Când să mergi în Mekong Delta

Când să mergi în Mekong Delta? Iată câteva informații care vă vor ajuta în decizia dvs.:

  • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Mekong Delta sunt Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie, Iunie, Iulie, August, Noiembrie și Decembrie
  • În medie, cele mai calde luni sunt Februarie, Martie, Aprilie, Mai, Iunie și August
  • Cele mai ploioase luni sunt Mai, Septembrie și Octombrie


Prognoza meteo anuală pentru Mekong Delta

Pentru informații complete despre climă și vreme în Mekong Delta într-o anumită lună, faceți clic pe linia corespunzătoare de mai jos:

Lună
Ianuarie 74°F/88°F
1.3in
Februarie 76°F/94°F
0.6in
Martie 79°F/97°F
1.8in
Aprilie 83°F/95°F
4.1in
Mai 85°F/94°F
6.9in
Iunie 81°F/92°F
5.4in
Iulie 81°F/90°F
5.3in
August 81°F/92°F
5.7in
Septembrie 81°F/90°F
6.5in
Octombrie 79°F/90°F
7.4in
Noiembrie 79°F/90°F
4.4in
Decembrie 76°F/88°F
2in


Vremea și clima în Mekong Delta

Conform clasificării Köppen-Geiger, orașul Mekong Delta este caracterizat de un climat de savană tropicală (cu ierni uscate). Temperatura maximă în Mekong Delta este în medie de 92°F, medie anuală (variază de la 88°F în luna decembrie la 97°F în luna martie). Volumul de precipitații atinge 51.3in pe an, cu o valoare minimă de 0.6in în luna februarie și o valoare maximă de 7.4in în luna octombrie.
  • în janvier clima este foarte bună. Temperatura ajunge la 88°F și vă puteți aștepta la 1.3in de ploaie pe lună în această perioadă.
  • Din février până în avril clima este favorabilă. În medie, dimineața sunt 83°F și plouă aproximativ 28% din timp în luna avril.
  • Între lunile mai și novembre clima nu este bună, dar totuși OK. De exemplu 90°F este temperatura maximă în luna novembre și plouă aproximativ 25% din timp în luna novembre.
  • în décembre clima este bună. De exemplu 88°F este temperatura maximă în luna décembre și, în décembre, sunt de așteptat 3 zile cu ploaie.


Grafice: temperatura și precipitațiile în Mekong Delta

Graficele de mai jos vă permit să vizualizați următoarele norme sezoniere pentru orașul Mekong Delta : temperatura exterioară minimă și maximă, riscul și volumul lunar al precipitațiilor, gradul mediu zilnic de însorire, gradul de umiditate relativă pentru fiecare lună a anului.

Temperatura exterioară

Precipitații (ploaie)

Ore de soare zilnice

UmiditateAlte orașe și locuri în apropiere de Mekong Delta

Când să mergi în Vietnam?

Chargement en cours
Legendă: Mekong Delta alte locații

Modificați unitățile