Unde să mergi în luna noiembrie 2024? cele mai bune destinații de vacanță

Unde să mergi?

Unde să plecați în noiembrie? Toamna s-a instalat bine în Europa și visați la soare? Îndreptați-vă spre sud sau către tropice pentru a vă reîncărca cu puțină căldură. Pentru o atmosferă estivală, optați pentru insule: Malta, Cipru, Sicilia, Madeira... Unde să plecați dacă palmierii vă atrag? Îndreptați-vă spre Seychelles, Antile sau chiar Mexic: veți avea parte de o vreme minunată!


Top 30 Destinații Însorite în luna noiembrie

Aveți aici destinațiile cele mai apreciate, pentru a pleca în luna noiembrie 2024 în condiții meteo mereu bune și prielnice unei vacanțe reușite.Sărbători în luna noiembrie: unde să călătorești în funcție de preferințele tale?

Unde să mergeți în noiembrie, în funcție de dorințele dvs.? Fie că călătoriți în grup, în cuplu sau singur, este un moment potrivit pentru a scăpa de vremea sumbră din Franța. În sudul Europei sau în Maghreb, zilele pot fi încă însorite. La nivel internațional, este sezonul potrivit în multe ținuturi. Iată toate sfaturile noastre pentru a vă ajuta să vă faceți alegerea:

Dorința de a fi împreună cu familia

Ați trăit revenirea la școală la o viteză nebună și aveți mare chef să faceți școală buclucașă pentru o scurtă evadare în familie? Pentru un weekend prelungit sau o săptămână de pauză, mai bine să nu mergeți prea departe. Vizați țări apropiate și aventura poate începe!

 • A face un city break într-un oraș european. Roma, Lisabona sau Atena sunt perfecte pentru o scurtă ședere cu copiii. Pline de istorie, vizitele se potrivesc adesea cu programa școlară, un mod de a lovi două pietre în același timp! În noiembrie, vremea este încă blândă, chiar dacă este mai bine să vă acoperiți seara.
 • Vizitarea insulelor mediteraneene. Pentru a prelungi plăcerile verii, insulele din Mediterană sunt perfecte. Cei curajoși pot încerca chiar o baie în apele turcoaz ale Ciprului, Maltei sau Siciliei. Puteți alterna ușor descoperirile culturale cu relaxarea într-un hotel la preț redus.
 • Petrecerea a câteva zile în Marrakech. Suficient de departe de Paris, la doar 3 ore de zbor! Lăsați-vă copiii să negocieze suveniruri în inima sucului, bucurați-vă de un couscous generos și vizitați oasisurile din jur... fără îndoială, veți reveni cu toții uimiți!

Dorința de a vizita insulele Atlanticului

Pentru a putea reveni la tricouri și șlapi, nu există secrete, trebuie să mergeți spre sud! Insulele de-a lungul vestului Africii sunt perfecte de vizitat în noiembrie. Soarele este prezent și vă va permite să retrăiți plăcerile verii: înot, aperitive pe terasă, odihnă în jurul unei piscine... un program complet în plină toamnă!

 • Verdele Madeirei. Supranumită "insula florilor", Madeira în noiembrie este o încântare. Cu pădurile sale tropicale, munții, plajele pustii și satele pitorești, are multe atuuri pentru a încânta călătorii. Iubitorii de sporturi în aer liber nu vor fi neglijați: golf, surf și drumeții pot fi practicate în peisaje de te taie respirația.
 • Arhipelagul vulcanic al Canarelor. Situate în largul Saharei Occidentale, aceste insule spaniole sunt foarte diferite una de cealaltă. Uneori plate și aride, unele pot fi și montane, cum ar fi Tenerife. Puteți trece ușor de la una la alta cu feribotul pentru a aprecia toate bogățiile lor. Plimbări cu cămilele în dune, scufundări, parcuri de distracții... există tot felul de activități pentru toate gusturile!
 • Capul Verde și cultura sa aparte. Cunoscute pentru peisajele lor fantastice și pentru primirea legendară a locuitorilor lor, insulele Capului Verde vă vor fermeca. Situate în largul Senegalului, ele au un climat ecuatorial, perfect dacă vă lipsește soarele. Descoperiți cultura capverdiană, faceți drumeții în munții stâncoși sau bucurați-vă de plajele sălbatice... un program excelent pentru o călătorie în noiembrie!

