Unde să mergi în luna august 2024? cele mai bune destinații de vacanță

Unde să mergi?

Nu știți unde să mergeți în august? Această perioadă propice vacanțelor mari este ideală pentru a organiza o călătorie departe. Asia, Africa, America Latină... alegerea vă aparține! Dacă aveți puțin timp sau nu doriți să mergeți departe, Franța oferă, de asemenea, numeroase posibilități de descoperire... Unde să mergi? Iată selecția noastră și preferințele noastre pentru o ședere extraordinară!


Top 30 Destinații Însorite în luna august

Aveți aici destinațiile cele mai apreciate, pentru a pleca în luna august 2024 în condiții meteo mereu bune și prielnice unei vacanțe reușite.Sărbători în luna august: unde să călătorești în funcție de preferințele tale?

Doriți să faceți o pauză în agitația zilnică? Profitați de o călătorie în luna august! Este sezonul perfect în multe țări, unde căldura și cerul albastru vă vor încânta. Unde să mergeți în august în funcție de dorințele dumneavoastră? Urmați ghidul!

Dorință de a călători în Asia

Aveți nevoie de evadare și de schimbare de peisaj? Asia va satisface toate dorințele dumneavoastră: peisaje fabuloase și culturi milenare vă vor uimi. Luați cu dumneavoastră costumul de baie, șlapii și loțiunea de protecție solară, și porniți într-o călătorie în care munca va fi un amintire îndepărtată!

 • Pe insulele indoneziene. Doar numele lor vă fac să visați: Bali, Java, Lombok și multe altele vă așteaptă între Oceanul Indian și Marea Chinei. Cu multiplele sale religii, peisajele cu vulcani care se varsă în mare și primirea legendară a locuitorilor săi, Indonezia este un mic paradis pentru călători. Pe uscat sau sub apă, vă va dezvălui toate comorile sale!
 • În Sri Lanka, vechea Ceylon. Formând o lacrimă la sud de India, Sri Lanka este încă destul de necunoscută. Cu toate acestea, este plină de minuni, răspândite pe un teritoriu plin de farmec: plantații de ceai, parcuri naționale în care elefanții sălbatici se joacă, orașe coloniale, temple antice, coastă cu plaje de vis... toate într-o atmosferă relaxată, îmbibată de misticism.
 • În țara Soarelui Răsare: Japonia. Vizitarea Japoniei în august vă va permite să vă bucurați pe deplin de arhipelag. Este perioada Matsuri, festivalurile de vară: costume, gastronomie și decorațiuni dau un aer de sărbătoare multor orașe. Între două vizite, vă puteți relaxa pe o plajă sau vă puteți delecta cu un platou delicios de sushi.

Dorință de spații mari

Aveți nevoie de o schimbare față de asfalt și zgomotul orașului? Vacanțele de vară sunt perfecte pentru descoperirea unor spații largi. Armonizându-vă cu natura, porniți în explorarea unor teritorii noi unde veți avea senzația că sunteți singur pe lume!

 • În savana din Africa de Sud. Vastele teritorii ale acestei țări extraordinare sunt ideale pentru a face un safari în căutarea Big Five, acele animale emblematice ale câmpiilor africane. Într-un 4x4, cu părul fluturând în vânt, porniți în aventură în inima acestor teritorii sălbatice, nu veți fi dezamăgit de călătorie! Coasta vă va oferi, de asemenea, peisaje de te lasă fără suflare, veți putea chiar să zăriți balene...
 • În Amazonia braziliană. În acest ocean de vegetație, nu există îndoială că fiecare potecă va fi scena unei aventuri. Pădurile tropicale populate de animale extraordinare, râuri serpuind prin mangrove, sate amerindiene parcă încremenite în timp... porniți într-o excursie de mai multe zile pentru a descoperi un Brazilia autentică.
 • În pădurile canadiene. Destinație de top pentru iubitorii de spații largi, Canada este sălbatică și imensă. Natura este regina aici: întinderi de păduri la orizont, munți somptuoși, lacuri cu ape translucide... într-un roadtrip incredibil, opriți-vă pentru a admira toate aceste comori și pentru a face drumeții de neuitat!

Dorință de a călători în Franța

Franța este și ea o destinație de neratat! Unde să mergeți în august pentru a avea o vreme minunată? În Franța continentală sau de peste mări, este sezonul perfect pentru a explora regiunile franceze sub soare.

 • Plimbare pe străzile Parisului. În luna august, capitala se golește de locuitori, este momentul ideal pentru a vă bucura de ea! Plecați să vizitați Parisul și monumentele sale iconice: Turnul Eiffel, Cartierul Latin, Montmartre, malurile Senei... fără a uita muzeele sale cu renume internațional! Augustul este perfect pentru picnicuri în parcurile orașului între două ieșiri.
 • Vizitarea Bretaniei. Această regiune are numeroase farmecuri neașteptate. Cu coasta sa sfărâmată, presărată cu golfuri cu ape transparente, orașele medievale cu străduțe pavate și case cu grinzi aparente, gastronomia sa delicioasă, pădurile fermecate și cultura sa unică în lume... Bretania în august este paradisul pe pământ!
 • În tropice, în Antile. Iată o mică bucată de Franța de descoperit cu orice preț! În inima Caraibelor, Guadelupa și Martinica vă vor permite să faceți o călătorie exotică. Lagune turcoaz, pești colorați, plaje idilice, vulcani impunători, cultură creolă care vă va face să zâmbiți... toate ingredientele sunt reunite pentru a petrece niște vacanțe de vis!

Dorință de a face un road trip

Închirierea unei mașini în călătorie vă va permite să urmați dorințele dumneavoastră. Opriți-vă unde doriți, descoperiți locuri neobișnuite și simțiți adierea unei libertăți autentice! Unde să mergeți în august? Iată destinațiile de privilegiat:

 • În Cuba, în Caraibe. Insula este perfectă pentru o călătorie în autonomie: distanțele nu sunt mari, drumurile sunt în stare bună și, mai ales, este superbă! Plecând din splendida sa capitală, Havana, porniți să explorați toate colțurile Cubei. De la coasta cu plaje de poveste la satele de pescari, trecând prin munții săi... vă va oferi o ședere de neuitat!
 • În Grecia continentală. Aproape de Europa, vizitarea Greciei vă permite să călătoriți cu propriul vehicul și, de ce nu, să vă luați echipamentul de camping! Situri arheologice din Antichitate, păduri de măslini, sate în care să vă așezați pentru noapte, râuri care vă invită la o baie răcoritoare... Grecia în luna august vă va rezerva multe surprize!
 • În Mexic, în America Centrală. A face o călătorie în Mexic cu mașina este garanția că veți putea accesa situri mayașe situate în mijlocul junglei! Remarcabil de bine conservate, acestea sunt adevărate opere de artă. Între două vizite, nu ratați o baie într-un cenote sau o plajă de pe coastă.

Pregătiți-vă bagajele și porniți într-o călătorie de neuitat în luna august. Traiți experiențe noi, explorați ținuturi apropiate sau îndepărtate și lăsați-vă purtați înainte de un început de toamnă plin de energie!


Unde să mergi în luna august 2024: hartă destinație globală

Găsiți pe această hartă toate destinațiile unde vremea este bună în luna august 2024.

Legendă: vreme perfectă bună tolerabil