Unde să mergi în luna iulie 2024? cele mai bune destinații de vacanță

Unde să mergi?

A venit timpul marilor vacanțe! Unde să plecați în iulie pentru a vă deconecta? La revedere serviciu, loc liber pentru relaxare și descoperire. Această perioadă mult așteptată este o ocazie de a face o călătorie departe, dar dacă nu doriți să mergeți prea departe, iulie oferă o vreme perfectă în toată Europa! Unde să pleci în vacanță? Iată cele mai bune destinații pentru a profita la maximum.


Top 30 Destinații Însorite în luna iulie

Aveți aici destinațiile cele mai apreciate, pentru a pleca în luna iulie 2024 în condiții meteo mereu bune și prielnice unei vacanțe reușite.Sărbători în luna iulie: unde să călătorești în funcție de preferințele tale?

Iată că vacanța de vară a sosit în sfârșit. Veți putea profita pentru a explora noi ținuturi, apropiate sau îndepărtate! Unde să plecați în iulie? De la Japonia tradițională la animalele sălbatice din Africa și până la agitația new-yorkeză... aveți de unde alege pentru a petrece o vacanță extraordinară, gata pentru aventură? Să începem!

Doriți să descoperiți noi culturi

Dacă sunteți pasionați de totala schimbare de peisaj, o călătorie în iulie vă va oferi o vreme perfectă pe toate continentele. Cu rucsacul în spate sau într-o călătorie mai confortabilă, autenticitatea va fi la ea acasă!

 • În Japonia, între tradiții și modernitate. Țara soarelui răsare oferă călătorilor o lume aparte. Fanii noilor tehnologii se vor simți ca un copil într-un magazin de jucării, dar dacă doriți să descoperiți o cultură ancestrală, nu veți fi dezamăgiți de călătorie! Cartiere futuriste din Tokyo, Geishas în Kyoto, temple sublimate, gastronomie incredibilă... Acum accesibil, Japonia este diversă și fascinantă.
 • În Mexic, între plaje și cultura Maya. Peisaje variate, orașe colorate, situri arheologice fascinante, cultură bine vie... Mexicul are diferite aspecte care îi încântă pe vizitatori. Indiferent dacă doriți să vă relaxați pe o plajă de vis, să vizitați sau să faceți drumeții, țara vă va fermeca. Cu atât mai mult că mexicanii au o legendă a ospitalității... lăsați-vă cucerit!
 • În Peru, de-a lungul Munților Anzi. Cine nu a visat să urce pe miticul Machu Picchu? Dar comorile din Peru se dezvăluie la nesfârșit: câmpii andine în care pășună lame și vicuñas, lacul Titicaca și satele sale plutitoare, ruine incase remarcabil conservate, pădure tropicală în Amazonia, orașe coloniale în care este plăcut să te plimbi... atâtea locuri de vizitat pentru o ședere de neuitat!

Doriți să vedeți animale neobișnuite

Călătoria pentru a vedea animale este tot mai populară! Unde să plecați în iulie pentru a descoperi acești locuitori mărețe? Vestea bună este că este sezonul ideal în multe țări. Asigurați-vă că aceste experiențe se desfășoară cu respect față de animal și bucurați-vă! Iată selecția noastră pentru a avea ochii plini de stele:

 • În savană, în Africa de Sud. Iată un paradis pentru animale! Africa de Sud este un eldorado dacă doriți să faceți un safari. Fără îndoială, cel mai bun loc este Parcul Kruger, unde veți putea vedea Big Five: elefanți, rinoceri, lei, bivoli și leoparzi. Pe coasta mării, veți putea observa cu ușurință balene, pinguini sau chiar rechini. O destinație de ales care îmbină cultura și minunile naturii.
 • În pădurea amazoniană, în Brazilia. Amazonia braziliană acoperă 30% din pădurile tropicale ale planetei. Veți fi, deci, sigur de a vedea numeroase animale exotice! Plecați pe un fluviu într-o expediție în inima naturii, departe de agitația orașelor. Maimuțe, fiare, păsări de toate culorile, reptile, insecte... în Brazilia natura este regină, iar ghizii locali vor fi încântați să vă dezvăluie toate secretele ei.
 • Sub apă, în Maldive. Preferați paradisurile acvatice? Vizitarea Maldivelor în iulie vă va oferi o vreme excepțională pentru a descoperi toate aceste comori. Rechini, raze, delfini, pești colorați și alte raze vă vor oferi un spectacol de o frumusețe rară. Între două scufundări, veți profita de un mediu în care luxul și confortul vor fi puse în valoare.

