Când să mergi în Hua Hin

Când să mergi în Hua Hin? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

 • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Hua Hin sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, August, Noiembrie și Decembrie
 • În medie, cele mai calde luni sunt Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie
 • Cele mai ploioase luni sunt Septembrie și Octombrie
 • Temperatura mării este potrivită pentru înot pe tot parcursul anului


Prognoza meteo anuală pentru Hua Hin

Infograficul celor mai bune perioade pentru a vizita Hua Hin
Infograficul celor mai bune perioade pentru a vizita Hua Hin ©unde-si-cand.net

Detalii despre vremea în Hua Hin de la lună la lună

Pentru a obține toate informațiile despre climă și vreme în Hua Hin pentru o lună specifică, faceți clic pe link-ul corespunzător de mai jos:

Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie DecembrieVremea și clima în Hua Hin

Conform clasificării Köppen-Geiger, orașul Hua Hin este caracterizat de un climat de savană tropicală (cu ierni uscate). Temperatura maximă în Hua Hin este în medie de 88°F, medie anuală (variază de la 85°F în luna decembrie la 92°F în luna aprilie). Volumul de precipitații atinge 62.4in pe an, cu o valoare minimă de 0.6in în luna februarie și o valoare maximă de 11.9in în luna septembrie.
 • în ianuarie clima este foarte bună. De exemplu 85°F este temperatura maximă în luna ianuarie.
 • Între lunile februarie și martie clima este favorabilă. Recordul de temperatură luna aceasta este 101°F și, în martie, sunt de așteptat 2 zile cu ploaie.
 • În luna aprilie clima nu este bună, dar totuși OK. În medie, dimineața sunt 83°F și vă puteți aștepta la 2.2in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • În luna mai clima este rea. Recordul de temperatură luna aceasta este 103°F și plouă aproximativ 6.3in în fiecare lună.
 • Din iunie până în octombrie clima este acceptabilă, totuși OK. La venirea serii, temperatura medie este de 81°F și vă puteți aștepta la 11.5in de ploaie pe lună în această perioadă.
 • Din noiembrie până în decembrie clima este frumoasă. La prânz, sunt în medie 85°F.

Hua Hin : Hua HinGrafice: temperatura și precipitațiile în Hua Hin

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Hua Hin : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, temperatura mării, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

Temperatura mării

Umiditate


Număr de turiști și sezoane turistice în Hua Hin

Consultați datele și graficele noastre pentru a afla care este perioada sezonului turistic de vârf în Hua Hin (și, prin urmare, perioada în care această zonă este vizitată de cel mai mare număr de turiști).

Sezoane turistice în Hua Hin

 • Perioada de extrasezon extrem în Hua Hin
  Lunile în care se înregistrează cel mai scăzut număr de turiști sunt Iunie și Septembrie.
 • Perioada de extrasezon în Hua Hin
  Lunile în care numărul de turiști este scăzut sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Mai, Iulie, August, Octombrie și Noiembrie.
 • Perioada de sezon de vârf în Hua Hin
  Numărul turiștilor care frecventează Hua Hin este ridicat în Aprilie.
 • Perioada de sezon de vârf extrem în Hua Hin
  Numărul maxim de turiști se înregistrează în Hua Hin în Decembrie.

Grafic: indicele de frecventare în Hua Hin de către turiști, pentru fiecare lunăCea mai bună perioadă a anului pentru a vizita Hua Hin la prețuri mici

Prețurile medii ale cazării la hotel în Hua Hin, în fiecare lună

În general, în luna Octombrie puteți găsi cel mai mic preț la camere de hotel în Hua Hin. Dacă doriți să faceți economii, aceasta este o perioadă bună în care vă puteți programa călătoria! În schimb, statistic vorbind, cele mai mari prețuri la camerele de hotel se înregistrează în luna Decembrie.

Rezervați o cameră de hotel la cel mai bun preț

Preț mediu pentru închirierea unei mașini în Hua Hin

Închirierea unei mașini în Hua Hin costă în medie 165 RON/zi. Acest preț variază cu aproximativ 34.8 RON, în funcție de lună. Astfel, în luna septembrie, închirierea unei mașini pentru 24 h costă în medie 140 RON, aceasta fiind cea mai bună perioadă dacă doriți să faceți economii! Prețul mediu în luna noiembrie este de 175 RON.

Închiriați o mașină la cel mai bun preț


Alte orașe și locuri în apropiere de Hua Hin

Când să mergi în Tailanda?

Chargement en cours
Legendă: Hua Hin alte locații

Modificați unitățile