie anuală (variază de la 76°F în luna ianuarie la 104°F în luna iulie). Volumul de precipitații atinge 2.7in pe an, cu o valoare minimă de 0in în luna iunie și o valoare maximă de 0.7in în luna ianuarie.
 • Între ianuarie și aprilie clima este foarte bună. La prânz, sunt în medie 90°F și vă puteți aștepta la 0.3in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • în mai clima este corectă. În medie, dimineața sunt 88°F și, în mai, sunt de așteptat 0 zile cu ploaie.
 • Între iunie și septembrie clima este cea mai rea posibilă. În medie, dimineața sunt 90°F și vă puteți aștepta la 0in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • În luna octombrie clima nu este bună, dar totuși OK. Termometrul ajunge la 95°F°C și plouă aproximativ 0in în fiecare lună.
 • Între noiembrie și decembrie clima este foarte bună. Termometrul ajunge la 79°F°C și plouă în decembrie aproximativ 0.4in.

Dubai : Skyline de DubaïGrafice: temperatura și precipitațiile în Dubai

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Dubai : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, temperatura mării, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Temperatura mării

Umiditate


Număr de turiști și sezoane turistice în Dubai

Consultați datele și graficele noastre pentru a afla care este perioada sezonului turistic de vârf în Dubai (și, prin urmare, perioada în care această zonă este vizitată de cel mai mare număr de turiști).

Sezoane turistice în Dubai

 • Perioada de extrasezon extrem în Dubai
  Lunile în care se înregistrează cel mai scăzut număr de turiști sunt Iunie și Iulie.
 • Perioada de extrasezon în Dubai
  Lunile în care numărul de turiști este scăzut sunt Februarie, Martie, Aprilie, Mai, August, Septembrie și Octombrie.
 • Perioada de sezon de vârf în Dubai
  Numărul turiștilor care frecventează Dubai este ridicat în Ianuarie și Noiembrie.
 • Perioada de sezon de vârf extrem în Dubai
  Numărul maxim de turiști se înregistrează în Dubai în Decembrie.

Grafic: indicele de frecventare în Dubai de către turiști, pentru fiecare lunăCea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Dubai la prețuri mici

Prețurile medii ale cazării la hotel în Dubai, în fiecare lună

În general, în luna Iulie puteți găsi cel mai mic preț la camere de hotel în Dubai. Dacă doriți să faceți economii, aceasta este o perioadă bună în care vă puteți programa călătoria! În schimb, statistic vorbind, cele mai mari prețuri la camerele de hotel se înregistrează în luna Decembrie.

Rezervați o cameră de hotel la cel mai bun preț

Prețul mediu al biletelor de avion pentru destinația Dubai

Prețul unui bilet de avion dus-întors pe ruta București-Dubai este în medie mai scăzut dacă plecați în luna ianuarie (în medie 1590 RON): aceasta este cea mai bună perioadă pentru persoanele cu buget redus. Pe de altă parte, dacă plecați în călătorie în luna aprilie, puteți plăti cu 613 RON mai mult pentru un bilet de avion cu destinația Dubai.

Cumpărați un bilet de avion la cel mai bun preț Prețurile biletelor de avion către Dubai

Preț mediu pentru închirierea unei mașini în Dubai

Închirierea unei mașini în Dubai costă în medie 294 RON/zi. Acest preț variază cu aproximativ 50 RON, în funcție de lună. Astfel, în luna august, închirierea unei mașini pentru 24 h costă în medie 265 RON, aceasta fiind cea mai bună perioadă dacă doriți să faceți economii! Prețul mediu în luna noiembrie este de 314 RON.

Închiriați o mașină la cel mai bun preț


Alte orașe și locuri în apropiere de Dubai

Chargement en cours
Legendă: Dubai alte locații


Modificați unitățile