Doriți să descoperiți un oraș nord-american

Iulie este cea mai bună perioadă pentru a călători în Statele Unite și în Canada. Plecați ușor și profitați pentru a vizita unele dintre marile lor orașe. Pe care să le alegeți? Urmați ghidul:

 • New York, extravagantul. A colinda Big Apple înseamnă a te simți ca într-un film permanent: o adevărată mașină de visuri, orașul hrănește imaginația călătorilor de decenii. Fiecare cartier are propria sa identitate, dar nu ratați vizitele obligatorii: Statuia Libertății, Times Square, Central Park, Empire State Building... fără a uita muzeele sale cu colecții care te lasă cu gura căscată, MOMA și Metropolitan Museum of Art fiind în fruntea listei.
 • Montreal, francofona. Multiculturală, Montreal este un oraș foarte plăcut de vizitat, în special în luna iulie când numeroase festivaluri sunt organizate în parcuri. De-a lungul cartierelor, calitatea vieții locuitorilor sare în ochi, cu siguranță veți dori să vă prelungiți șederea! Dinamic, tânăr și festiv, Montreal oferă multe activități vizitatorilor. Pe jos sau cu bicicleta, porniți în descoperirea acestui oraș extraordinar!
 • Miami, bijuteria Floridei. La sud de stat, orașul are un farmec incredibil. Îndreptați-vă spre Miami Beach pentru a admira arhitectura sa Art Deco, datând din anii '20. Aceste clădiri somptuoase mărginesc o plajă splendidă, presărată cu posturi de pază colorate. Iubitorii de fotografie se vor distra din plin! Dar Miami este și o atmosferă latino surprinzătoare, muzee de primă clasă și o atmosferă relaxată!

Doriți să călătoriți sub tropice

Ați dori să faceți o călătorie într-o țară îndepărtată, care îmbină cultură și peisaje de vis, toate cu un climat perfect? La fiecare colț al lumii, aceste paradisuri vă așteaptă pentru o pauză încântătoare în luna iulie. Unde să mergeți? Descoperiți selecția noastră:

 • În Bali, Indonezia. Această mică insulă din inima arhipelagului indonezian are toate atuurile pentru o călătorie asiatică de neuitat. Rizieri verzi, patrimoniu cultural intact, gastronomie delicioasă, temple bogat ornamentate, plaje de vis unde este plăcut să te plimbi și recife subacvatice bine conservate. O călătorie în Bali vă va lăsa, cu siguranță, o amintire de neșters!
 • În Republica Dominicană, în Caraibe. "Rèp. Dom." pentru cei apropiați este un bijuterie culturală și naturală de descoperit cu siguranță. Cu plajele sale lungi mărginite de cocotieri, barurile unde sărbătoriți, orașele cu arhitectură colonială, pădurile tropicale populate de animale și cascade demne de o reclamă, toate ingredientele sunt adunate pentru a face o călătorie incredibilă!
 • La Reunion și la Mauritius, în Oceanul Indian. Insule vecine, Reunion și Mauritius sunt diferite și complementare. Prima este mai orientată către terenurile sale: munți și vulcani se lasă descoperiți prin excursii fabuloase. Înmuiați-vă în cultura creolă, în acest mic colț de Franța care are atât de mult de oferit. A doua, insula Mauritius, pune accent pe plăcerile acvatice: scufundări și snorkeling vor fi memorabile.

Vizite la locuri mitice, plaje de poveste, orașe surprinzătoare, natură în efervescență... călătoritul în iulie este o modalitate superbă de a face o pauză într-o viață de zi cu zi adesea foarte încărcată. Plecați într-o călătorie de neuitat, singuri, cu prietenii, în cuplu sau cu tribul dumneavoastră!


Unde să mergi în luna iulie 2024: hartă destinație globală

Găsiți pe această hartă toate destinațiile unde vremea este bună în luna iulie 2024.

Legendă: vreme perfectă bună tolerabil