Dorința de a evada în Antile

Unde să mergeți în noiembrie pentru a vă relaxa pe o plajă paradisiacă la umbra palmierilor? Îndreptați-vă spre Antile și insulele lor de vis! Fie că este vorba despre partea franceză sau despre fostele colonii spaniole, toate au un farmec aparte și peisaje de carte poștală. Pregătiți costumul de baie, masca și tubul, și porniți!

 • Vizitarea Franței în tropice. Mici bucăți de Franța în inima Caraibelor, Guadelupa și Martinica vă vor oferi o schimbare de decor. Acolo, organizați-vă programul în funcție de dorințele dvs. Snorkeling printre peștii colorați, scufundări în adâncuri păstrate, drumeții în păduri luxuriante, restaurante delicioase sau pur și simplu relaxare cu o carte bună... totul este posibil!
 • Descoperirea Cubei și a Salsei sale trăsnite. Cea mai mare insulă din Caraibe vă va cuceri inimile. Cu o istorie zbuciumată, este astăzi în plin avânt și oferă călătorilor toate ingredientele pentru o ședere reușită: plaje cu nisip alb, Mojito-uri nebune, sate pitorești, munți verzi... Fie că faceți un tur cu mașina sau vă așezați într-o anumită regiune, Cuba este o bijuterie a regiunii.
 • Explorarea Republicii Dominicane. Departele de marile stațiuni din Punta Cana, Republica Dominicană are multe de oferit. Cascade înalte, ape populate de pești tropicali, păduri ecuatoriale, plaje imaculate, orașe cu arhitectură splendidă sau sate de pescari fermecătoare. În plus, insula poate fi ușor explorată cu mașina, o ocazie de a călători pe căi neumblate!

Dorința de vacanță la capătul lumii

Doriți să mergeți într-o țară îndepărtată pentru a descoperi o altă cultură și a face o călătorie ieșită din comun? Posibilitățile nu lipsesc în noiembrie. În Oceanul Indian, climatul este foarte favorabil, la fel ca în America Centrală. Iată Top 3-ul nostru pentru a vă îndeplini dorințele de exotism:

 • Insula Mauritius și amestecul său de culturi. Pământ de primire pentru numeroși migranți indieni, insula Mauritius are multe moșteniri culturale care contribuie în mare măsură la farmecul său. În acest mic paradis pe pământ, majoritatea activităților se învârt în jurul Oceanului. Cu toate acestea, iubitorii de senzații tari se vor distra practicând parapanta, parasutismul sau kitesurfing.
 • Seychelles și nuanțele sale de albastru. Destinație de top pentru luna de miere, arhipelagul Seychelles are totul dintr-o carte poștală. Cu plajele sale de nisip alb, presărate cu stânci rotunde caracteristice și mărginite de ape translucide, veți avea parte de o priveliște minunată! Sub apă vă așteaptă un adevărat festival, fauna și flora subacvatică fiind remarcabil conservate, spre bucuria călătorilor!
 • Mexic, o țară fascinantă. Bogat în multiple civilizații care s-au succedat, Mexicul este o țară diversă pe care trebuie neapărat să o vizitați. Cu numeroase situri arheologice de primă mână, cenote care invită la înot, orașe cu arhitectură flamboaiantă și plaje imaculate, țara are tot ce îți poți dori.

Dorința de a te relaxa, de a te plimba sau de a vizita locuri culturale? Plecarea în noiembrie vă oferă numeroase posibilități pentru o călătorie de neuitat. Fie că este vorba despre porțile Europei sau despre inima Caraibelor, nu există îndoială că plăcerea și descoperirea vor fi la ele acasă!


Unde să mergi în luna noiembrie 2024: hartă destinație globală

Găsiți pe această hartă toate destinațiile unde vremea este bună în luna noiembrie 2024.

Legendă: vreme perfectă bună tolerabil